maanantai 14. joulukuuta 2020

Ohjaa nuoria hyvään ihonhoitoon

Sunnuntaina joulukalenteriarvonnassa voitti 50€ lahjakortin Marika Koskinen, joka osallistui facebookin kautta. Onnittelut!Tänään joulukalenterista paljastui tarjous huulihoitotuotteista! Dermalogican RENEWAL LIP COMPLEX huulihoitovoide ja Elfin LIP KISS BALM NYT yht. 34€ (norm.41€). Lip Renewal Complex on erittäin tehokas huulihoito suun ympärille sekä huulille ja sitä suositellaan käytettäväksi ainakin iltaisin. Päiväksi kosteuttava ja suojaava värillinen huulivoide Lip Kiss Balm kaunistaa ja hoitaa yhtäaikaa. Tätä Lip Kiss Balmia on kahta sävyä: Bare Kiss korallin sävy ja Berry Sweet on viileä roosa. Tarjous on voimassa loppuviikon perjantaihin 18.12 asti. 

Huomioi myös, että Tähtitarjoukset ovat tänään maanantaina 14.12. viimeistä päivää voimassa!

Arvomme myös joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin! Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa ja somessa kommentoimalla. Joulukalenteria kannattaa seurata, koska välillä sieltä paljastuu hyviä tarjouksia tai muuta hyödyllistä kivaa!


Meikki pitää aina puhdistaa pois!

Tärkein huomio meikin teossa on, että se pestään hyvin iholta pois joka ilta. Vieläkin on joillakin käsitys, että meikki vahingoittaisi ihoa tai aiheuttaisi finnejä ja mustapäitä. Tämä ei pidä ollenkaan paikkaansa, vaan päinvastoin meikki suojaa ihoa. Ainoastaan silloin, jos meikkiä ei puhdisteta kunnolla pois, alkaa iho-ongelmia syntymään. 
Nuorten epäpuhtaalla iholla myös liian rasvainen ja paksu meikkivoide voi tukkia huokosia. Meikkivoiteen laadusta kannattaa siis maksaa, koska sillä on suuri merkitys ihon hyvinvoinnille. Meillä on nyt muutaman viikon joulun ylitse myynnissä amerikkalaiset Elf -sarjan meikit, jotka ovat laadukkaita ja edullisia. Nuorille ne ovat erinomaisia, mutta Elfistä löytyy kaikenikäisillekin tyylikkäitä meikkituotteita. 
Suosikiksi on osoittautunut Elfin FACE PRIMER NEUTRALIZING GREEN (22€), joka on punoitusta neutralisoiva meikin pohjustusaine. Se jättää sileän silkkimäisen pinnan iholle ja sen päälle voi laittaa minkä tahansa meikkivoiteen. 
Elf sarjan FOUNDATION SERUM sk25 (22€) on oikein hyvä kevyesti peittävä meikkivoide ja siinä on kaksi sävyä vaaleampi Fair/Light ja hieman tummempi Light/Medium.
Helppo ja nopea meikinpoisto- sekä puhdistustuote on BODY DRENCH MICELLAR -puhdistusliinat (30kpl 28€), jotka perustuvat miselliveteen. Näitä liinoja on helppo pitää reissussakin mukana ja niillä saa kasvot puhtaaksi ilman vettä. 
Huippulaatuinen meikkivoide löytyy Youngbloodilta ja etenkin jauhemainen NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€) on tarpeen mukaan hyvinkin peittävä tai läpikuultavan ohut meikkivoide, riippuen siitä, miten monta kerrosta sitä sudilla levitetään. Nyt siitä on saatavilla hieno kokeilupakkaus MEET YOUR MATCH KIT FAIR NYT 40€, jossa on neljä eri meikkisävyä ja yksi pohjustus/kiinnityspuuteri. Nämä pikkukoot riittävät noin viikon verran eli tästä paketista saa siis vähintään kuukauden joka-aamuisen meikin.

Ihonhoito opitaan äidiltä

Äidin opetuksilla on todella suuri merkitys siihen, miten nuori alkaa ihoaan hoitamaan ja miten hän arvostaa omaa hyvinvointiaan sekä ulkonäköään. Mutu-tuntumalla voisin sanoa, että nykyiset äidit jakautuvat kahtia ja noin puolet pitävät meikkiä ja itsensä hoitamista tyhmänä ajanhukkana ja toinen puoli opettaa lapsensa arvostamaan itsensä hoitamista. Nostan todella hattua monelle vakioasiakkaallemme, joiden lapset, sekä pojat että tytöt, ovat saaneet hyvän esimerkin siitä, miten ihoa hoidetaan. Arvostan sitä, miten nämä nuoret ovat oppineet hakemaan apua asiantuntijalta eli kosmetologilta. Siisti ja hoidettu ulkonäkö vaikuttaa moneen asiaan, esimerkiksi työn saantiin. 
Lapset, jotka ovat pienestä pitäen seuranneet äitinsä ihonhoitoa ja meikkausta, osaavat vanhempana puhdistaa meikkinsä pois ja laittavat myös kosteusvoiteen meikin alle. Heikon puhdistamisen lisäksi seuraavaksi suurin ongelma on, että meikkivoide levitetään suoraan iholle ja kosteusvoidetta ei käytetä. Näin tehdessä hyväkin meikkivoide imeytyy huokosiin, tukkii ne ja aiheuttaa finnejä sekä mustapäitä. 
Vuosien varrella olen jutellut nuorten naisten kanssa siitä, miten he ovat ihonhoitoa oppineet. Nämä naiset, jotka laittavat meikkivoiteen suoraan iholle, kertovat aina, ettei heidän äiti meikannut ollenkaan eikä ollut kiinnostunut tyttärensä ihonhoidosta. Tässä on tehty karhunpalvelus lapselle, kun ei ole hankittu tietoa siitä, miten iho hoidetaan meikin yhteydessä. Eihän äidin itsensä tarvise meikata, mutta tieto hygieniasta ja itsensä hoitamisesta pitäisi tulla jo kotoa. 
Tietysti, jos äiti nukkuu meikit naamassa ja pesee kasvonsa kerran viikossa saunareissulla, melko varmasti tytär tekee samoin. Ellei äiti tai suvun muut naiset käy kosmetologilla ja vähättelevät sen merkitystä, tuskin tytärkään sitä tekee. 
En mitenkään halua syyllistää äitejä, mutta vääjäämättä äidin tapa toimia siirtyy lapsiinkin. Mukavia yhteisiä hoitohetkiä saa saunassa tehdyllä kuorinnalla tai naamioilla. Monet isätkin liittyvät tähän hoito-ohjelmaan ja osoittavat, että arvostavat ihonhoitoa. Nyt kivat tuotteet yhteiseen hoitohetkeen ovat yksittäispakatut TT - SOFT TOUCH NAAMIOT 5€/kpl, joita on kolmea erilaista. Ne ovat helppoja käyttää, mutta vaikutus on tehokas!


Tervetuloa jouluostoksille!


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

6 kommenttia:

 1. Minä sain ekat meikki ja ihonhoto innostukseni mummulta. Äiti taas ei ole ikinä meikannut ripsiväriä enempää ja ihonhoito oli sen mukaista. Teini-iässä, kun oli atopiaa ja finnejä samaan aikaan, etsin vinkkejä nuorille naisille suunnatuista lehdistä. Myöhemmin minulla oli naapurina kosmetologi ja hänen vinkeillään ja kasvohoidoilla aloin pärjätä nahkani kanssa...sitten tuli blogit ja innostuin luonnonkosmetiikasta. Nyt kun olen keski-ikäinen ja löytänyt Inkerin blogin ansiosta dermalogican , ihoni on parempi kuin koskaan aiemmin🥰🙏

  VastaaPoista
 2. Itse en ole juurikaan meikkejä käyttänyt mutta kyllä silti painottanut jälkikasvulle että meikeissä ei mennä nukkumaan.

  Mukaan arvontaan!
  Pirjo S
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Herkän ihon omaavana huomaan heti jos meikkiä on jäänyt iholle yön yli. Tuon kosteusvoiteen laittamisen ennen meikkivoidetta opin/tiesin vasta aikuisena.

  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Hyviä ohjeita kahden teinipojan äitille

  nina.sihvonen@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Nuorempana tuli joskus mentyä meikit naamalla nukkumaan, ei tulisi mieleenkään enää.
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos tärkeästä muistutuksesta!
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista