tiistai 15. joulukuuta 2020

Joulun Tähtitarjoukset!



Jokaisen kannattaa itse kokeilla minkälaisen vaikutuksen tekee, kun ripset ovat kauniin kaarevat ja kulmakarvat siistit ja kevyesti korostetut. Tästä saa myös takuulla mieleisen joululahjan äidille ja tyttärelle. 

Uutuustuote tarjouksessa

Yleensä tarjoukset eivät koske uutuustuotteita, mutta nyt iS Clinical ja minä halusimme antaa asiakkaille iloa jouluksi ja uusi YOUTH BODY SERUM 200ml NYT 113€ (148€) vartaloseerumi on lahjahintainen. Haluan, että kaikki voisivat kokeilla, miten tehokas ja miellyttävä tämä uusi suihkemainen vartaloseerumi on. Nyt kukaan ei voi sanoa, ettei ehdi laittamaan vartalovoidetta, koska spraypullosta levitettävä hoitoseerumi on todella nopea käyttää. Tämä seerumityyppinen tuote imeytyy hetkessä ja jättää sileän pinnan iholle. Seerumien tarkoitus on imeytyä syvempiin ihokerroksiin ja siksi Youth Body Serum katoaa ihon pinnalta nopeasti ja vaatteet voi laittaa päälle heti.
Youth Body Serum hajottaa selluliittia ja rasvakeräytymiä, joten se on erinomainen vähentämään joulun tuomaa rasvakerrosta reisissä ja vatsan alueella. Tammikuussa naistenlehdet taas pullottavat laihdutusohjeita, niin nyt meidän asiakkaamme voivat ottaa varaslähdön ja aloittaa vartalonhoidon jo ennen joulua.
Tämän aineenvaihduntaa lisäävän vaikutuksen lisäksi Youth Body Serum on todella kosteuttava. Se sopii atoopikoille ja muuten herkkäihoisille erinomaisesti ja tässä vartaloseerumissa ei ole mitään hajusteita tai väriaineita, niin kuin ei missään iS Clinicalin tuotteessa. Suosittelen kokeilemaan, miten tehokas ja helppo tämä uutena innovaationa kehitetty tuote on!


Torju talven kuivattava vaikutus

SUPER RICH REPAIR NYT 75€ (norm.93€) on Dermalogican täyteläisin hoitovoide ja sitä voi käyttää sekä yöllä että päivällä. Täyteläisyydestä huolimatta, tämä voide imeytyy hyvin ja sopii myös meikin alle. Voidetta levitettäessä tuntuu minuutin verran, ettei se oikein imeydykkään, mutta ihoon sulaessaan se katoaa täysin. Meikki pysyy siistinä ja mattapintaisena koko päivän Super Rich Repairin päällä.
Super Rich Repair on monipuolisesti elvyttävä ja kosteuttava hoitovoide, joka sopii kaikille yli 25-vuotiaille. Se ei rasvoita epäpuhdastakaan ihoa, joka kärsii pintakuivuudesta. Suosittelen kaikille yli viisikymppisille talvella vähintään yövoiteeksi tämän Super Rich Repairin. Estrogeenin vähentyessä kaikkien iho alkaa ohentumaan ja ihosta puuttuu oma suojakerros. Sen takia talven sisälämmityskausi ja kostean kylmä ulkoilusää aiheuttavat helposti kuivia läiskiä, kireyttä sekä punoitusta.

Pronailsin käsien hoitopaketti NYT 42€ (norm.52€) on todella tarpeellinen, koska käsidesi kuivattaa kynsinauhat ja käsien ihon aivan rikki. Paketissa on Deep Defence Hand Serum ja Vitamin Cuticle Oil eli seerumityyppinen tehokas käsivoide ja pienellä siveltimellä varustettu kynsinauhaöljy.
Näen lähes päivittäin rohtuneita käsiä ja repaleisia kynsinauhoja, joita hoidetaan vasta sitten, kun joku kohta tulehtuu. Tänä talvena lääkäreillä on töitä iho-ongelmien kanssa, kun suusuoja rasittaa kasvojen ihoa ja peseminen kuivattaa ja tulehduttaa käsiä.
Yritän taas herätellä lukijoita huomaamaan, että käsien hoidolla ennalta ehkäistään pahemmat ongelmat. Kuiva rikkinäinen iho käsissä on hyvin tulehdusaltis, eikä ole kivaa olla työstä pois sen takia, ettei pysty kipeillä käsillään koskemaan mihinkään. Nyt varmaan ajattelette, että uhkailen ja pelottelen, mutta tiedän kokemuksesta, mitä kaikkea paha tulehdus käsissä aiheuttaa.
Tämä Pronailsin seerumimainen käsivoide imeytyy paljon syvemmälle kuin pelkkä käsivoide ja sitoo ihoon paremmin kosteutta. Se vahvistaa myös ihon omaa suojabarriääriä niin, ettei kaikki pöpöt heti ärsytä käsiä. Pronailsin pakkaus on myös kiva joululahja äidille tai ystävälle, mutta nyt pitää olla nopea, jos teette tilauksen verkkokaupan kautta. 
Voitte poiketa hoitolaan myös jouluostoksille, koska olemme varautuneet siihen, että jommalla kummalla on aikaa palvella ostoksilla kävijöitä.

Joulukalenterissa arvomme myös joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin! Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa ja somessa kommentoimalla. Joulukalenteria kannattaa seurata, koska välillä sieltä paljastuu hyviä tarjouksia tai muuta hyödyllistä kivaa!


Tervetuloa jouluostoksille!


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

5 kommenttia:

  1. Hyviä tarjouksia kyllä.
    nina.sihvonen@luukku.com

    VastaaPoista
  2. Youth body serum kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.

    VastaaPoista
  3. Houkuttelevia ja koukuttavia 💗 seija.uusitalo@outlook.com

    VastaaPoista
  4. Body seerumin ostaisin, jos olisi arpaonnea:-)
    Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  5. Houkuttelevat tarjoukset💜 outi.have@luukku.com

    VastaaPoista