torstai 4. helmikuuta 2021

Verkkokauppa toimii taas


Tammiale sai jatkoaikaa 15.2. asti!


Olen todella pahoillani, että olette turhaan yrittäneet päästä verkkokauppaamme. Meidän verkko kaatui viime perjantai-iltana ja Telian korjaus paikansi vian vasta eilen iltapäivällä. Myös meidän sähköposti ei toiminut, enkä myöskään pystynyt tulostamaan verkkokaupasta pakkauslistoja, joten pakettiliikennekin seisoi.

Taas kertaalleen huomasin, miten halvaantunut koko tilanne on, kun tietokone ei toimi. Luulisi, ettei se juurikaan vaikuttaisi kauneushoitolaan, mutta kyllä vaan vaikuttaa. Ajankohta oli myös pahin mahdollinen, kun tuo Tammiale oli loppumassa. Onneksi nettipäällikkö Kaisa oli suurena apuna, koska minä en pysty työpäivän aikana odottelemaan puolta tuntia asiakaspalveluun pääsyä. Kyllä nyt olen kuunnellut koko tämän vuoden annoksen odotusmusiikkia puhelimesta, kun asiakaspalvelut ovat täysin tukossa. Pystyin odottelemaan parinkymmenen minuutin pätkiä, mutta kertaakaan en päässyt läpi.

TAMMIALE JATKUU 15.2. asti!

Nyt kaikki samat tuotteet ovat tarjoushinnalla, mitkä olivat verkon kaatuessakin. Edellisinä Tähtitarjouksina nuo PHYTO REPLENISH OIL NYT 59€ (73€) seerumiöljy ja NECK PERFECT COMPLEX NYT 73€ (95€) kaulavoide ja nyt tiistaina tulleet uudet Tähtitarjoukset iS Clinicalilta HYDRA COOL SERUM 30ml NYT 89€ (109€) kosteuttava seerumi ja BODY COMPLEX NYT 59€ (79€) vartalovoide sekä Dermalogican yhteispakkaus BARRIER REPAIR suojavoide ja RENEWAL LIP COMPLEX huulivoide NYT 59€ (79€).


TAMMIALESSA lisäksi lukuisia muitakin tuotteita edullisella hinnalla ja myös ystävänpäivää varten löytyy jotain kivaa! Klikkaa tästä verkkokauppaan!


Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti