tiistai 23. helmikuuta 2021

Itseruskettavalla kaunis väri kasvoille

Moni alkaa kaipailemaan jo talvilomamatkaa etelän aurinkoon, mutta tänä vuonna se jää vain haaveeksi. Asiakkaistani moni on tottunut käymään joka talvi jossain lämpimässä ja saanut siellä väriä iholleen. Nyt väri kannattaa ottaa purkista, koska se on myös täysin turvallista, toisin kuin auringon säteily.

Varaa aikasi uuteen kuorivaan, kosteuttavaan ja kevyesti itseruskettavaan minikasvohoitoon NYT vain 49€!


Itseruskettava vaatii hyvin hoidetun ihon

Monella on sellainen käsitys, että itseruskettava on jotenkin haitaksi iholle tai jopa vaarallista, mutta se on aivan väärä luulo. Itseruskettava aine värjää ihon pinnalla olevan kuolleen solukon, eikä edes vaikuta sen syvemmälle. Kauniin tasaisen värin saa, kun iho on hyvin hoidettu ja kosteutettu. Jos ihossa on liian paljon hilseilevää kuollutta solukkoa, itseruskettava jää niihin kasoihin ja tulos on kirjava. 
Siksi kehitinkin ITSERUSKETTAVAN MINIKASVOHOIDON 49€, joka poistaa hilseilyn ja kosteuttaa ihoa. Hoidon päätteeksi levitän BODY DRENCH -itseruskettavan tuotteen, joka antaa hyvin kevyen sävyn muutaman tunnin vaikutuksen jälkeen. Itseruskettava minikasvohoito kestää noin 30-45 min. ja siihen sisältyy kuorinta, seerumin imeytys mikrovirralla, akupaineluhieronta, naamio ja lopuksi itseruskettava voide. Tämä yksi levityskerta itseruskettavaa tuo hyvin kevyen värin ja joillakin yksi kerta ei ehkä edes näy iholla. Siksi itseruskettavaa tuotetta pitää jatkaa kotona noin 2-3 päivän välein. 
Voin myös laittaa minkä tahansa kasvohoidon päätteeksi itseruskettavan voiteen, jos asiakas niin haluaa. Silloin, kun on pitkä aika edellisestä kasvohoidosta, suosittelen perusteellista NANOLIFT-KASVOHOITOA (124€) jonka vaikutus on tehokkaampi ja pitkäaikaisempi.

Kuorinta ja kosteutus on tärkeää

Itseruskettavia tuotteita meillä on nyt myynnissä kaksi erilaista. Viime keväänä suosikki oli BODY DRENCH - QUICK TAN - BRONZING SPRAY 44€ ja sen rinnalle tuli pelkästään kasvoille tarkoitettu BODY DRENCH - SELF TAN BOOSTER 46€. Ensin mainittu on nimensä mukaisesti spray, joka sumutetaan iholle tasaisena kerroksena ja se sopii vartalolle sekä kasvoille. Erityisesti kasvoille tarkoitettu Self Tan Booster on seerumimainen ja se sekoitetaan kosteusvoiteeseen. Mitä tahansa kosteusvoidetta otetaan sopiva määrä kämmenelle ja siihen tipautetaan itseruskettavaa tuotetta pullossa olevalla pipetillä 2-5 tippaa. Voide sekoitetaan käsissä ja levitetään kasvoille. Pese kädet huolellisesti levittämisen jälkeen. Väri alkaa näkymään noin viiden tunnin kuluttua. 
Kotihoitotuotteillakin voi valmistella ihon hyvään kuntoon itseruskettavalle aineelle. Kuorinta on itseruskettavan paras kaveri ja se kannattaa ostaa samalla kun itseruskettavankin ostaa. Nopein tuote ihon valmisteluun on Dermalogican HYDRO MASQUE EXFOLIANT 59€, joka on kuoriva kosteusnaamio. Kosteusvoiteeksi, johon itseruskettava seerumi lisätään, sopivat mm. INTENSIVE MOISTURE BALANCE 47€ tai Tähtitarjouksena oleva iS Clinicalin SHEALD RECOVERY BALM NYT 75€ (87€). 
Tuo itseruskettava suihke käy myös kasvoille ja jos tuotetta ajattelee käyttävänsä keväällä myös vartalolle, kannattaa valita se. Kokeilkaapa itseruskettavia tuotteita, niin kalpeus katoaa muutamassa tunnissa turvallisesti! 


Tämän hetken Tähtitarjoukset 1.3. asti:



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti