perjantai 26. helmikuuta 2021

Älä laiminlyö vartalon ihoa

Tämä talvi on sellainen, että ihmisten pitäisi rasvata itseään päästä varpaisiin useamman kerran viikossa. Ilman vartalovoidetta iho alkaa kutisemaan ja tulee helposti atooppisia läiskiä, jotka hilseilevät, eivätkä ne yleensä parane kuin vasta keväällä. 

iS Clinicalin uutuus Youth Body Serum vartalosuihke kosteuttaa, tasoittaa ja pehmentää.

Vartalovoiteita on tarjolla suuri valikoima

Meillä on myynnissä useampia hoitotuotteita vartalolle ja niistä jokainen varmasti löytää itselleen mieleisen. Nyt kannattaa erityisesti panostaa vartalon hoitoon, jos yleensä on tottunut käymään etelän auringossa kesken talven ja nythän se ei onnistu. Lämpimässä säässä vartalonkin iho voi hyvin, eikä kuivuudesta johtuvia ihottumia synny. Nyt, kun tämä ilmastohoito on mahdotonta, pitää vartalon ihon kosteutuksesta huolehtia erityisen hyvin.
Dermalogicalla on suosittu vartalokuorinta THERMAFOLIANT BODY SCRUB (47€), joka jättää ihanan pehmeän ja sileän ihon. Kuorintaa käytetään suihkuvaahdon tapaan ja kuorinnan jälkeen  kaikki voiteet imeytyvät paremmin. 
Dermalogican kuivaöljy PHYTO REPLENISH BODY OIL (56€) on erittäin suosittu vartalonhoitotuote. Siinä on kaikki öljyn hyvät puolet ja kuitenkin se on hyvin imeytyvä sekä helppo käyttää. Öljy ravitsee ihoa tehokkaasti sekä estää hilseilyn ja kutinan syntymistä. Varsinkin säärten lähes suomuille hilseilevä iho saadaan kuntoon, kun kuivaöljyä käytetään joka päivä parin viikon ajan. 
Dermalogicalla on myös ohut maitomainen BODY HYDRATING CREAM (34€), joka imeytyy hetkessä. Sen parina on hoitava ja hellävarainen suihkuvaahto CONDITIONING BODY WASH (32€). Vartalon pesuaineeseen kannattaa myös kiinnittää huomiota, jottei se ole liian voimakas ja kuivata ihoa entisestään. Varsinkin markettien vahvat pesunesteet ovat liian voimakkaita ja kuivattavia näin talvella. 


iS Clinicalin uutuus on Youth Body Serum

Ennen joulua iS Clinical lanseerasi uuden vartalonhoitotuotteen, joka on seerumimainen koostumukseltaan. Tämä YOUTH BODY SERUM (200ml 148€ ja 15ml 35€) on ehdottomasti tehokkain vartalotuote, mitä olen koskaan käyttänyt. Se imeytyy syvemmälle, kuin tavallinen voide ja vaikuttaa ihon eri kerroksissa elvyttävästi. Youth Body Serum hajoittaa selluliittia ja silottaa reisien sekä pakaroiden alueelle ilmestyviä rasvakertymiä. Tätä seerumia voi sanoa vartalon ryppyvoiteeksi ja vartalon ihon alaspäin valuva linja vähenee. Youth Body Serum on erittäin helppo käyttää, koska se on suihkepullossa, jolla se on todella kätevä sumuttaa vartalolle. Tämän tuotteen saa selkäänkin ilman toisen apua ja ohut seerumi imeytyy todella nopeasti. 
Toinen iS Clinicalin vartalovoide on BODY COMPLEX (79€) ja se on täyteläinen maito, joka kosteuttaa tehokkaasti ja tekee ihosta sileän sekä pehmeän. Nämä ammattituotesarjojen vartalonhoitotuotteet ovat erittäin riittoisia ja moninverroin tehokkaampia, kuin vartalotuotteet yleensä. Niitä riittää hyvin pieni määrä ja ne levittyvät sekä imeytyvät todella helposti.
Muistakaa myös TUOKSUSAIPPUASIENET (19€), jotka ovat aivan ihania lahjatuotteita läheisillekin ja ne tekevät pesusta juhlahetken. Niiden tuoksuvalikoima on laaja, mutta koska tuoksut ovat luonnollisia hedelmien ja marjojen tuoksuja, ne eivät ärsytä. Tuoksu myös häipyy vartalolta heti pesun jälkeen, joten ei ole pelkoa, että ympärillä pyörisi mansikan tai mangon tuoksu pitkin päivää. 


Tämän hetken Tähtitarjoukset 1.3. asti:



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti