maanantai 8. helmikuuta 2021

Täydennä kosmetiikkavarastosi

Tässä muutamia vinkkejä, millaisia tuotteita kannataa yhdistää ja ne kaikki löytyvät tästä jatketusta Tammialesta. Ostamalla ihonhoitotuotteet tarjoushinnoilla säästää ihan mukavasti, vaikka mietin pitääkö naisen aina säästää omastaan?


iS Clinicalin "ihmevoide" YOUTH INTENSIVE CRÈME
50g NYT 179€ 
(229€) ja 100g NYT 299€ (399€). 


Hoitotuoteyhdistelmät vahvistavat toisiaan

Luulen, että tätä pakkasaikaa voi vielä Etelä-Suomessa olla lähes pari kuukautta ja ihonhoitoon tarvitaan tuotteita juuri sitä varten. Huhtikuussa siirrytään jo keväisempiin ilmanaloihin ja iho tarvitsee eniten uv-suojaa. Hoitotuotteet, joita aloitetaan nyt käyttämään riittävät hyvinkin pari kuukautta ja sitten voi siirtyä muihin tuotteisiin. 
Älkää jättäkö mitään pullonpohjia tai tuubinloppuja odottamaan tulevaisuutta, koska ne kuitenkin unohtuvat ja pilaantuvat. Käyttäkää ne loppuun uudempien tuotteiden rinnalla. Esimerkiksi, jos teillä on kotona PRO-HEAL SERUM 30ml NYT 139€ (179€), mutta tarvitsette lisäkosteutta, niin levittäkää iholle ensin tämä olemassa oleva seerumi ja sen jälkeen voide, johon on sekoitettu muutama tippa kosteuttavaa HYDRA-COOL SERUMia 30ml NYT 89€ (109€). Näin saat superkosteutusta sekä rauhoitusta couperosaan ja herkkyyteen samalla kertaa.
Oikein hyvä yhdistelmä on käyttää iltaisin tätä Hydra-Cool Serumia ja aamuisin suojabarriääriä vahvistavaa PHYTO REPLENISH OILia NYT 59€ (73€). Kiinteyttävänä voiteena päiväksi toimii YOUTH COMPLEX NYT 145€ (183€) ja yöksi YOUTH INTENSIVE CRÈME 50g NYT 179€ (229€) ja 100g NYT 299€ (399€). 


Käytä Barrier Repairia yöksi ja päiväksi

BARRIER REPAIR ja RENEWAL LIP COMPLEX NYT 59€ (75€) on yhdistelmä, jota tarvitsevat kaikki. Barrier Repairia voi käyttää suojavoiteena ihan minkä tahansa tuotteiden kanssa, eikä tuotteiden tarvitse olla edes Dermalogicaa tai iS Clinicalia. 
Barrier Repair sulaa ihon päällimmäiseen kerrokseen ja sitoo ihon omaa kosteutta sekä suojaa kuivalta sisäilmalta, tuulelta ja sateelta. Se pitää muistaa, että ihoa ei jäätymiseltä suojaa mitkään voiteet, enkä puhukaan nyt pakkasen kylmyydestä. Barrier Repair suojaa esimerkiksi pintaverisuonia lämmönvaihtelujen aiheuttamalta rasitukselta ja vähentää sateen sekä tuulen ahavoittavaa vaikutusta. 
Renewal Lip Complex on nyt tosi suosittu, koska se suojaa huulia suusuojan rohduttavalta vaikutukselta. Ihmiset reagoivat suusuojiin hyvin eri tavoin ja joillakin huulet suorastaan repeilevät ja nahka lähtee vereslihaan asti. Renewal Lip Complex on väritön suojaava kalvo, jota voi sipaista huulille pitkin päivää.
Tehokkain hoito huulille on HAVU HUULIHOITOPAKKAUS NYT 33€ (56€), jossa on huulille käytettävä naamio, kuorinta ja huulivoide. Tämä paketti on tehokkainta, mitä huulille on tarjolla ja nämä tuotteet käyvät myös miehille ja lapsille. Huulinaamiota neuvotaan laitettavaksi yöksi, mutta voi sen päiväksikin laittaa, ellei paksu kellertävä kerros häiritse. Kellertävä väri tulee hoitavasta tyrniöljystä, jota naamiossa on runsaasti. Mietoa huulikuorintaa voi käyttää 2-3 päivän välein ja huulivoide on väritön tehotuote jatkuvaan käyttöön. 


HUOM. Tammiale sai jatkoajan! Klikkaa tästä verkkokauppaan!


Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti