lauantai 13. helmikuuta 2021

Tammialen jatkot

Tammiale jatkuu puoleen väliin helmikuutakin, koska nettisivujen kaatuminen sulki verkkokaupan lähes viikoksi kuun lopussa. Nyt tammiale on lopuillaan ja ensi viikolla käännetään katseet jo kevääseen.

iS Clinicalin FIRMING COMPLEX NYT 119€ (norm.155€)
taistelee tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan.
 


Ystävänpäivätarjous 15.2. asti KAKSI DERMATUDE-KASVOHOITOa NYT 280€ (norm.340€). Osta lahjakortti hoitoihin ja jaa se ystäväsi kanssa tai käytä itse molemmat. Dermatude-kasvohoito räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon tarpeen mukaan ja sen vaikutus on aina kiinteyttävä, kosteuttava ja nuorentava. 

Suosittelen lämpimästi, että kokeilette tätä Dermatude-hoitoa, koska se on parasta, mitä keski-ikää lähestyvälle naiselle voi tehdä. Sen yhteydessä kotikäytössä on hyvä olla tehokkaasti ihon vanhenemista hidastavat tuotteet. Järkevintä on jatkaa kotihoitoa iS Clinicalin ja Dermalogican ammattilaistuotteilla, kun on panostettu näin tehokkaaseen kasvohoitoon. Dermatude-kasvohoidon tehoa voi paljon pitkittää ja vahvistaa oikealla kotihoidolla. Esimerkiksi iS Clinicalin FIRMING COMPLEX NYT 119€ (155€) on todella tehokas kiinteyttäjä ja sitä voi käyttää joko seerumin tapaan tai sitten ihan yövoiteena. Toinen hyvä seerumi tähän hetkeen on HYDRA COOL SERUM 30ml NYT 89€ (109€), joka on todella kosteuttava ja tämä seerumi sopii myös teini-ikäisille. Huom. tarjouksessa nyt tuplakoko!


Jumbokokoja saatavilla

Dermalogican suosittu alkupuhdistusaine PRECLEANSE 437ml NYT 109€ on saatavilla hetken aikaa tässä jumbokoossa. Näitä isoja kokoja on myynnissä vain muutaman viikon ja sitten niitä ei enää tehdä. Olkaa siis nopeita, jos haluatte hankkia tämän edullisen jumbokoon. 
Dermalogica on tehnyt isomman koon myös BIOLUMIN-C SERUM c-vitamiiniseerumista ja 30ml maksaa 78€ ja iso 59ml 125€. Nyt myös tästä pienemmästä 30ml pullosta on olemassa erikoispakkaus, jossa on kaupan päälle BIOLUMIN-C EYE SERUM pikkukoossa, joka riittää yli viikon verran. C-vitamiini on tärkeä vaikutusaine vähentämään uv-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemisprosesia. Nyt se on erityisesti tarpeen, koska lumesta heijastuva auringon säteily on hyvin voimakasta. Siltä voi suojautua myös PRISMA PROTECT sk30  NYT 49€ (65€) päivävoiteella, joka sopii kaikenikäisille. 
iS Clinicalin YOUTH INTENSIVE CREME 50g NYT 179€ (229€) ja 100g NYT 299€ (399€) on varsinainen supervoide vanhenevalle iholle ja voin omasta puolestani sanoa, että se on paras voide, mitä ikinä olen käyttänyt. Sen teho on ainutlaatuinen ja koostumus on myös aivan ihana. 



HUOM. Tammiale on jatkoajalla 15.2. asti. Klikkaa tästä verkkokauppaan!


Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti