perjantai 11. joulukuuta 2020

Rauhoita kuumotteleva ja punakka iho!

Alkuun Joulukalenteri: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin! Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa ja somessa kommentoimalla kalenteripäivityksiä. Joulukalenteria kannattaa seurata, koska välillä sieltä paljastuu hyviä tarjouksia tai muuta hyödyllistä kivaa!

Torstaina arvottiin Her Trecento hiusnaamiota (arvo 52€) kaksi kappaletta ja onnelliset voittajat ovat blogissa osallistunut sähköpostiosoite pajun.kissa@luukku.com ja facebookissa Paula Nurmesniemi. Ilmoitamme kummallekin voitosta vielä sähköpostilla. 


Eilen torstaina joulukalenterista ilmestyi TARJOUS Xtremen luomiväri- ja rajauskynistä, sekä ripsiväreistä. Niillä saat tehtyä helposti silmämeikin, joka myös pysyy siistinä koko päivän. Xtreme luomivärikynät ja silmänrajauskynät NYT 25€ (norm.35€), ripsivärit NYT 32€ (norm.42€) ja tussirajaus NYT 32€ (norm.42€.) Nämä tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin 13.12. asti.

Elämme sen verran poikkeusoloissa, että lähes jokainen kokee jonkin asteista stressiä. Iho ja hiukset ovat ensimmäinen elimistön osa, joka stressiin reagoi ja näen näitä oireita asiakkailla nykyisin lähes päivittäin. Yksi yleisin ihon stressireaktio on punoitus, kuumotus ja kirvely.

Punastelu harmittaa

Suomalaisten iho on yleensä hyvin vaalea, läpikuultava ja ohut. Nämä ovat kaikki syitä siihen, että punastumme helposti ja couperosa eli laajentuneet pintaverisuonet ovat yleisiä. Vähäinen tai vääränlainen ihonhoito saa aikaan ihon ohentumista ja punastelu vain lisääntyy. Hyvä ihon kotihoito ja oikeat tuotteet vaikuttavat olennaisesti siihen, minkä asteista punoittelu on ja kuinka helposti se syntyy.
Punastuminen on monelle niin vakava ongelma, että se vaikuttaa jo sosiaalisiin suhteisiinkin. Lievempänäkin se aiheuttaa vähintään harmistumista ja siksi punakalle iholle onkin kehitetty runsaasti hoitotuotteita. 
Tärkeintä on, että ihon perushoito on kunnossa ja yleensä siihen kuuluu säännöllinen käynti kasvohoidossa. Dermalogican ULTRA CALMING -hoitolinja on suunniteltu rauhoittamaan punoitusta ja kuumotusta. Tässä hoitolinjassa oleva CALM WATER GEL (46€) kosteusvoide on ihanan viileän rauhoittava jo ensikosketuksesta lähtien. Se onkin noussut meidän kolmen eniten myydyimmän hoitovoiteen joukkoon. 
REDNESS RELIEF ESSENCE (45€) on hoitovesi, joka vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja vähentää kuumotusta sekä punoitusta. Se taputellaan iholle partaveden tapaan joka aamu ja ilta. Toinen Ultra Calming -linjan hoitovesi eli ULTRA CALMING MIST (34€) on palautettu myyntiin hetkellisen poissaolon jälkeen ja sen runsas kosteutus sekä kuumottelua vähentävä vaikutus on tehnyt siitä erittäin suositun. 


Peitä punoittelu meikillä

Yksi tapa vähentää ihon punakkuutta on peittävä ja samalla rauhoittava meikki. Nyt meille onkin tullut myyntiin kaksi punoittavalle iholle tarkoitettua meikinpohjustustuotetta. PUR -sarjan COLOUR CORRECTING PRIMER REDNESS REDUCER (55€) on hoitava meikinpohjustusvoide, joka vähentää punoitusta, kosteuttaa ja peittää. Tämä on myös erinomainen häivyttämään ruusufinnin punakkuutta ja sopii myös miehille. 
Toinen vaihtoehto on edullinen ELF FACE PRIMER NEUTRALIZING GREEN (22€) meikinpohjustusvoide. Tämä Elf -sarjan tuote on laadukas kevyt ja ohut nuorelle iholle tarkoitettu punoitusta vähentävä meikinpohjustusvoide. 
Meikkivoiteiden paras peittävyys on YB:n NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€) jauhemaisella mineraalimeikillä ja siitä sävy Cool beige. Tämä jauhemainen meikkivoide peittää todella tehokkaasti näyttämättä pakkelilta, eikä siitä jää rajoja hiusrajaan tai kaulaan etenkään, jos levität sen kunnollisella siveltimellä kuten Elf MINERAL POWDER BRUSH (19€). 


Tervetuloa jouluostoksille!


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

14 kommenttia:

 1. Hyvä artikkeli punakasta ihosta.

  VastaaPoista
 2. Mukana
  ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukaan!
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana!
  outi.have@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Mukana
  Vanhatalokristiina@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kiitos hyödyllisistä vinkeistä.
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 7. Mukaan!
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 8. Anonyymi22:34

  Redness relief essence on ihana.

  Pia

  VastaaPoista
 9. Anonyymi00:15

  Mukana :)
  pajun.kissa@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa. seija.uusitalo@outlook.com

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista