sunnuntai 7. helmikuuta 2021

Hyvät voiteet riittävät pitempään

Keskustelen usein asiakkaiden kanssa siitä, kuinka kauan joku Dermalogican tai iS Clinicalin hoitotuote riittää. Yleensä uusi asiakas ensimmäiseksi ihmettelee, miten pieni määrä voidetta tarvitaan kerrallaan ja kuinka pitkään purkit ja tuubit riittävätkin. 


Tarjouksessa iS Clinical Hydra-Cool Serum 30ml tuplakoko NYT 89€ (norm.109€) 


Suomalainen on säästäväinen

Dermalogica yleensä ilmoittaa ohjekansioissaan, miten kauan tuotteet käytössä riittävät, mutta olen jo aikoja sitten ymmärtänyt, ettei se päde meidän asiakkaisiin. Valmistajan mukaan tuote riittää paljon lyhyemmän ajan, kuin käytännössä meidän asiakkailla. Ilmoitan kuitenkin tämän valmistajan aikamääreen, koska olisi hyvin ikävä tilanne, että minä väitän tuubin riittävän kaksi kuukautta ja asiakas saakin sen loppuun jo kuukaudessa. Siinä ostaja tavallaan joutuisi huijatuksi ja se olisi todella huono asia. 
Ilmoittamani käyttöaika ei tarkoita sitä, että tuote pitäisi käyttää loppuun siinä ajassa, vaan sen, että asiakas hahmottaa, miten pitkään tuote vähintään riittää. 
Dermalogican ja iS Clinicalin raaka-aineet ovat todella korkeatasoisia, eikä niissä ole mitään turhia vaseliineja. Nämä tuotteet levittyvät hyvin ja jo pienikin määrä vaikuttaa tehokkaasti. Enkä usko suomalaisten asiakkaiden käyttävän tuotteita liian säästeliäästi, vaan sillä tavoin järkevästi, ettei mitään mene hukkaan. Amerikkalainen ehkä ottaa voidetta kasan kämmenelleen ja levityksen jälkeen pyyhkii loput vaikka vessapaperiin ja näinhän sitä voidetta kyllä kuluu.

Maxi-koot tulevat halvemmiksi

Amerikkalainen malli on tehdä kaikesta mega- maxi- ja jumbopakkauksia ja näin tekee iS Clinical ja Dermalogicakin. Nämä isot koot tulevat suhteessa halvemmiksi kuin pienemmät. Esimerkiksi iS Clinicalin SUPER SERUM 15ml maksaa 107€, mutta 30ml 175€ ja jos joutuisi ostamaan kaksi pientä kokoa ne maksaisivat yhteensä 214€, mutta nyt etua tulee 39€. Kannattaa kuitenkin huomioida, ettei kaikista tuotteista ole eri kokoja tai isot koot ovat myynnissä vain väliaikaisesti.
Dermalogican kaikista puhdistustuotteista on kaksi kokoa eli 250ml ja 500ml. Nyt PRECLEANSE alkupuhdistusöljystä on saatavilla jumbokoko eli 473ml 109€. Tämä jumbokoko on vain hetken aikaa myynnissä ja jos sen haluaa, tilaus pitää tehdä heti. Se onkin ollut niin suosittu, ettei pullot ehdi meidän hyllyssä vanheta, vaan ne päätyvät heti asiakkaille. Erityisesti tähän vuodenaikaan Precleanse on tärkeä tuote, koska siinä olevat hyvälaatuiset kasviöljyt imeytyvät ihon pintakerroksiin ja parantavat ihosolujen suojamekanismeja. 


HUOM. Tammiale sai jatkoajan! Klikkaa tästä verkkokauppaan!


Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti