keskiviikko 9. joulukuuta 2020

Taltuta finnit hellävaraisesti

Alkuun Joulukalenteri: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin! Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa ja somessa kommentoimalla kalenteripäivityksiä. Joulukalenteria kannattaa seurata, koska välillä sieltä paljastuu hyviä tarjouksia tai muuta hyödyllistä kivaa!


Nykyisin asiakkailla on aivan poikkeuksellisen paljon finniongelmia johtuen maskin käytöstä. Jokaisen iho reagoi aluksi jollain tapaa tähän uuteen tilanteeseen ja suurin osa saa epäpuhtauksia, mustapäitä ja tulehtuneita finnejä.

Finnejä ei saa puristaa

Kaikista pahin ongelma on asiakkaiden oma näppyjen käsittely, joka hidastaa finnien parantumista ja levittää tulehdusta. Tunnen välillä suorastaan epätoivoa, kun näen asiakkaan itse rusennelleen ihoa niin rajusti, että jälkien parantuminen kestää monta viikkoa. Tämä kovakourainen puristelu on jotain, mitä itse en pysty ymmärtämään ja mietin jo, että onko siinä samasta kyse kuin itsensä viiltelystä. Ihoa on käsitelty niin rajusti, että jäljet ovat taatusti monta kertaa isompia kuin finnit ja ne jäävät näkyviin pitkäksi aikaa.
Tähän, jos vielä saa uv-säteilyä, jää arpi sekä ruskea pigmenttiläiskä näkyviin ensi syksyyn saakka. Puristelusta ei voi syyttää nuoruutta ja tietämättömyyttä, vaan kysymyksessä on ihan aikuiset ihmiset. Olen aika kädetön, jos asiakas tulee kasvohoitoon vasta siinä vaiheessa, kun ihossa on vain verestäviä kuoppia jäljellä finneistä. Siinä ei pysty muuta tekemään kuin odottamaan, että aika parantaa rikkoutuneen ihon. Tietysti hyvä hoito ja elvytys nopeuttavat hiukan parantumista, mutta aikaa siinä kuitenkin menee. 
Joten toivon todella, että mustapäät ja finnit jätetään rauhaan väkivallalta ja käytetään muita hoitokonsteja. 

Älä kuivata ihoa liikaa

Yleensä nämä finnit tulevat muuten kuivaan tai sekaihoon ja kyse ei ole koko kasvojen liiallisesta talinerityksestä. Silloin on parempi hoitaa näppyjä paikallishoitotuotteilla tai laittaa hoitoaineet vain määrätylle alueelle. 
Tulehduksia tehokkaasti vähentävä seerumi on Dermalogican AGE BRIGHT CLEARING SERUM (65€), jota voi käyttää aamulla sekä illalla rasvoittuvalle alueelle tai koko kasvoillekin. Sen sisartuote on AGE BRIGHT SPOT FADER (45€), joka on tarkoitettu paikallisesti yksittäisten finnien päälle. Sitä kannattaa käyttää useita kertoja päivässä heti, kun huomaa finnin olevan tulossa. 
Nuorille tarkoitetussa Clear Start -hoitolinjassa on BREAKOUT CLEARING BOOSTER (21€), jota voi myös käyttää vain määrätylle alueelle poistamaan tulehdusta. Linjasta löytyy myös aivan erinomainen puhdistava uutuuskuorinta FLASHFOLIANT (25€). Se levitetään koko kasvoille joka aamu, eikä sitä tarvitse pestä pois. Päivän aikana se estää ihohuokosten tukkiintumista ja vähentää tulehdusten syntyä. 
Pääasia on, ettei ihoa kuivateta karrelle ja lisätä sillä ongelmia. Dermalogican ja iS Clinicalin tuotteet eivät kuivata liikaa, vaan rauhoittavat tulehdusta muilla tavoin. 
Järkevintä on tulla kasvohoitoon ja siinä yhteydessä voidaan määritellä kotihoito täsmällisemmin sekä yksilöllisesti. Myös kasvohoidolla saadaan maskin tuomia ongelmia rauhoitettua ja oikealla kotihoidolla iho on taas kunnossa.Tervetuloa jouluostoksille!


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

4 kommenttia:

 1. mukana
  nina.sihvonen@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkeistä!
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi19:39

  Mukana arvonnassa :)
  Pia

  VastaaPoista
 4. Anonyymi00:11

  Mukana :)
  pajun.kissa@luukku.com

  VastaaPoista