tiistai 9. helmikuuta 2021

Silmänympärysihottumat ovat talvella yleisiä

Tämän talven tulen aina muistamaan ihottumatalvena, koska olen nähnyt niin usein erilaisia ärsytyksiä ja ihottumia kasvohoitoasiakkailla. Suurin syy niihin on suusuoja, mutta kyllä kova pakkanenkin tekee oman osansa.


Dermalogican STRESS POSITIVE EYE LIFT NYT 39€ (57€) silmänympärysnaamio on kaikista tehokkain hoito ärtyneelle silmänympärysiholle.


Ulkona silmät vuotavat

Monella on suuri ongelma vuotavat silmät. Viimeistään viisikymppisenä estrogeenin vähetessä, silmien limakalvot kuivuvat ja kyynelnesteen eritys lisääntyy. Jatkuvasti kosteat silmänympärykset kuivuvat liikaa ja helposti myös kipeytyvät, kun niitä pyyhitään yhtenään. 
Vielä tämän viikon on tarjouksessa Dermalogican STRESS POSITIVE EYE LIFT NYT 39€ (57€) silmänympärysnaamio. Se on kaikista tehokkain hoito kuivalle, ärtyneelle ja punoittavalle silmänympärykselle. Stress Positive Eye Lift naamio on ihanan viilentävää geeliä, joka rauhoittaa ärtyneen kuumottelevaa ja kirvelevää silmänympärystää. Atoopikoille tämä naamio on ollut jo vuosia välttämätön silmänluomien ihottumia rauhoittamaan. 
Stress Positive Eye Lift tuubissa on kätevä pää, jolla voi levittää geelin hieromalla silmien ympärille. Naamion voi levittää iltaisin ohuena kerroksena ja yön aikana se silottaa pikkurypyt, poistaa kuivuutta ja vähentää turvotusta sekä tummuutta. 
Toinen atooppisen ihon silmänympärysvoide on iS Clinicalin EYE COMPLEX (95€), joka vahvistaa ohutta ja kuivaa ihoa sekä rauhoittaa rohtumisia. Silloin, kun iho on jo rikki, kaikki tuotteet kirvelevät, vaikka ne lopulta olisivatkin hyvää tekeviä. Tällainen kirvely menee yleensä ohitse tunnissa, mutta ellei mene, sitten kannattaa voide pestä kokonaan pois.


Ruusufinni silmäluomilla

Vasta viime vuosina on huomattu, että silmänympärys on tyypillinen kohta ruusufinni-ihottumalle. Helposti punoittavat pikku näpyt jäävät silmän ympärillä huomioimatta ja vasta, kun ruusufinni lehahtaa koko kasvoille se noteerataan. 
Ruusufinniä ei voi kosmetiikalla hoitaa, eikä lääkevoiteita saa laittaa silmienympärille, joten kannattaa mennä juttelemaan hoidosta ihotautilääkärille. Myös atooppinen ihottuma on hyvin tyypillinen silmäluomilla ja silmänympärystää kannattaa hoitaa huolella, jottei ihottuma puhkeaisi. 
Nyt tarjouksena oleva iS Clinicalin HYDRA COOL SERUM 30ml NYT 89€ (109€) sopii hyvin myös silmien ympärille ja se kannattaa aina levittää luomille asti. Senkin viileys rauhoittaa kuumottelevaa ja kuivaa silmänympärystää. Tämän seerumin päälle kannattaa laittaa vielä silmänympärysvoide ja hyvä vaihtoehto on iS Clinicalin Eye Complex.
Dermalogican MULTIVITAMIN POWER FIRM (58€) on erittäin suosittu silmänympärysvoide, koska se suojaa ihoa kyynelnesteen ärsyttävältä vaikutukselta. Multivitamin Power Firm sulaa iholle ja jättää siihen suojaavan pinnan, eikä se kulu pois ensimmäisissä kyynelissä tai vesisateessa. Moni käyttää tätä Multivitamin Power Firmiä myös suun ympärille sekä huulille ja siihen se sopiikin mainiosti. 
Muistutan taas kerran, että kuivuuden ja ihottumien ennaltaehkäisy on helpompaa, kuin jo rikkoutuneen ihon hoito. Olkaa siis valppaana ja hoitakaa ihoa jo ennen kuin ihottumat ovat pahimmillaan. 


HUOM. Tammiale sai jatkoajan! Klikkaa tästä verkkokauppaan!


Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti