keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Kauneushoitolan joulusuunnitelmat

Joulukalenterissa arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin! Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa ja somessa kommentoimalla. 


Klikkaa tästä Joulutarjouksiin!

Kerron vähän, mitä meillä hoitolassa tapahtuu joulun tienoilla ja miten liike on auki. Perinteisesti hoitola on auki kaikki arkipäivät eli viimeinen työpäivä ennen joulua on keskiviikko 23.12. ja suljemme silloin aikaisintaan klo 17.00.

Joulu on kiireistä aikaa

Meillä on joulu ja vuodenvaihde aina hyvin kiireistä aikaa, koska työpäiviä joulukuussa on aina normaalia vähemmän ja työtä on kuitenkin vähintäänkin sama määrä, kuin muinakin kuukausina. Joulun aikaan olemme myös varautuneet ostoksilla kävijöihin ja yleensä meistä on jompi kumpi vapaana tekemään myyntityötä. 
Mari on perinteisesti lomalla joulun ja uudenvuoden välin ja tulee takaisin 4.1. joten olen yksin työssä ne päivät ja siellä on vielä pari vapaata hoitoaikaa. Voitte poiketa katsomaan, mitä pikkupaketteja meiltä löytyy joululahjoiksi tai koota oman tuotepaketin jalkakylvyistä, käsi- ja jalkavoiteista, sukista ja huulirasvoista. Niiden suhteen kannattaa olla nopea, koska tukusta suurin osa oli jo loppunut, emmekä saa niitä enää lisää. 
Meille tuli vielä kiva uusi Pielor-sarjan pakkaus (15€) appelsiininkukan tuoksuisesta käsivoiteesta sekä huulivoiteesta. Nämä käsivoiteet ja huulihoiteet ovat tämän joulun hitti, kun koronan torjunnan seurauksena käsidesi kuivattaa kädet ja huulet rohtuvat suojamaskin käytöstä.
Lahjakortti on joulun tyypillisin lahja ja sen voi ostaa verkkokaupasta tai noutaa meiltä hoitolasta. Kortin voi kirjoittaa jollekin hoidolle tai rahasummalle ja kumpikin tapa on yhtä suosittu. 
Jouluostoksilla kävijöiden kanssa tulee välillä hauskoja hetkiä, kun uusi asiakas kysyy, olenko jo monta vuotta ollut yrittäjänä. Vastaan, että neljäkymmentävuotta ja ihminen katsoo minua kummissaan ja kysyy  tarkoititko neljä vuotta. Usein kysytään myös, että onko hoitola ollut pitkään näissä samoissa tiloissa ja vastaus on vuodesta 1985 lähtien. Tunnen itseni Metusalemiksi, kun vastailen näihin kysymyksiin. 

Linssilude

Nyt tähän joulun alle on tullut poikkeuksellisen paljon tapaamisia ja haastatteluja. Keskiviikkona 16.12. Tiiriön ABC:llä on jonkun tv-ryhmän kuvaus, jonne menen edustamaan Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaisia. En yhtään tiedä, mistä on kysymys, mutta oletettavasti se selviää siellä. Harmillista, kun en saanut edes tietoa, onko kuvaus ulkona vai sisällä, niin en oikein tiedä miten pitäisi pukeutua. 
Keskiviikkona iltapäivällä tulee hoitolaan esittelijä uudesta kotimaisesta meikkisarjasta, jonka pakkaukset ovat maatuvia ja niissä on hyödynnetty suomalaista luontoa. Olen hyvin kiinnostunut tästä juuri kehitetystä tuotesarjasta ja jos se on laadultaan kunnollinen, otan sitä myyntiin asiakkaita varten. Valitettavasti monet näistä kotimaisista tuotteista eivät ole vastanneet sitä laatua, mitä me Marin kanssa vaadimme ja emme ole niitä meille ottaneet. Toivon kovasti, että nyt emme pettyisi.
Torstaina Trendi -lehti tekee tunnin puhelinhaastattelun omista ihonhoitorutiineistani. Se juttu tulee johonkin alkuvuoden Trendiin ja kerron sitten, kun lehti on ilmestynyt. Nämä haastattelut ovat aina hyvin intensiivisiä ja psyykkisiä voimavaroja kuluttavia, joten taidan olla viikon päätyttyä aika väsynyt. 
Samalle viikolle osuu myös iS Clinicalin kouluttajan yhteydenotto, jota odotan kovasti. Meillä on noin tunnin puhelu parin kuukauden välein ja nyt korona-aikana se on tärkeä tietokanava. Saan taas tietoa iS Clinicalin uutuuksista ja vinkkejä eri hoitotuotteisiin. 
Olen siis tosi paljon tekemässä ihan muuta tämän viikon aikana ja Mari joutuu selviytymään yksin. Toisaalta olen hyvin kiitollinen näistä kiireisistä päivistä, koska yhtään ei tiedä, mitä kevät tuo tullessaan. 


Tervetuloa jouluostoksille!


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

7 kommenttia:

 1. Hyvää joulun odotusta kiireisen työn ohella! seija.uusitalo@outlook.com

  VastaaPoista
 2. Anonyymi09:09

  Onpa vauhtia sinulla! Onnea kohtaamisiiin! Nuo Pielorin pakkaukset ja tuotteiden tuoksut ovat niin ihania. Mulla oli käsivoide, jossa oli persikkaa ja "sitrusta". Jätti todellakin silkkisen pinnan kädenselkään.

  Leena

  VastaaPoista
 3. Mukaan!
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulun odotusta!

  Pia

  VastaaPoista
 5. Pitääkin ostaa Trendi, kun ilmestyy.
  Hyvää joulunaikaa teille molemmille!
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi23:31

  Mukana arvonnassa :)
  pajun.kissa@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Mukavaa joulun aikaa! :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista