perjantai 25. joulukuuta 2020

Jouluruuat turvottavat

Viimeistään tapaninpäivänä alkaa tuntua siltä, että joulun laatikot ja kinkut eivät niin helposti sulakaan ja olotila on turvonnut. Varmaan jouluruuissa on enemmän suolaakin, kuin muuten käytetään ja se on varma tapa saada itselleen silmäpussit. 


Aineenvaihdunta hidastuu vanhemmiten

Taas on todettava, että vanheneminen hidastaa ihan kaikkia toimintoja ja nesteen poistuminenkin elimistöstä on hitaammalla. Tämä tarkoittaa sitä, että nesteet ehtivät kerääntyä elimistöön ja aiheuttavat turvotusta. Silmänympärystä on ensimmäinen kohta, mistä asiakkaat turvotusta valittavat, mutta kyllä hidas aineenvaihdunta näkyy ja tuntuu koko kropassa. 
Tämä turvotus on yksi syy ihon veltostumiseen ja kun se saadaan pois, kasvotkin kapenevat huomattavasti. Kotikonstina turvotuksen poistumista voi nopeuttaa lisäämällä veden juontia, mutta maltillisesti. Pari litraa puhdasta vettä vuorokaudessa saa aineenvaihdunnan paremmin liikkeelle. 
Tehokkain hoitotuote silmäpussien poistamiseen on Murad -sarjan EYE LIFT FIRMING TREATMENT (95€). Olen syksyn aikana testannut lukuisia tuotteita, mitkä ovat tarkoitettu silmäpusseihin ja tämä Muradin geelinaamio on ylivoimaisesti tehokkain. Itse laitan usein aamuisin ennen meikin tekoa tämän silmänympärysnaamion. Se on todella viilentävää geeliä ja pakkauksessa on mukana kuitukangasliuskat, jotka laitetaan naamion päälle. Nämä liuskaset tehostavat huomattavasti naamion vaikutusta. Yleensä pidän naamiota vartin verran, jos vaan ehdin, ja sitten pesen sen pois ja laitan normaalit ihonhoitotuotteet. Naamiota voi käyttää vaikka joka päivä, jos siltä tuntuu ja tarvetta on. 
Paras silmänympärysvoide ennalta ehkäisemään turvotuksen syntymistä on Dermalogican BIOLUMIN-C EYE SERUM (75€) ja sitä käytetään aamulla sekä illalla. Tämä BioLumin -silmänympärysgeeli vähentää myös tummuutta silmien ympäriltä ja silottaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä.


Dermatude-kasvohoito poistaa turvotusta

Dermatude-kasvohoito (170€ ja neljän kerran sarja 600€) on osoittautunut käytännössä todella tehokkaaksi turvotuksen poistajaksi. Muistan aina ensimmäisen kerran, kun itse sain Dermatude-kasvohoidon ja miten paljon jo yksi hoito vaikutti ulkonäkööni. Kasvot olivat kaventuneet ja riippuvat leukaperät olivat kiinteytyneet. Turvotuksen väheneminen poistaa löysyyttä ihonalaiskudoksesta ja iho on napakampi ja kimmoisampi. 
Jouluruokien aiheuttama satunnainen turvotus poistuu jo yhdellä Dermatude-kasvohoidolla, mutta pitempiaikaisia tuloksia voi odottaa vasta sarjahoidolta. Dermatude-kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja korjaa kokonaisvaltaisesti kasvojen iho-ongelmia. 
Joskus joulun suklaat ja rasvat voivat lisätä myös talineritystä ja Dermatude on hyvä menetelmä normalisoimaan ihon rasvoittumista ja se myös supistaa huokosia. Dermatude-kasvohoito vähentää kasvomaskienkin tuomia iho-ongelmia ja kirkastaa sekä raikastaa ihoa monella tapaa. 
Nyt, kun ihmisistä ei paljon muuta näy, kuin silmät, kannattaa paneutua entistä tehokkaammin silmänympärysalueen hoitamiseen.


Tervetuloa ostoksille!

Hoitola on auki kaikki arkipäivät vähintään klo 17 asti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti