sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Ripsien kestotaivutus on tämän joulun suosikkilahja

Joulukalenterissa arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin! Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa ja somessa kommentoimalla. Ripsien kestotaivutus & kulmakarvojen värjäys ja muotoilu NYT 88€ (norm.107€) ja Ripsien kestotaivutus & kulmakarvojen laminointi NYT 119€ (norm.129€). Kasvoista ei tällä hetkellä näy kuin silmät, joten niitä korostaakseen kannattaa ehdottomasti kokeilla näitä menetelmiä nyt tarjoushintaan!

Silmät ovat sielun peili

Varmaan ei koskaan ole ollut silmämeikillä niin suurta merkitystä kuin nyt on. Suusuoja peittää yli puolet kasvoista ja ainoastaan silmät vahvistavat puhuttua viestiä. Omasta mielestäni silmämeikkiin kannattaa nyt panostaa kunnolla, jottei koko persoona katoa maskin taakse.
Helpoin ”meikki” on tämä Ripsien kestotaivutus ja kulmakarvojen värjäys tai laminointi. Ne on ja pysyy eikä niille tarvitse itse tehdä mitään. Kauniin kaarevat ripset nostavat silmien ilmettä ja värjättyinä ripset näyttävätkin paljon pidemmiltä. Hyvin muotoillut ja värjätyt kulmakarvat kehystävät silmiä ja silläkin on suuri merkitys ulkonäköön. 
Ripsien kestotaivutukseen menee aikaa noin puolitoista tuntia ja sitä ei voi tehdä kasvohoidon yhteydessä, koska ripsien pitää olla täysin rasvattomat. Tuo kestotaivutus pysyy kunnossa noin 6-8 viikkoa ja ripsiä ei tarvitse millään tavalla varoa, vaan voi käydä saunassa, hieroa silmiä tai käyttää ripsiväriä entiseen tapaan. Kestoväri pysyy kunnossa noin 3-4 viikkoa ja sitä voi kyllä uusia, mutta kestotaivutusta ei tehdä kuin kahdeksan viikon välein. Siinä ajassa ripset ehtivät uusiutumaan täysin, eikä kestotaivutusta tehdä koskaan kahta kertaa samaan ripseen.

Kulmakarvojen laminointi

Tämä nimitys kulmakarvojen laminointi on vähän harhaanjohtava. Kulmakarvat käsitellään samoilla aineilla, joilla tehdään ripsien kestotaivutuskin ja kulmakarvat saadaan pysymään siististi samassa asennossa ja kiharaiset, jäykät jouhet voidaan taltuttaa siistiin riviin. 
Kulmakarvojen laminoinnin myötä kestovärjäys pysyy paljon paremmin ja vähäisetkin kulmakarvat saadaan tuuheamman näköiseksi. Kulmakarvojen laminointi on erittäin suosittua juuri nyt, koska se on luonnollinen tapa saada ryhtiä silmän alueeseen. 
Myös luomivärit, rajauskynät ja muut silmämeikit kannattaa ottaa käyttöön. Ihmisiä ei edes välttämättä tunne, koska maskin takaa jää näkyviin niin pieni osa. Suosittelen lämpimästi myös yli viisikymppisille näitä kestotaivutuksia. 

Tervetuloa jouluostoksille!

Hoitola on auki kaikki arkipäivät eli viimeinen työpäivä ennen joulua on keskiviikko 23.12. ja suljemme silloin aikaisintaan klo 17.00.

9 kommenttia:

 1. Joskus otin tälläisen hoidon ja kyllä helpotti elämä :D ja oli nätit ripset

  nina.sihvonen@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Hyvää 4 adventtia! Mukaan arvontaan!
  Pirjo S
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukaan arvontaan!
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi nopeuttaa meikkaamista paljon, itsellä väri pysyi pidempään kuin 3-4 viikkoa.
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 5. Ripsien kestotaivutus on huippu juttu! seijariittauusitalo@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa! Kulmat laminoitiin syksyllä ja olivat kyllä hyvät :) Lahjakortilla uusisin käsittelyn ja lisään ripset mukaan!

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa 😊

  VastaaPoista
 8. Anonyymi19:26

  Mukana :)
  pajun.kissa@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa☺ outi.have@luukku.com

  VastaaPoista