lauantai 6. helmikuuta 2021

Aurinko virkistää mielialaa

Nyt koko Suomi on saanut nauttia kunnon talvesta ja on suuri ilo nähdä aurinko, joka heijastuu lumesta. Huomaan itsessäni, miten paljon nämä aurinkoiset päivät virkistävät ja tuovat toivoa keväästä ja valoisan ajan pidentymisestä.

Upea yhteistarjous BARRIER REPAIR & RENEWAL LIP COMPLEX NYT 59€ (norm.75€)


Ensimmäinen viikko yksinyrittäjänä

Nyt meni ensimmäinen viikko yksinyrittäjänä ja olen todella tyytyväinen tähän työelämän muutokseen. Koen suurta helpotusta, kun paperityöt ovat vähentyneet ja pääsen keskittymään hoitotyöhön täysillä. Tietystikään yrittäjä ei koskaan pääse täysin eroon paperihommista ja suunnittelusta, mutta nyt ehdin ne tekemään työpaikalla enkä kotona, niin kuin tähän asti.
Viikko tosin alkoi pahimmalla mahdollisella tavalla, kun meidän verkkokauppa sekä netti meni jumiin ja kesti monta päivää ennen kuin Telia löysi ensimmäisen vian, mutta verkkokaupan auettua, sähköposti ei edelleenkään toiminut. Taas kertaalleen tulee koettua se, miten avuton on, kun tietokone ei toimi. Olen myös todella pahoillani, jos ette ole saaneet vastauksia sähköposteihin, mutta itse en voi asialle mitään. Telia lupasi hoitaa asian alkuviikosta. 
Täytyy myöntää, että tämä työkuvion muutos sai minut ihan nuorentumaan. Mielessäni ovat nyt ne ajat, kun viimeksi tein töitä yksin 1990-luvulla. Lähes koko 80-luvun olin yksinyrittäjä ja koen palaavani juurilleni. Tämän viikon aikana ehdin tehdä jo kasvohoidon muutamalle asiakkaalle, joka ei ole minun hoidossani koskaan ennen ollut ja tähän asti olen heidän kanssaan jutellut vain satunnaisesti. Tuntuu tosi mukavalta jutella näiden minulle uusien asiakkaiden kanssa ja sain heti kivoja vinkkejä äänikirjoista, avantouinnista ja kissojen ruuista. Pystyin myös päivittämään heidän ihonhoito-ohjelmaansa, koska uutena hoitajana paneudun siihen perusteellisesti. Näin myös, miten hyvässä kunnossa näiden minulle uusien asiakkaiden iho on, kun se on säännöllisesti hoidettu ja kotihoito on kunnossa. Jokaiselta saa laskea iästä pois 10-15 vuotta, koska iho on niin sileä ja hyvinvoiva. 
Nämä työllistämisasiat ovat mietityttäneet minua paljon ja nyt vasta huomaan, miten vaikeana yrittäjät kokevat työnantajan roolin. Olen viikon aikana ollut useammassa teams kokouksessa yrittäjänaisten kanssa ja heti, kun kerroin muutoksesta yksinyrittäjyyteen, ihan jokainen onnitteli minua. Heille oli itsestään selvää, että se on suuri helpotus ja myönteinen asia. Mielestäni tämä kertoo siitä, miten vaikeaa on meillä Suomessa työllistää ja varsinkin palvelualalla. Nyt vasta huomioin, että moni tuttu yrittäjä on siirtynyt yksinyrittäjäksi, eivätkä he halua enää olla työnantajia. Tutuissani on pari tilitoimistoyrittäjää, muutama kampaaja ja fysioterapeutti. Heillä kaikilla on ollut jossain vaiheessa kymmenkunta työntekijää, mutta kyllästyneenä byrokratiaan ja muihin ongelmiin he ovat siirtyneet yksinyrittäjiksi. Tämä ei anna kovin hyvää kuvaa meidän työelämästä ja työllisyysnäkymistä. Menetetään lukuisia työpaikkoja, jos pienyrittäjät väsyvät työllistämisongelmiin.


Tammiale jatkuu 15.2. asti

Tuo Telian katkos osui pahaan kohtaan siksikin, että meillä oli menossa Tammialen viimeiset päivät. Tämän vuoksi olen päättänyt jatkaa alekampanjaa vielä 15.2. saakka!
Nyt kannattaa hyödyntää nämä tarjoukset, koska niissä säästää useita kymppejä, lähes satasia kotihoitotuotteissa. Täydellinen kotihoito tähän vuoden aikaan on PHYTO REPLENISH OIL NYT 59€ (73€) seerumi, jota voi käyttää ainakin aamuisin, koska se parantaa ihon omaa suojabarriääriä. Iltaisin tehotipaksi suosittelen HYDRA COOL SERUMin 30ml NYT 89€ (109€) joka sisältää puhdasta kosteutta eli hyaluronihappoa. Tätä kosteusseerumia käytetään iltaisin, jos tuo Phyto Replenish Oil on käytössä aamuisin. 
Hoitovoiteeksi sopii SKIN SMOOTHING CREAM 50ml NYT 29€ (42€), joka käy kaikille ihotyypeille. Elvytystä kaipaavalle iholle iS Clinicalin tehokkain voide YOUTH INTENSIVE CREME 50g NYT 179€ (229€) ja 100g NYT 299€ (399€) on erinomainen silottamaan ryppyjä ja palauttamaan kimmoisuutta. 
Tarjouksena on myös BARRIER REPAIR & RENEWAL LIP COMPLEX NYT 59€ (75€) ja kumpikin näistä tuotteista on tärkeä iholle varsinkin nyt pakkasella. Barrier Repair on talvitakki iholle, joka vähentää kosteuden haihtumista ja vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä. Renewal Lip Complex on meidän suosituin huulivoide ja siitä pitävät myös miehet. Suusuojan kuivattavaa ja hankaavaa vaikutusta vastaan Renewal Lip Complex on oikein hyvä hoitovoide huulille. 
Tämä tuoteyhdistelmä pitää takuulla kuivuuden ja rypyt loitolla ja iho tuntuu ihanan pehmeältä. 
Muistakaa vielä tehdessänne verkkokauppaostoksia, että yli 100€ ostoksesta saatte kaupan päälle Dermalogican matkakokoisen hoitopakkauksen. Pakkauksessa on SKIN SMOOTHING CREAM, ANTIOXIDANT HYDRAMIST ja HYDRO MASQUE EXFOLIANT.


TAMMIALESSA lisäksi lukuisia muitakin tuotteita edullisella hinnalla ja myös ystävänpäivää varten löytyy jotain kivaa! Klikkaa tästä verkkokauppaan!


Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti