lauantai 12. joulukuuta 2020

Karvan kääntöpiiri

Alkuun Joulukalenteri: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin! Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa ja somessa kommentoimalla. Joulukalenteria kannattaa seurata, koska välillä sieltä paljastuu hyviä tarjouksia tai muuta hyödyllistä kivaa!Matkin Henry Millerin kirjan Kravun kääntöpiiri nimeä, kun meistä on Marin kanssa tullut oikeita karvan kääntäjiä. Teemme hyvin paljon RIPSIEN KESTOTAIVUTUKSIA ja KULMAKARVOJEN LAMINOINTIA NYT yht.129€ ja suosittelen niitä rohkeasti kokeilemaan!

Silmät näkyville

Nyt elämme aikaa, kun toinen näkee kasvoistamme vain silmät ja niitä halutaankin korostaa. Olen todella tyytyväinen ajoitukseen, että aloitimme ripsien kestotaivutukset YUMI LASHES- menetelmällä jo vuosi sitten, kun koronasta ei ollut tietoakaan. Nyt tämä ammattitaito on erittäin tarpeellinen, koska asiakkaat haluavat korostaa silmiään. Kulmien laminointi tuli Suomeen vähän myöhemmin ja vasta viime keväänä me aloitimme sitä tekemään. 
Jo vuosi sitten ripsien kestotaivutukset olivat suosittu lahjakorttiostos ja uskon, että tänä vuonna menee lahjakortteja tuplasti enemmän. Lahjakortteja ripsien kestotaivutukseen ostavat äidit tyttärilleen ja tyttäret äideilleen. Nyt kannattaa myös huomioida, että vielä ensi tiistaihin asti meillä on tarjouksessa RIPSIEN KESTOTAIVUTUS JA KULMIEN VÄRJÄYS + MAXEY LASH RIPSISEERUMI NYT 170€ (norm.215€). 
Maxey Lash NYT 82€ (norm.108€) ripsiseerumin avulla saat pitkät ja vahvat ripset. Tämä yksi ripsiseerumipakkaus riittää 4-5 kuukautta käyttötiheydestä riippuen. Jo 3-4 viikon päivittäisen käytön jälkeen alkaa seerumin vaikutus näkymään ja ripsistä tulee paljon pidemmät. 
Ripsien kestotaivutus ei ärsytä silmiä, koska mitään aineita ei laiteta silmiin. Se onkin paljon hellävaraisempi konsti, kuin jokapäiväinen ripsivärin käyttö. Suurin syy, miksi aloimme ripsien kestotaivutusta tekemään on se, että halusin tarjota asiakkaille helpon ja huolettoman tavan korostaa silmiään. 
Yleisin kysymys on, että voiko kestotaivutukset tehdä kasvohoidon yhteydessä. Vastaus on, että niin ei kannata tehdä, koska kestotaivutuksessa menee aikaa puolitoista tuntia ja kasvohoidon kanssa asiakkaalle tulisi meillä makoilua yli kolmen tunnin rupeama. Toiseksi, kasvohoidon yhteydessä käytettävät rasvaiset tuotteet voivat heikentää kestotaivutusaineiden vaikutusta. Suosittelen siis, että kestotaivutukset tehdään eri päivänä kuin kasvohoito. 

Tarjous Xtreme silmämeikeistä

Meillä on ollut pari vuotta myynnissä XTREME-sarjan RIPSIVÄRIT NYT 32€ (42€), LUOMIVÄRIKYNÄT NYT 25€ (35€) ja SILMÄNRAJAUSKYNÄT NYT 25€ (35€) ja RAJAUSTUSSIT NYT 32€ (42€). 
Nämä silmämeikit ovat todella suosittuja ja itse en ole muita luomivärejä ja rajauksia käyttänyt sen jälkeen, kun otin nämä myyntiin. Voin sanoa, että Xtremen luomivärikynät ovat parhaita luomivärejä, mitä olen koskaan käyttänyt. 
Tiedän, että verkkokaupasta on vaikea valita värikosmetiikkaa, mutta takuulla ei mene pieleen, jos tilaatte sävyn Mauve tai Bronze. Mauve on liilahtavan ruskea sävy ja Bronze on pehmeä pronssin rusehtava. Kumpikin on maltillisen tyylikkäitä ja niitä voivat käyttää kaikenikäiset. 
Silmänrajauskynistä syksyn suosikki on ollut Golden Olive, joka on kultapigmentillä taitettu sammaleen vihreä. Se on oma lempivärini ja jos vähänkin tykkää vihreästä, sitä kannattaa kokeilla. Silmänrajauskyniä on perinteisiäkin Espresson ruskeaa ja Graphiten harmaata sekä kivan sinistä Sapphire väriä. Tussikynän tyyppistä rajauskynää on kahta sävyä eli ruskea ja musta. Tällä tussilla on helppo tehdä kapea rajaus ihan ripsirajaan. 
Itse käytän näitä kaikkia kolmea kerralla. Ensin laitan luomivärikynän sävyllä Rose pohjustuksen koko luomelle ja leveälti luomen ulkonurkkaan Chocolate tai Mahogany sävyä. Silloin, kun haluan päästä helpolla, laitan pelkästään Sienna sävyä tai jo edellä mainittuja Mauve tai Bronze värejä. Siihen päälle teen leveämmän rajauksen Velvet Teal tai Cognac rajauskynällä ja vielä kapean terävän rajauksen mustalla tussirajauksella. 
Välillä olen käyttänyt silmänrajauskyniä kajalin tapaan eli alaripsien sisäpuolelle. Sehän oli kovin muodikasta 80-luvulla, mutta ollut jo pitkään auttamattoman vanhanaikaista. Nyt tätä kajalin käyttöä näkyy taas tämän talven meikeissä, joten olen ottanut käyttöön tämän nuoruudesta tutun meikkityylin. Kajalina minulle mieleisimmät värit ovat vihreä Golden Olive tai tumman sininen Midnight Blue. 
Nämä joulukalenteritarjoukset Xtremen meikeistä ovat voimassa vain sunnuntaihin 13.12. asti, joten olkaa nopeitaJos nyt niin ikävästi käy, että tarjous menee huomaamatta ohitse, niin laittakaa viestiä ja katson voinko tehdä asialle jotain. 


Tervetuloa jouluostoksille!


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

10 kommenttia:

 1. Anonyymi08:46

  Mukana arvonnassa taas. Kiitos näistä hyvistä vinkeistä :) -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 2. Mukaan arvontaan!
  Pirjo S
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi09:56

  Hieno kuvaus silmämeikin tekemisestä.
  Mukana arvonnassa.
  Leena

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa 😊

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa!
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 6. Maxey Lash kiinnostelee kovasti. seija.uusitalo@outlook.com

  VastaaPoista
 7. Kivat vinkit taas. Ripsien kestotaivutus nopeutti aamujani paljon ja kesti tosi hyvin omissa ripsissä, pitäisi käydä laitattamassa uudestaan.
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi17:52

  Mukana arvonnassa.

  Pia

  VastaaPoista
 9. Mukana
  vanhatalokristiina@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Anonyymi22:05

  Mukana taas!

  pajun.kissa@luukku.com

  VastaaPoista