torstai 3. joulukuuta 2020

Näytä kyntesi!

Alkuun Joulukalenteri: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin! Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa ja somessa kommentoimalla kalenteripäivityksiä. Joulukalenteria kannattaa seurata, koska välillä sieltä paljastuu hyviä tarjouksia tai muuta hyödyllistä kivaa!


Tänään ilmoitan joulukalenterimme ensimmäisen lahjakorttiarvonnan voittajan ja hän on PIA KUVAJA  Onnea! Lähetämme hänelle sähköpostilla 50€ lahjakortin. Arvontaan tosiaan kannattaa osallistua, koska 50€ lahjakortti on kiva jouluyllätys kenelle tahansa.

Tiistaina ykkösluukusta löytyi Dermalogican SKIN KIT ESSENCE -matkapakkaus, joka sisältää Special Cleansing Gel 50ml puhdistusgeelin ja Calm Water Gel 10ml hoitovoiteen. Arvo 32€. Saat sen lahjaksi loppuviikon ajan eli sunnuntaihin 6.12. asti jokaisen ostoksen mukana hoitolassa ja verkkokaupassa. Se sopii pikkulahjaksi vaikka ystäville!


Olen suorastaan huolissani ihmisten kynsien, kynsinauhojen ja käsien tilanteesta. Tutut asiakkaat näyttävät nykyisin aika usein, miten käsiin on tullut ihottumaa pesemisestä sekä käsidesin käytöstä ja kynsinauhat ovat repeilleet ja tulehtuneet. 

Leighton Denny on erikoistunut käsiin

Olemme ottaneet myyntiin ihan asiakaspalvelua parantaaksemme englantilaiset LEIGHTON DENNY käsienhoitotuotteet. Tämä kosmetiikkasarja on erikoistunut pelkästään käsien ja kynsien hoitoon. Meillä on myös amerikkalainen PRONAILS sarja, josta löytyy myös erikoistuotteita käsienhoitoon. 
Leighton Dennyn TIME REPAIR ANTI-AGEING MIRACLE OIL (20€) kynsinauhaöljy on tuote, joka pitäisi olla aivan kaikilla. Se on helppo levittää kynsille sekä kynsinauhoille ja jättää vaikuttamaan esimerkiksi yön ylitse. Säännöllinen käyttö 2-5 kertaa viikossa estää kynsinauhojen repeytymistä ja vahvistaa kynttä. REMOVE AND RECTIFY 17€ kynsinauhavoide auttaa kynsinauhoja pysymään joustavina ja helpottaa niiden irroittamista kynnestä. 
ROCK SOLID (20€) kynnenvahvistaja korjaa liuskoittuvia kynsiä ja tekee kynnestä vahvemman. BARE IT ALL CC (20€) aluslakka on yksi lempituotteistani, koska se jättää kauniin ja huolitellun beigen pinnan kynnelle. Tätä kynsilakkaa sanotaankin kynsien meikkivoiteeksi, koska se jättää hiukan peittävän pinnan ja kädet näyttävät heti tyylikkäämmiltä. 
Huomioikaa myös, että Leighton Denny sarjassa on kymmeniä upeita kynsilakkoja 17€. Nämä lakat kestävät ihan hämmästyttävän hyvin siisteinä jopa viikonkin verran. 

Käsivoiteeksi käsiseerumi

Pronails sarjassa on erinomainen käsiseerumi DEEP DEFENCE HAND SERUM (39€), joka vaikuttaa syvemmälle ja tehokkaammin kuin pelkkä käsivoide. Tämän seerumin avulla moni on pystynyt pitämään käsiensä atooppisen ihon ehjänä ja se myös rauhoittaa käsien ihottumia. 
Edullinen CCS-sarjan KÄSIVOIDE 200 ml 15€ ja JALKAVOIDE 170 ml 19€ ovat täysin hajustamattomia ja tarkoitettu diabeetikoille ja atoopikoille. Nämä ovat myös kiva joululahja vanhukselle jonka iho on herkkä ja kuiva. Hoivakodeissakin nykyään rasvataan jalat joka päivä, jos asukkaalla omaa voidetta mukana.
Muista myös tämä Multivitamiininaamio käsiin. Dermalogican MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE (58€) on tehohoito käsillekin, kun sen jättää yöksi vaikuttamaan puuvillahanskojen alle. 

Tervetuloa jouluostoksille!


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

10 kommenttia:

 1. Anonyymi05:33

  Kymmeniä kertoja päivässä pesen omat kädet ja lasten käsiä, sen myös tuntee käsissä ja kynsinauhoissa. Yöksi laitan aina myös kunnon kerroksen käsivoidetta.
  -Heta

  VastaaPoista
 2. Saara09:59

  Yöksi paljon rasvaa ja puuvillahanskat, se kyllä yleensä auttaa. Mutta alkoi tehdä uutta kynsilakkaa mieli! Ja tuota öljyä.

  VastaaPoista
 3. mukana arvonnassa :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Onnea Pialle ja mukana seuraavassa arvonnassa!
  Pirjo S
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajalle!
  Käsiä saisi kyllä hoitaa enemmän... jatkuva pesu ja "talvi" kuivattaa. Kiitos vinkeistä.
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 7. Tarpeellista tietoa tähän vuodenaikaan!
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kattavasta tietoiskusta. Tarpaaseen tuli.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi00:27

  Hyviä vinkkejä, ja mukana arvonnassa!
  pajun.kissa@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Mukana :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista