keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Hoida myös vartalon ihoa!

Joulukalenterissa tänään keskiviikkona 23.12. viimeinen 50€ lahjakortin arvonta! Voit osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa tai somessa kommentoimalla. Nyt Tähtitarjouksena on iS Clinicalin YOUTH BODY SERUM  113€ (148€), joka kannattaa ottaa käyttöön ennen kuin iho kuivuu talven takia liikaa. Tämä suihkutettava vartaloseerumi on niin nopea levittää, ettei se jää käyttämättä kiireessäkään. 

Hormonaaliset muutokset tekevät ihokudokseen möykkyä ja myhkyrää

Vartalo muuttuu hyvin paljon iän myötä. Tietysti painon vaihtelu muuttaa vartalon mallia ja estrogeenin väheneminen vaihdevuosien myötä tekee vartalonkin ihosta ohuen ja veltostuneen. Moni ei tätä huomaa, jos harvoin tulee katsottua vartaloaan niin tarkkaan. 
Aineenvaihdunta ja verenkierto heikkenee iän myötä ja sen takia tulee myhkyräistä selluliittia varsinkin reisiin ja pakaroihin. Juuri näihin selluliittikerääntymiin Youth Body Serum on erinomaisen hyvä apu, koska sen verenkiertoa parantava vaikutus hajottaa rasvapahkuroita. 
Kuivuus ja heikentynyt aineenvaihdunta tekee myös niin sanottua kanalihaihoa käsivarsiin ja decolteelle. Youth Body Serum poistaa myös tätä epätasaisuutta ja tekee ihosta selvästi sileämmän ja pehmeämmän. 

Kuivuus aiheuttaa kutinaa

Pahin vaikutus liiallisella kuivuudella on hilseilevä sekä kutiseva iho ja jos vielä erehtyy raapimaan kutisevia kohtia, ne saattavat jopa tulehtua ja siinä tarvitaankin jo lääkärin apua. iS Clinicalin spraypullossa oleva Youth Body Serum on ihanteellinen käyttää myös selkään, joka yleensä ensimmäisenä alkaa kutisemaan. Seerumia vain sumutetaan iholle, eikä sitä tarvitse sen enempää hieroa. 
Paras tulos seerumilla saadaan, kun sitä käytetään joka päivä pesun jälkeen. Se ei vie kuin pari minuuttia, mutta tulos on näkyvä. Tuo 200ml pullo riittää 6-8 viikkoa päivittäisessä käytössä, eikä sitä tule turhaan läträttyä liikaa, niin kuin voiteiden kanssa helposti käy.
Suomen ilmastossa vartalon iho tarvitsee todella paljon hoitoa, mutta valitettavasti vartalon hoito ei kuulu suomalaisnaisten rutiineihin. Toivoisinkin, että nuorempi sukupolvi sisällyttäisi vartalonhoidon päivittäiseen hygieniaan, niin olisimme samalla tasolla muiden eurooppalaisten naisten kanssa.

Tervetuloa jouluostoksille!

Hoitola on auki kaikki arkipäivät eli viimeinen työpäivä ennen joulua on keskiviikko 23.12. ja suljemme silloin aikaisintaan klo 17.00.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi06:32

  Kesällä ei ihoni kaipaa "huutamalla" kosteutta, mutta talven tullessa kasvot, kädet ja koko kroppa päästä varpaisiin tarvitsee kosteusvoidetta. Ja ehkäpä myös iän myötä aina enemmän.
  Vartaloseerumia voisin joskus kokeilla, kuulostaa niin paljon helpommalta käyttää kuin perinteistä voidetta.
  Mukana arvonnassa.
  -Heta

  VastaaPoista
 2. Valitettavan usein vartalon iho unohtuu. Kasvot ja kädet muistaa paremmin.
  Mukaan arvontaan!
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ikääntymisen myötä huomannut kosteusvoiteen käytön. Nuorempana en rasvonut koskaan.... seija.uusitalo@outlook.com

  VastaaPoista
 4. Kuivaihoisena pakosti muistaa vartalonhoidon, kun ei kutinaa "jaksa". Youth body serumia pitää kyllä joku kerta ostaa.
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 5. Ois varmasti huikia tuote tuo vartaloseerumi😎

  VastaaPoista
 6. Anonyymi17:23

  Mukana arvonnassa!
  pajun.kissa@luukku.com

  VastaaPoista