tiistai 16. helmikuuta 2021

Tähtitarjoukset 16.2.-1.3.



Talven torjuntatuotteet

Kumpikin Tähtitarjoustuote on sopiva juuri tämän vuoden ajan tuomiin haasteisiin ja myös suusuojan haittoihin. Sheald Recovery Balm on ihanan balsamimainen hoitovoide, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä voide sopii näin talvella kaikille ihotyypeille ja nuoret atoopikotkin voivat sitä käyttää. 
Sheald Recovery Balm toimii myös meikinalusvoiteena, eikä iho kiillä päivän mittaan. Tämä voide tuntuu levitettäessä paksulta, mutta se suorastaan humahtaa ihoon parissa minuutissa, eikä ihon pintaan jää mitään tahmeutta. Rasvaisella iholla Sheald Recovery Balm voi olla pelkästään yövoiteena, mutta tarvittaessa se sopii yöksi sekä päiväksi. Itse pidän helpoimpina tuotteita, joita voi käyttää koko ajan, ettei tarvitse yöksi ja päiväksi eri aineita. Yleensä mitä yksinkertaisempaa ihonhoito on sitä paremmin se tulee tehtyä. 
Multivitamin Power Recovery naamio on mielestäni ihan välttämätön tuote tällä hetkellä. Se rauhoittaa suusuojan aiheuttamia ärsytyksiä, estää ihon kuivumista ja pitää ihon joustavana. Käsidesin kuivattamille käsille ja kynsinauhoille tämä multivitamiininaamio on varsinainen tehohoito. Hiero käsiin paksu kerros naamiota ja laita villatumput tai muut käsineet käsiin ja anna vaikuttaa yön ylitse. Myös kasvoille naamion voi jättää yöksi vaikuttamaan ja sen voi tehdä 2-3 kertaa viikossa. Käsien hoitoon multivitamiininaamio käy lapsillekin ja se auttaa myös atooppiseen ihottumaan.


Suusuojan tuomia ongelmia

Multivitamiininaamio on osoittautunut näihin suusuojankin tuomiin ongelmiin hyväksi avuksi. Suusuojan käyttö aiheuttaa kostean vesihöyryn ihon pintaan ja monen tunnin käytön aikana ihon kuollut solukkokerros vettyy. Ulos mennessä tämä lievästi märkä ihon pinta on hyvin arka kylmälle ja pakkasen kuivattava vaikutus moninkertaistuu.
Samoin atooppinen iho kuivuu entistä pahemmin, kun suusuoja pitää ihon pintaa koko ajan kosteana. Näen asiakkailla usein myös punoittavaa ärsytysihottumaa, joka ilmeisesti tulee suusuojan paperin käsittelyaineista. Nythän suusuojia tuotetaan sellaisella vauhdilla, ettei kaikista kiinalaisista paperimateriaalista yhtään tiedä, mitä se sisältää. Tietysti myös pelkkä mekaaninen hankaus ärsyttää ihoa.
Ohuelle herkälle iholle kannattaa käyttää suojaavaa hoitovoidetta aamuisin, joka estää suusuojan hankaavaa vaikutusta. Sheald Recovery Balm on juuri siihen sopiva voide ja kuitenkaan se ei rasvoita finni-ihoakaan. 
Multivitamiininaamio on taas hyvä yöhoito rauhoittamaan kuivuutta, punoitusta ja ärsytysihottumaa. Ostaessasi Multivitamin Power Recovery Masquen saat kaupan päälle Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamion matkakoon, josta saa käytettyä vähintään kymmenen kertaa. Tämä geelimäinen silmänympärysnaamio poistaa turvotusta, tummuutta ja kuivuutta. Atooppiselle silmänympärysiholle se on aivan erityisen tehokas rauhoittaja. Sen viilentävä vaikutus tuntuu hyvältä kuumottelevan rohtuneella silmänympäryksellä.


Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti