torstai 18. helmikuuta 2021

Kosteuttava ja rentouttava kasvohoito

Nyt kaikkien iho tarvitsee kosteutta ja rentoutuminen koronan kurimuksessa ei ole kenellekään pahitteeksi. Jos edellisestä kasvohoidostasi on jo kauan, niin päätin tehdä hoitopaketin, joka auttaa nopeasti ihon terveeseen ja hyvään kuntoon. 


Kosteuttavan & rentouttavan kasvohoidon (71€) lisäksi saat kaupan päälle tehokkaan tuotepaketin kotihoitoon.


Koko kasvohoito räätälöidään jokaisen ihotyypin mukaan erikseen

Varaa helmikuun loppuun mennessä aika Kosteuttavaan & rentouttavaan kasvohoitoon 71€ niin saat hoidon yhteydessä lahjaksi ravitsevan tuotepaketin kotihoitoon, jonka arvo on 29€. Kosteuttava ja rentouttava kasvohoito palauttaa nimensä mukaisesti ihon normaalin kosteuden ja pitkä kasvohieronta rentouttaa sekä rauhoittaa. Kasvohoidossa menee aikaa noin tunnin verran ja koko hoito räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen. 
Hoito aloitetaan kevyellä kuorinnalla, mikä puhdistaa huokoset ja poistaa hilseilevän sekä kuolleen solukon ihon pinnasta. Sen jälkeen imeytetään kosteuttavat seerumit kasvohieronnalla ja tämä hieronta jo itsessään vilkastuttaa aineenvaihdunnan ja verenkierron. Lopuksi annetaan naamion vaikuttaa noin vartin verran. Iholle voidaan laittaa kevyt meikki, jos on vielä menossa jonnekin tai sitten levitetään hoitovoiteet yön yli vaikuttamaan. 
Kasvohoidon jälkeen iho on kirkkaan sekä tasaisen värinen ja kuivuudesta johtuvat juonteet ja pikkurypyt tasoittuneet. Hoidon jälkeen myös muut hoitotuotteet imeytyvät paljon paremmin ja hyvin suunniteltu kotihoito jatkaakin kasvohoidon vaikutuksia. 

Tehokas kotihoito tehostaa kasvohoidon vaikutusta

Kotihoitopaketissa on matkakoisia Dermalogican tuotteita ja muutama näytepussi: Puhdistukseen käytetään PRECLEANSE  (150ml 46€ ja jumbokoko 473ml NYT 109€) esipuhdistusainetta, joka on hoitavia kasviöljyjä sisältävä ja kuitenkin täysin vesiliukoinen. Kaksoispuhdistusta jatketaan ULTRA CALMING CLEANSER (250ml 38€ ja 500ml 58€) rauhoittavalla puhdistusmaidolla. 
Seerumina on PHYTO REPLENISH OIL (73€) öljymäinen tehohoito, joka vahvistaa ihon oman suojabarriäärin ja kosteuttaa sekä silottaa ihoa. Hoitovoiteena käytetään SUPER RICH REPAIR (93€) yö- ja päivävoidetta, mikä vahvistaa ja kosteuttaa ihoa. Super Rich Repair myös kiinteyttää ja hidastaa rypistymistä. Silmänympärysvoiteena on MULTIVITAMIN POWER FIRM (58€), joka silottaa rypyt sekä juonteet ja tätä voidetta kannattaa käyttää myös huulille ja suunympärille. 
Tämä tuotepaketti riittää noin 1-2 viikon käyttöön ja hyvällä kotihoidolla voidaan lisätä sekä pidentää kasvohoidon vaikutusta. Tuotepaketin avulla pääsee myös kokeilemaan suositeltuja hoitotuotteita ja opettelemaan säännöllistä kotihoitoa.
Varaa kasvohoitoaika 28.2. mennessä ja hoito voi mennä myöhemmällekin keväälle. Tämä hoitopaketti on myös hyvä lahjaidea, jos kevään aikana on tiedossa syntymäpäiviä tai muita juhlia. Ammattiin valmistuneille ja ylioppilaaksi pääseville tämä rentouttava kasvohoito on hyvä päätös pitkälle aherrukselle.


Tämän hetken Tähtitarjoukset 1.3. asti:
Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti