lauantai 27. helmikuuta 2021

Age Bright -tuotteet maskiakneen

Suusuojan tuomat ongelmat ovat puheenaiheena työssäni päivittäin. Monelle tulee atooppista ihottumaa, ruusufinniä ja sieni-ihottumaa maskin käytöstä. Varsinkin rasvoittuva iho reagoi voimakkaasti tähän uuteen tilanteeseen.

Dermalogica on kehittänyt useita tehokkaita tuotteita myös aikuisten finniongelmiin.

Hoitotuotteet rasvoittumiseen

Tämä maskin käyttö ei varmaankaan lopu ihan pian, joten kannattaa uusia kotihoitotuotteet tilanteen mukaisiksi. Rasvoittuva iho ärsyyntyy maskin käytöstä erityisesti ja tulehtuneita märkäpäisiä finnejä alkaa syntymään. 
Viimeisen vuoden aikana Dermalogicalle on tullut useita uutuuksia rauhoittamaan finnejä ja rasvoittumista. Puhdistusuutuus ACTIVE CLAY CLEANSER (41€) on ihon rasvoittumista normalisoiva prebioottinen puhdistusmaito, joka ei takuulla kuivata. Se on tumman harmaata ja tuo väri tulee japanin hiilestä, joka on siinä tärkeänä vaikutusaineena. Tämä puhdistusaine on Dermalogican uutuuksista ihan ykkönen, koska se rauhoittaa tulehtuneet finnit ja vähentää rasvoittumista kuivattamatta ihoa. 
AGE BRIGHT -hoitolinjan AGE BRIGHT CLEARING SERUM (65€) ja AGE BRIGHT SPOT FADER (45€) ovat käytössä osoittautuneet erinomaisiksi rasvoittumisen hillinnässä. Age Bright Clearing Serum ei kuivata, mutta se neutralisoi tulehdusta aiheuttavia bakteereita ja niitähän nyt riittää maskin alla muhimassa. Samalla se rauhoittaa punoitusta ja tulehdusta, mutta ei kuivata liikaa. 
Age Bright Spot Fader on erinomainen paikallishoitoaine tähän tilanteeseen. Monelle tulee yksittäisiä finnejä tuon maskin takia, vaikka iho ei muuten rasvainen olisikaan. Näissä tapauksissa tämä paikallisesti käytettävä ”finnistikki” on nopea ja helppo apu. Sitä kannattaa laittaa heti, kun hiukankin tuntuu, että finni olisi nousemassa. Spot Faderia voi laittaa päivän mittaan useitakin kertoja, mutta ainakin aamuisin ja iltaisin.


Silotusta rypyille ja rauhoitusta rasvaisuuteen

Viime syksynä Dermalogica toi Suomen markkinoille uutuustuotteen RETINOL CLEARING OIL (73€) seerumin, joka on tarkoitettu keski-ikäisten finniongelmiin. Seerumi tuli kyllä enemmän kuin tarpeeseen, koska maskin takia yli nelikymppisetkin reagoivat finneillä ja tulehduksilla. Moni, joka on nuorena kärsinyt aknesta, kokeekin nyt uudelleen finnikauden, kun maskin hautomassa ihossa tulehdukset lisääntyvät.
Retinol Clearing Oil on ohut hoitoöljy, joka imeytyy todella hyvin ja nopeasti. Sen sisältämä retinoli uudistaa ihoa ja sitä kautta silottaa ryppyjä sekä nopeuttaa tulehdusjälkien parantumista. Suosittelen tätä kokeilemaan, jos ikää on yli kolmekymppiä ja iho on paksu sekä helposti rasvoittuva. Asiakkaat ovat olleet ihan innoissaan tämän tuotteen vaikutuksista, koska sen teho näkyy nopeasti ja iho kirkastuu sekä rauhoittuu.
Nuorten CLEAR START -linjaan tuli myös syksyllä FLASHFOLIANT (25€) nestemäinen kuorinta, joka on myös osoittautunut tehokkaaksi ja kivaksi käyttää. FlashFoliant levitetään iholle joka ilta ja jätetään yön ylitse vaikuttamaan. Sitä ei siis tarvitse pestä pois, vaan se jätetään iholle, joka tekee siitä hyvin helpon käyttää. Varsinkin pojat tykkäävät tästä nestekuorinnasta sen nopeuden takia ja näkyvät tulokset myös motivoivat ihonhoitoa. Toinen tuote nuorille on CLEARING BOOSTER (21€), joka on paikallisesti käytettävä tulehduksia rauhoittava tehoaine. Tätä boosteria voi käyttää aamulla sekä illalla niille alueille, missä finnejä näkyy.


Tämän hetken Tähtitarjoukset 1.3. asti:



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti