tiistai 8. joulukuuta 2020

Muista itseäsikin joululahjalla!

Alkuun Joulukalenteri: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin! Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa ja somessa kommentoimalla kalenteripäivityksiä. Joulukalenteria kannattaa seurata, koska välillä sieltä paljastuu hyviä tarjouksia tai muuta hyödyllistä kivaa!Elämme sen verran raskaita aikoja, että omaa jaksamista ja elämän iloa kannattaa tietoisesti pitää yllä. Monesti naisen harteilla on monen muunkin hyvinvointi perheessä. Erittäin hyvä tapa poistaa stressiä ja rentoutua on tulla kasvohoitoon.

Kasvohoito poistaa stressiä

Meillä on nyt tarjoushinnalla NANOLIFT KASVOHOITO & POWER RICH -hoitovoide NYT yht.240€ (norm.299€). Tein tämän tarjouksen juuri rentoutumistakin ajatellen. Tämä yhdistelmä kasvohoidosta ja tehokkaasta voiteesta kotikäyttöön tuo pitkäaikaista mielihyvää. Nanolift -kasvohoito (124€) on hyvin tehokas ja monipuolinen hoito, joka räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen. Power Rich -hoitovoide jatkaa Nanolift -hoidon elvyttävää vaikutusta ja se onkin erinomainen voide hidastamaan ihon vanhenemista sekä kuivumista. 
Hyvistä kotihoitotuotteista on aina pitkäaikainen ilo varsinkin, kun Dermalogican ja iS Clinicalin tuotteet ovat niin riittoisia. Käytännöllinen lahja lähes kenelle tahansa on Dermalogican INTENSIVE MOISTURE BALANCE (100ml 75€) kosteusvoide ja se käy teini-ikäisestä isomummuun. 
TUOKSUSAIPPUASIENISTÄ NYT 2kpl 25€ (norm.19€/kpl) olen jo maininnut moneen kertaan ja ne ovatkin olleet suosittuja. Niitä on meillä runsas määrä eri tuoksuja, joten kannattaa poiketa ostoksille tai tehdä tilaus verkkokauppaan.

Logistiikka on hitaalla

Ainoa huoli tällä hetkellä on tavarantoimitukset. Koronan takia amerikkalaiset Dermalogica, iS Clinical, YB ja Elf tulevat poikkeuksellisen hitaasti Suomeen. Aikaisemmin ne tuotiin matkustajakoneiden rahtiruumassa, mutta nyt matkustajalentoja on niin vähän, että ne tulevat laivarahtina ja se on hidasta. Korona on tehnyt myös sen, että kukaan ei uskalla pitää suurta varastoa. 
Keväällä monet kauneushoitolat menivät kiinni ja maahantuojille jäi suuret erät tuotteita myymättä. Varmaan meidän hoitola oli ainoita, joka teki normaaleja ostoja maahantuojilta. Tämä oli sen verran kova isku tukuille, että nyt heillä on hyvin pienet varastot. Tavaraa oikeastaan tilataan Suomeen vain sen verran, kuin sitä varmasti menee. 
Tähän, kun lisätään se, että Posti ja Matkahuolto toimivat äärirajoillaan, on verkkokauppatoimitukset paineen alla. Meitä verkkokauppiaita on varoiteltu jo pari viikkoa, että Postin ja Matkahuollon toimitukset voivat myöhästyä ja nyt se on konkreettinen tosiasia. Saamme tavaraa meille päin monta päivää hitaammin kuin viime vuonna ja se voi näkyä myös meidän postituksessa. Pyydänkin pitkämielisyyttä, että jaksaisitte odottaa tuotteitanne. Me emme niitä viivästytä ja olen valmis pakkaamaan verkkopaketteja vaikka yön yli, mutta se ei auta, jollei meillä ole tavaraa. Teen kaikkeni, että jokainen asiakas saisi tuotteensa mahdollisimman pian.
Meillä on vielä jäljellä edullisia pikkulahjoja, joita kannattaa tulla katsomaan. Unisukat ja piparkakun tuoksuinen jalkavoide on 15€ ja huulirasva mantelin tuoksuisen käsivoiteen kanssa on 14€. Shampoo ja hiustenhoitoaine jouluisissa pulloissa ovat yhteensä 14€ ja yksittäin ostettuna 8€/kpl. 

Tervetuloa jouluostoksille!


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

10 kommenttia:

 1. Mukaan arvontaan!
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 2. mukana
  nina.sihvonen@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa todella hyvältä kasvohoidolta ikääntyneelle iholle (58) seijariittauusitalo@gmail en ole aiempiin tajunnut laittaa sähköpostiosoitettani

  VastaaPoista
 5. Ihana lause kortissa Eeva Kiveltä.

  VastaaPoista
 6. Intensive moisture balance on hyvä voide ja 100ml pakkaus on tosi riittoisa.
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Mukana :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Anonyymi21:09

  Mukana, pajun.kissa@luukku.com

  VastaaPoista