maanantai 28. joulukuuta 2020

Super Rich Repair suojaa ja kosteuttaa

Taitaa käydä niin, ettei lumi ja pakkanen tule eteläiseen Suomeen lähiaikoinakaan kunnolla. Epäilen, että koko talvi jää samanlaiseksi kuin viime vuonnakin, eikä tarvitse varoitella pakkasen ihoa kuivattavasta vaikutuksesta. Kostea ja kylmä sää rasittaa ihoa

Kyllä talvi kuitenkin ihoa rasittaa, mutta eri tavalla kuin ”normaalina” talvena. Tämä kostea ja kylmä säätila voi olla jopa suurempi haitta iholle, kuin pelkkä pakkanen. Ensinnäkin itse aina ajattelen, että mitä kaikkea ympäristösaastetta sadevesi sisältää. Mitään puhdasta vettä se ei ole, joten jo sekin voi ihoa ärsyttää. 
Kostealle iholle kylmän vaikutus on paljon suurempi ja vaikka pari lämpöastetta onkin, iho kärsii lämmön vaihteluista. Kosteassa ja kylmässä ihossa verisuonet ovat supistuneet ja sisälle mennessä ne taas laajenevat. Ohuella ja kosteusköyhällä iholla pintaverisuonet eivät kestä tätä nopeaa supistumista ja taas laajenemista, vaan osa niistä jää pysyvästi laajentuneiksi. 
Iholla olevia pysyvästi laajentuneita verisuonia sanotaan couperosaksi. Couperosaa on aika vaikea jälkikäteen hoitaa, vaan järkevintä on ennalta ehkäistä niiden syntymistä. Kylmä sadevesi huuhtoo iholta pois sen oman kosteuden ja suojabarriäärin, joten iho on entistäkin alttiimpi lämmönvaihteluille. Hyvin hoidettu iho on vahvempi kestämään näitä rasituksia, eikä iho myöskään punoita niin helposti kuin ohentunut iho. Tämän takia ihoa kannattaa suojata ja kosteuttaa.


Kuiva iho ohentuu helposti

Tarjouksessa oleva SUPER RICH REPAIR NYT 75€ (93€) sopii kaikille ihotyypeille ja se suojaa sekä kosteuttaa yhtäaikaa. Super Rich Repairia voi kuivalle iholle käyttää aamulla ja illalla, mutta hiukan rasvaisemmalle iholle se toimii yövoiteena. 
Meikki on aina hyvä suoja ulkoista rasitusta vastaan ja tämä Super Rich Repair sopii kuivalle iholle meikinalusvoiteeksikin. Tehokkain suojaava meikki on Youngbloodin NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€) ja se on myös hyvä suojaamaan suusuojan hankaavalta vaikutukselta. 
Ellei halua meikkiä käyttää, niin aina voi turvautua tähän ihon sadetakkiin eli BARRIER REPAIR voiteeseen (45€). Barrier Repair vähentää ihon oman kosteuden haihtumista ja suojaa ihoa sateelta, kylmyydeltä ja hankaukselta. Barrier Repairia kannattaa ehdottomasti käyttää myös yövoiteen päällä, koska sisälämmitys haihduttaa ihon kosteutta todella paljon. 


Tervetuloa ostoksille!

Hoitola on auki kaikki arkipäivät vähintään klo 17 asti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti