perjantai 19. helmikuuta 2021

Esimerkki ihonhoitosuunnitelmasta

Ajattelin tehdä muutaman esimerkin, millainen ihonhoito sopii tyypillisille iho-ongelmille. Laadin nyt hoitosuunnitelman kuusikymppiselle, jonka iho on ohut, kuiva, lievästi punoittava sekä couperoottinen ja kasvoilla on hiukan kirjavuutta liiallisesta auringosta. 

Tähtitarjous iS Clinicalin SHEALD RECOVERY BALM NYT 75€ (norm.87€) kosteuttaa, suojaa ja ravitsee vahingoittunutta tai hyvin kuivaa ihoa.


Ihonhoitosuunnitelma kuivaihoiselle kuusikymppiselle

Jos vain on mahdollista, aluksi kannattaisi tulla NANOLIFT-KASVOHOITOON (124€), koska hoidon jälkeen, kotihoitotuotteet vaikuttavat nopeammin ja tehokkaammin. Ellei ole mahdollisuutta tulla meille kasvohoitoon, voisi omalla paikkakunnalla käydä kosteuttavassa kasvohoidossa. Kotihoitoon suosittelen tuotteita sekä Dermalogicalta että iS Clinicalilta, koska niitä voi mainiosti käyttää yhtäaikaa.

Puhdistukseen on hyvä kiinnittää huomiota, koska yleensä liian voimakas puhdistusaine vesittää muiden hoitotuotteiden kosteuttavan vaikutuksen. Moni kuivaihoinen käyttää pesuun pelkkää vettä, mutta sekään ei ole hyvä idea. Mikään rasva ei liukene pelkkään veteen ja käy samoin, kuin yrittäisi tiskata lautasta ilman tiskiainetta. Pelkkä vesi ei poista päivän mittaan ihoon kiinnittynyttä ulkoista rasvaa: esimerkiksi ruuanlaiton höyryjä tai ulkona olevaa rasvaista pakokaasua ja muuta ilmansaastetta. Ihohuokosiin kertyy myös hien aiheuttamaa tahmeaa ihotalia, eikä sekään liukene pois ilman hyvää puhdistustuotetta. 

Näiden perustelujen pohjalta suosittelen aloittamaan iltaisin ihonhoidon Dermalogican PRECLEANSE BALMilla (46€) tai PRECLEANSElla (150ml 46€ ja jumbokoko 473ml 109€), joiden hoitavat kasviöljyt lisäävät kuivan ihon hyvinvointia. Kaksoispuhdistuksen toisena tuotteena suosittelen Dermalogican ULTRA CALMING CLEANSERIA (250ml 38€ ja 500ml 58€) tai iS Clinicalin CLEANSING COMPLEXia (52€). Hoitosuihkeena toimii hyvin täyteläisen hoitava ja kiinteyttävä iS Clinicalin COPPER FIRMING MIST (39€).

Seerumi on tärkein valinta, koska sen vaikutuksesta saadaan eniten aikaan muutoksia iholle. Kiinteyttävin vaihtoehto on iS Clinicalin YOUTH SERUM (30ml 183€), joka käy aamulla ja illalla sekä myös silmänympärykselle. Jos ihon punakkuus ja couperosa kiusaavat kovasti, niin Youth Serumin parina voi käyttää aamuisin PRO-HEAL SERUMia (15ml 109€ ja 30ml 179€). Hiukan edullisemmat seerumivaihtoehdot ovat Dermalogican PHYTO REPLENISH OIL (73€) päiväksi ja  BIOLUMIN-C SERUM (30ml 78€ ja 59ml 125€) yöksi. Tämä c-vitamiiniseerumi on tehokkain korjaamaan uv-säteilyn aiheuttamaa kirjavuutta ja solutuhoa, joten niille paras hoitotuote on juuri tämä BioLumin-C Serum. 

Silmänympärysvoiteeksi tehokkain ja monipuolisin on iS Clinicalin YOUTH EYE COMPLEX (119€) ja turvotuksiin sekä tummuuteen suosittelen Dermalogican BIOLUMIN-C EYE SERUMia (75€). Kumpikin näistä voiteista käy aamulla sekä illalla. Nyt tuon BioLumin-C Serum 30ml mukana saat lahjaksi pikkukoon BioLumin-C Eye Serumia ja sekin riittää lähes pari viikkoa käytössä. 

Hoitovoiteeksi yöksi ja päiväksi hyvä vaihtoehto on iS Clinicalin SHEALD RECOVERY BALM NYT 75€ (87€), joka on suojaava ja ihon rypistymistä sekä ohentumista hidastava voide. Paras vaihtoehto on iS Clinicalin YOUTH INTENSIVE CRÈME (50g 229€ ja 100g 399€) ja tämä voide on parasta, mitä ikinä olen itse käyttänyt. Silloin, kun pakkanen kiristyy yli kymmenen asteen, suosittelen, että tämän Youth Intensive Cremen päälle laitetaan vielä kevyesti Sheald Recovery Balmia tai sitten meikkivoide. 
Kaulaa ei pidä unohtaa ja siihen ylivoimaisesti tehokkain hoitotuote on NECK PERFECT COMPLEX (95€) iS Clinicalilta. 

Näiden päivittäin käytettävien tuotteiden lisäksi iho kannattaa kuoria pari kertaa viikossa ja siihen suosittelen hellävaraista iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIATING MASQUE (119€) kuorintaa. Erittäin tarpeellinen kotihoito on MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE NYT 48€ (norm.58€) ja sen mukana saat nyt kaupan päälle pienen STRESS POSITIVE EYE LIFT silmänympärysnaamion. Monen kuivan ja couperoottisen ihon pelastus on tämä multivitamiininaamio, jonka voi jättää vaikuttamaan myös yöksi. 

Näiden suositusten lisäksi vaihtoehtoja on monia muitakin ja ihon tilanteesta riippuen, voin kasvohoidon yhteydessä suositella ihan muutakin. Teen jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen suosituksen, eikä sitä kannata ihmetellä, miksi joku toinen samanikäinen kuivaihoinen saa ohjeeksi ihan jotain muuta. Joillakin ihon ykkösongelma voi olla ihan muu, kuin kuivuus, vaikka sitäkin ihossa olisi. Jos mietityttää, miksi ystävä saa toisenlaiset ohjeet, kysykää siitä minulta, niin vastaan ja perustelen valinnat mielelläni.


Tämän hetken Tähtitarjoukset 1.3. asti:




Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti