tiistai 2. helmikuuta 2021

Helmikuun Tähtitarjouksia


Palaamme nyt entiseen malliin ja tästä eteenpäin Tähtitarjoukset julkaistaan joka toinen tiistai. Nämä Tähtitarjoukset ovat voimassa 15.2. saakka:


Tarjoukset ihon tarpeen mukaan

Yritin saada tuotesarjoilta tarjoukseen juuri ne tuotteet, joita kaikkien ihot kaipaavat tähän vuodenaikaan. Iho tarvitsee nyt kosteutta sekä suojaa ja ne ovat pääroolissa näissä Tähtitarjouksissa. Moni suomalainen nainen valitettavasti hoitaa vartalonsa ihoa heikosti. Vartalovoiteiden myynnissä Suomi on melkeinpä peränpitäjänä verrattuna muuhun Eurooppaan. Italia, Espanja ja Ranska ovat ykköspaikalla vartalon hoidossa ja me suomalaiset tulemme valitettavan loppupäässä. 
Meillä vartalon hoito on ihan terveyskysymyskin, mutta sekään ei innosta lisäämään hoitoa. Tämän takia halusin tarjoukseen ihanan iS Clinicalin Body Complex vartalovoiteen, joka on superkosteuttava, imeytyy nopeasti ja jättää sileän pinnan iholle. Body Complexissa on kaikki ne ominaisuudet, mitä hyvässä vartalovoiteessa pitääkin ollakin. Atoopikoille se on ihanteellinen voide, koska se vähentää kuivuudesta johtuvaa kutinaa ja kirvelyä.
Toinen iS Clinicalin tarjous on Hydra Cool Serum kosteuttava seerumi, joka sisältää puhdasta hyaluronihappoa, joka on kosmetiikan paras kosteuttava vaikutusaine. Hydra Cool Serum käy aivan nuorillekin ja se on erinomainen teini-ikäiselle atoopikolle, koska se ei levitettäessä kirvele, niin kuin jotkut tuotteet. 
Hydra Cool Serum sopii aivan kaikille, eikä talvea voi ohittaa ilman tätä superkosteuttajaa. Mikäli teillä on nyt joku muu seerumi käytössä, voitte siirtää sen aamukäyttöön ja käyttää iltaisin tätä Hydra Cool Serumia. Tämän seerumin voi sekoittaa myös voiteen joukkoon ja käyttää jo olemassa oleva seerumi ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle voide, johon on sekoitettu pari tippaa Hydra Cool Serumia. Ellei teillä ole tällä hetkellä muuta seerumia käytössä, tämä Hydra Cool Serum on hyvä sekä aamuksi että illaksi.

Talvitakki iholle

Barrier Repair ja Renewal Lip Complexin yhteistarjous parantaa kasvojen ihon ja huulien suojautumista kylmältä, tuulelta, lämmönvaihteluilta ja kuivalta sisäilmalta. Barrier Repair levitetään hoitovoiteen päälle aamulla sekä illalla ja vasta sen jälkeen meikki. Se sulaa ihon päällimmäiseen solukerrokseen ja estää ulkoisen rasituksen haittoja. Barrier Repair kannattaa laittaa myös iltaisin, koska se suojaa kuivalta sisäilmalta ja tyynyn hiertävältä vaikutukselta. Muistutan nyt myös etätyössä olevia, että tietokoneen ympärillä sisäilma kuivuu eniten ja ihokin siis kuivuu pahemmin.
Lip Renewal Complexista on tullut parissa vuodessa ihan hämmästyttävän suosittu tuote. Siitä on kerrottu monessa naistenlehdessä ja ilmeisesti tieto on mennyt myös suusta suuhun. Lip Renewal Complex hoitaa huulet ja myös suun ympäryksen. Tätä huulihoidetta sipaistaan huulille ainakin aamulla ja illalla, mutta myös nykyisin pitkin päivää suojaamaan huulia maskin hankaukselta.
Oikein ongelmaisille huulille tuo Havun hoitopakkaus on tehokkain ja se käy myös lapsille sekä miehille. Ensin laitetaan yöksi vaikuttamaan huulinaamio ja aamulla pehmenneet huulet kuoritaan huulille tarkoitetulla kuorintavoiteella. Pakkauksessa olevaa huulivoidetta käytetään pitkin päivää. Huulinaamiota voi käyttää päiväksikin kotioloissa, jolloin rasvainen suunympärystä ei häiritse. Se on myös loistava lasten rikkirohtuneille huulille, koska se ei kirvele rikkoutuneissa kohdissa.



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti