sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Itseruskettava minikasvohoito

Moni asiakas harmittelee, kun jokatalvinen etelänmatka on nyt jäänyt ja iho on kalpea sekä mieli apea. Juuri tätä varten kehitin edullisen ITSERUSKETTAVAN MINIKASVOHOIDON 49€, jonka lopuksi laitan itseruskettavan voiteen ja neuvon sen käytön.

Body Drench Self Tan Booster itseruskettavan tehotiivisteen voit sekoittaa lempivoiteeseesi.


Kasvohoitoon lomamatkan sijasta

Nyt, kun talvilomaa ei oikein voi viettää matkustamalla, kasvohoidot tuovat kivaa vaihtelua arkeen. Lomaviikolla voisi tehdä vaikka kaksikin Itseruskettavaa minikasvohoitoa ja siitä saisi ihollekin hyvän värin. Hoidot voi siis tehdä parin päivän välein ja se olisi ihonhoidonkin kannalta aivan ihanteellista.
Itseruskettava minikasvohoito sopii kaikille kuusitoista vuotta täyttäneille. Hoito on lyhennelmä perusteellisesta kasvohoidosta ja sen tarkoitus on poistaa hilseily ja kirkastaa ihon väri. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, sen jälkeen tehdään kevyt kuorinta, seerumin imeytys mikrovirralla, akupaineluhieronta, naamio ja lopuksi itseruskettavan aineen levitys. Kulmien siistiminen sisältyy myös hoidon hintaan ja koko hoito vie aikaa 30-45 minuuttia.
Tuosta yhdestä levityskerrasta itseruskettavaa tulee hyvin kevyt sävy ja sitä kannattaakin jatkaa kotona tai tehdä toinen hoitokerta parin päivän kuluttua. Kehitin tämän hoidon myös siksi, että pystyn siinä näyttämään hyvin, miten tuon itseruskettavan tuotteen levitys tapahtuu. 


Uutuustuote on Self Tan Booster

Meillä on ollut jo viime keväästä asti myynnissä BODY DRENCH – BRONZING SPRAY (44€), joka on itseruskettava suihke vartalolle ja kasvoille. Nyt sen rinnalle tuli erityisesti kasvoille tarkoitettu BODY DRENCH – SELF TAN BOOSTER (46€), joka sekoitetaan hoitovoiteen joukkoon. Se on erinomainen tapa saada kevyt päivetys terveellisesti. 
Moni pelkää itseruskettavia tuotteita, kun ei tiedä niiden vaikutuksesta. Itseruskettavat aineet värjäävät ainoastaan ihon päälimmäisen kuolleen solukon ja väri tulee aika usein kastanjavedestä tai hennasta. Itseruskettava voide on ainoa tapa saada iholle rusketusta vaurioittamatta ihoa uv-säteilyllä. Tämä uusi Self Tan Booster on tosi helppo käyttää, koska laitetaan vaan pipettipullosta 2-3 tippaa voiteen joukkoon, sekoitetaan ne keskenään ja levitetään kasvoille. Self Tan Booster vilkastuttaa hetkeksi verenkiertoa ja ihossa saattaa tuntua kuumotusta ja kihelmöintiä, mutta se menee vartissa ohitse.
Tämän boosterin voi sekoittaa ihan mihin tahansa voiteeseen, mitä kotona kasvoilleen käyttää, mutta erittäin hyvin siihen sopii nyt tarjouksessa oleva iS Clinicalin SHEALD RECOVERY BALM NYT 75€ (87€). 




Tämän hetken Tähtitarjoukset 1.3. asti:



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti