tiistai 22. joulukuuta 2020

Kivat joululahjat myös itselle!


Olen tehnyt joululahjatarjouksia siinä tarkoituksessa, että niistä olisi iloa myös asiakkaille itselleen. RIPSIEN KESTOTAIVUTUS 88€ sisältää nyt myös kulmakarvojen värin ja muotoilun, kun normaalisti hinta olisi 107€. Toinen suosittu kaunistus on KULMAKARVOJEN LAMINOINTI ja se on normaalisti Ripsien kestotaivutuksen kanssa 129€, mutta NYT 119€. 

Ripsien kestotaivutus on lahjakorttisuosikki

Nämä silmien kaunistukset eli Ripsien kestotaivutukset ovat olleet joulukuun ehdoton suosikki, mutta tavallaan vahingossa. Vuosi sitten, kun menetelmää esiteltiin Suomessa, ei ollut tietoakaan, mitä oli tulossa. Ripsien kestotaivutus oli jo pitkään tunnettu menetelmä USA:ssa ja monessa muussakin maassa. YUMI LASHES -menetelmä on ranskalainen ja he lähtivät valloittamaan USA:ta ensin jo vuonna 2016 ja vasta sen jälkeen palasivat Eurooppaan ja Pohjoismaihinkin, joissa markkinat ovat pienet. Tämä kaikki oli Suomen hyöty, koska virheet oli jo tehty ja korjattu, joten me Suomessa saimme erittäin hyvän koulutuksen. 

Nyt voi luvata, että itseni ikäiset yli viisikymppiset saavat kauniit kaarevat ripset, jotka nostavat silmien ilmettä virkeämmäksi. Ripsiä ei tarvitse hoitaa käsittelyn jälkeen mitenkään, vaan ne pysyvät kunnossa 6-8 viikkoa ja sitten voidaan tehdä uusi taivutus. Kestovärjäys voidaan tehdä  noin 3-4 viikon välein.

Silmiin korostusta helpoilla silmämeikeillä

Otimme joulun ajaksi myyntiin amerikkalaisen edullisen, mutta hyvälaatuisen meikkisarjan. Lähinnä ajattelin nuoria, jotka voivat valita laadukkaat muotimeikit pikkuhinnalla, mutta myös aikuisille sarjasta löytyy monenlaista piristystä. Nuoret naiset ilahtuvat, kun äiti, mummo, kummitäti tai joku toinen sukulainen osaakin ostaa mieleisiä tuotteita nuorelle. Näillä edullisilla meikeillä myös aikuisten naisten on hyvä kokeilla, millaista meikkimuutosta haluaisi tehdä. 
Kulmakarvat ovat tällä hetkellä nuorten tyttöjen tärkein meikki ja siihen ELFillä on hyvä pakettiratkaisu LITTLE BROW BOOK (25€). Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet: kaksipäinen korostusväri- ja kulmakynä, sävytön kulmakarvageeli ja hoitava mascara sekä paletissa olevat kulmakarvavärit + kulmavaha. Lisäksi mukana kaksipäinen kulmakarvasivellin, jonka toisessa päässä kierrekulmaharja. Näistä takuulla löytää jokainen suosikkitavan tehdä itselleen mieluisat kulmavärjäykset. 
ELFillä on myös kivoja poskipunia, jotka suojaavat suusuojan hankaukselta ja ne maksavat vain 22€. 
Näissä ELF ostoksissa kannattaa olla nopea, koska ne tulevat meille Amerikasta ja nyt ennustetaan, että Britannian brexit, joka tulee voimaan 1.1.-21, saattaa vaikeuttaa tuontia. ELF -tuotteiden välivarasto on Englannissa ja se saattaa tuoda vaikutuksia meillekin. Mutta unohdetaan nämä huolet joulunpyhiksi ja nautitaan rauhallisista kotioloista juhlatunnelmissa!


Joulukalenterissa arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin! Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa ja somessa kommentoimalla. 
Tervetuloa jouluostoksille!

Hoitola on auki kaikki arkipäivät eli viimeinen työpäivä ennen joulua on keskiviikko 23.12. ja suljemme silloin aikaisintaan klo 17.00.


5 kommenttia:

 1. Anonyymi05:31

  Mukana arvonnassa.
  -Marjukka

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonassa!
  Pirjo S
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kivoja lahjavinkkejä.
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 4. Toi ripsijuttu on ihan jees. seija.uusitalo@outlook.com

  VastaaPoista
 5. Mukaan
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista