sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Hyvää Ystävänpäivää!

Hyvää Ystävänpäivää kaikille blogin lukijoille ja asiakkaille. Minun ystävänpäivälahja on KAKSI DERMATUDE-KASVOHOITOA NYT 280€ (norm. 340€). Voit ostaa lahjakortin joko puoliksi ystäväsi kanssa tai käyttää sen itse. Osta lahjakortti tai varaa aika viimeistään maanantaina 15.2.

 

Ystävänpäivätarjoukset ja Tammialen jatkot ma 15.2. asti verkkokaupassa ja hoitolassa!


Anna itsellesi Ystävänpäivälahja!

Yleensä naiset ajattelevat ensimmäisenä perhettään sekä läheisiään ja luopuvat omista tarpeistaan. Tietysti tämä on ymmärrettävääkin tiettyyn pisteeseen asti, mutta kannattaa välillä pysähtyä miettimään, onko se aina ihan oikeudenmukaista. Jos kuusikymppinen äiti luopuu aina omastaan lähes nelikymppisten työssä olevien lastensa hyväksi, se ei kuulosta reilulta.
Tietysti olen jäävi tästä puhumaan, koska itselläni ei ole lapsia. Toisaalta luovun itsekkin mielelläni jostain ilahduttaakseni omaa äitiäni. Tämä pohdinto oli alustus sille, että mielestäni naiset suovat itselleen ihan liian vähän iloa ja nautintoa. Kosmetologilla käynti on itseensä ja hyvinvointiinsa panostamista mitä suurimmassa määrin. Nykytilanteessa pidän kasvohoidossa käyntiä myös panostuksena omaan mielenterveyteenkin. Korona on kaventanut elämän niin pieneksi, että sosiaalisia tilanteita pitää itselleen järjestää. 

Hoida myös vartalosi ihoa

Itsestään huolehtiminen on tärkeä osa terveyden hoitoa ja esimerkiksi vartalon kosteuttaminen on ihottumien ennaltaehkäisyä. iS Clinicalin BODY COMPLEX NYT 59€ (norm.79€) on monipuolisesti hoitava ja kosteuttava voide vartalolle ja siinä on vaikutusaineita enemmän kuin vartalovoiteissa yleensä. 
Tässä vaiheessa talvea vartalolle syntyy helposti kuivia ja kutisevia läiskiä, jotka voivat tehdä olotilan kiusalliseksi. Yleensä vartalon hoitoon herätään vasta sitten, kun kutina haittaa jo arkipäivää ja siinä vaiheessa ihoa on vaikea saada enää kuntoon. Toinen tehokas vartalotuote on Dermalogican PHYTO REPLENISH BODY OIL (56€), joka on monen atoopikon lempituote vartalolle. Se on niin sanottu kuiva öljy, jossa on kaikki öljyjen hoitavat ominaisuudet, mutta se imeytyy hujauksessa, eikä iho jää tahmeaksi. 
Vartalon pesuaineeseen kannattaa kiinnittää myös huomiota, jottei se kuivata liikaa. Tavallinen markettien suihkusaippua vie iholta sen viimeisenkin suojarasvan ja ihon kutina vaan lisääntyy. Dermalogican CONDITIONING BODY WASH (32€) ei kuivata ihoa ja se sopii jokaiselle iholle, myös miehille. 
Näin Ystävänpäiväsunnuntaina kannattaa tehdä ystävän teko omalle iholleen ja rasvata kroppa päästä varpaisiin, jottei kutina iske niin helposti.




Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti