torstai 25. helmikuuta 2021

Talven suosikkiuutuus on Hydro Masque Exfoliant

Dermalogican uutuustuote HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€) tuli myyntiin viime kesänä ja se on juuri sellainen tuote, mitä Suomen talvessa tarvitaan. Tämän tuotteen idea on loistava, koska se on yhtäaikaa kuorinta sekä kosteusnaamio ja vaikutusaikakin on vain viisi minuuttia.


Hydro Masque Exfoliant on viiden minuutin naamio, joka kuorii ja kosteuttaa samalla kertaa!

Kaikki ihot tarvitsevat kuorintaa

Kuiva sisälämmitysilma ja lämmönvaihtelut ulkoa sisälle tultaessa rasittavat ihoa kovasti. Lämmönvaihtelut aiheuttavat punoittelevaa couperosaa ja sisälämmitys haihduttaa ihosta kaiken kosteuden. Ihon kuivuminen aiheuttaa hilseilevää kuollutta solukkoa ihon pintaan, joka estää kotihoitotuotteiden imeytymisen ja näkyy epätasaisina kasoina levitettäessä meikkivoidetta. Suusuojan käyttö lisää vielä osaltaan tätä kuolleen solukon määrää ja iho-ongelmia alkaa syntymään. Ellei kotihoitoon kuulu kuorintaa, tämä hilseilyilmiö vaivaa varmasti jokaista ihoa. 
Hankalin ongelma tässä kuolleen solukon kertymisessä on se, ettei iholle pääse syntymään uutta elävää solukkoa ja ihon vanhenemisprosessi kiihtyy. Ihon elävä solukerros ohenee ja ryppyjen syntyminen lisääntyy. Tähän kaikkeen auttaa oikeanlainen kuorinta ja kosteutus. 
Harmillista on, että niin monella keski-ikäisellä ja vanhemmalla on vahva ennakkoluulo kuorintaa kohtaan. He ovat oppineet menneisyyden huonolaatuisista kuorinnoista, että se voi vaurioittaa ihoa. Tämä on ihan menneen talven lumia ja jo 90-luvulta saakka kuorinnat ovat olleet turvallisia ja todella hyödyllisiä kotihoitotuotteita. 


Hydro Masque Exfoliant on helppo käyttää

Tämä Hydro Masque Exfoliant on niin helppo käyttää, että se ei ainakaan tule käytön esteeksi. Iholta puhdistetaan ensin meikki ja päivän lika ja tali pois kaksoispuhdistuksella. Sitten puhtaalle iholle levitetään paksuhko kerros tätä voidemaista naamiota. Hydro Masque Exfoliantissa on pallosia, joissa on bambuhiukkasia ja nämä hiukkaset kuorivat kuolleen solukon hellävaraisesti pois. Voidemainen tuote levitetään iholle kevyesti hieroen, jotta nuo bambupalloset menevät rikki ja kuoriva vaikutus pääsee alkuun.
Kuorintanaamion annetaan vaikuttaa viisi minuuttia ja näin toinen uusi vaikutusaine eli valkohytykkä-sieni pääsee vaikuttamaan. Tämä valkohytykkä, jojoba ja D-vitamiini ovat todella kosteuttavia vaikutusaineita ja tekevät ihosta sileän sekä pehmeän. Hydro Masque Exfoliant sisältää myös vanhaa tuttua kurkku-uutetta, joka kirkastaa ihon värin ja tekee raikkaan sekä puhtaan tunteen. 
Vaikutusajan jälkeen tuote huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Tätä kuorintanaamiota voi käyttää myös saunan yhteydessä ja näin hyödyntää lämmön vaikutusta, joka lisää vaikutusaineiden tehoa. 
Hydro Masque Exfoliantia voi käyttää 2-4 kertaa viikossa ja mieluummin useammin kuin liian  harvoin. Tämän kotona tehdyn kuorintahoidon jälkeen nyt kovasti suosiossa oleva itseruskettava BODY DRENCH QUICK TAN SPRAY (44€) levittyy hyvin iholle ja muidenkin hoitotuotteiden imeytyvyys paranee. Kokeile myös Body Drench uutuustuotetta SELF TAN BOOSTER (46€) itseruskettavaa tehotiivistettä kasvoille, jonka voit sekoittaa vaikka lempikosteusvoiteeseesi. 



Muista tämän hetken Tähtitarjoukset 1.3. asti:



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti