torstai 11. helmikuuta 2021

Ystävänpäivätarjous Dermatude-kasvohoidosta!



Ystävänpäivä on tulevana sunnuntaina 14.2. ja meillä on aivan loistotarjous sen kunniaksi: Kaksi DERMATUDE -KASVOHOITOA yht. 280€ (norm.340€). Voit ostaa lahjakortin netistä tai poiketa hoitolassa. Hoidot voit jakaa ystäväsi kanssa tai ostaa lahjaksi ihan itsellesi! Lahjakortit ovat myynnissä 10.–15.2. välisen ajan ja niiden voimassaoloaika on 6kk. Näitä lahjakortteja on myynnissä vain rajoitettu erä eli 20 kpl. Mikäli koronarajoitukset tiukentuvat, pidennän näiden lahjakorttien käyttöaikaa.

Dermatude-kasvohoito pyyhkii kasvoilta vuosia

Jo yksikin Dermatude-hoito virkistää ihoa ja tuo nuorekkaamman ilmeen. Dermatude on hyvin monipuolinen ja tehokas kasvohoitomenetelmä ja se käy kaikille yli kolmekymppisille. Sen ensisijainen tarkoitus on kiinteyttää ihoa, vähentää veltostumista ja silottaa juonteita sekä ryppyjä. 
Dermatude vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihon hyvinvointiin ja se normalisoi talineritystä, supistaa huokosia, tasoittaa ja vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä poistaa hilseilyä ja kuivuutta. Dermatude-kasvohoito sopii myös herkälle ja ohuelle iholle, eikä iho punoita yhtään hoidon jälkeen.
Suositeltavaa on, niin kuin kaikissa kasvohoidoissa, ettei hoidon jälkeen mennä samana iltana saunaan tai hikijumppaan. Parasta on, jos kaikki kasvohoidossa käytetyt tuotteet saisivat vaikuttaa yön ylitse. 
Yhdessä hoidossa menee aikaa noin puolitoista tuntia ja jos tehdään hoitosarja, hoidot kannattaa tehdä 1-2 viikon välein. 


Kotihoitotuotteet lisäävät Dermatude-kasvohoidon vaikutusta

Kotihoitotuotteilla on merkittävä vaikutus kasvohoidon tuloksessa. Parhaan kiinteyttävän ja elvyttävän tuloksen saa, jos kotona on käytössä iS Clinicalin SUPER SERUM (15ml 107€), jota käytetään aamulla sekä illalla. Jos iho on hyvin kuiva ja ohut tuon Super Serumin pariksi voi ottaa HYDRA-COOL SERUMIN 30ml NYT 89€ (norm.109€), joka on hyvin kosteuttava. 
Dermatude-kasvohoidon jälkeen iho kannattaa suojata auringolta oikein hyvin, koska solutoiminnan kiihtyessä, uv-säteily voi aiheuttaa pigmenttiläiskiä. Nyt meillä on niin upeita aurinkoisia päiviä ja säteily heijastuu myös puhtaasta lumesta, että kannattaa käyttää uv-suojallista päivävoidetta. Tarjouksessa on Dermalogican PRISMA PROTECT sk30 NYT 49€ (65€) päivävoide, jossa on suojakerroin kolmekymmentä. Toinen hyvä uv-suojallinen voide on Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY sk50 (69€) päivävoide, joka on myös elvyttävä ja suojaava. 




HUOM. Tammiale on jatkoajalla! Klikkaa tästä verkkokauppaan!


Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti