keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Eri ihmisillä on erilaiset kotihoitotuotteet

Keskustelin pitkään yhden vakioasiakkaani kanssa kotihoitotuotteista, kun hän ihmetteli, miksi hänen ystävänsä oli saanut eri suositukset kuin hän. Hänen mielestään tuotevalikoima olisi pitänyt olla samanlainen, koska he olivat saman ikäisiä.


Moni iho-ongelma hoituu kotihoitotuotteilla

Asiakkaani oli hiukan ärtynyt, miksi hänelle ja hänen ystävälleen oli suositeltu eri silmänympärystuotteet. Hän epäili, että oli tullut virhe suosituksissa. Virhemahdollisuus on aina olemassa, kun ihmiset tekee työtään, mutta tässä kohtaa ei ollut tapahtunut virhettä. 
Kotihoitotuotteiden valintaan vaikuttaa moni muukin asia kuin asiakkaan ikä. Kysymys oli viisikymppisistä naisista, joista toiselle olin suositellut Dermalogican MULTIVITAMIN POWER FIRM (58€) silmänympärysvoidetta ja toiselle iS Clinicalin YOUTH EYE COMPLEX (119€) voidetta. Kumpikin voide on vanhenemista hidastava ja ryppyjä siloittava. Multivitamin Power Firmin valinta peruste oli siinä, että asiakkaat silmäluomet olivat ohuet, hilseilevät ja punoittavat. Hänellä silmät valuivat lähes jatkuvasti ja kyynelneste rohdutti ohuen silmäluomen lähes rikki. Siksi Multivitamin Power Firm oli hänelle paras valinta, koska se sulaa ihon rakenteeseen ja vähentää kyynelnesteen haittavaikutuksia. 
Toinen nainen omasi hiukan rasvoittuvan ihon, joka oli hiukan vahvempi kuin hänen ystävällään ja hän itse koki turvotuksen ja silmänympäryksen tummuuden suurena ongelmana. iS Clinicalin Youth Eye Complex on meidän tehokkain silmänympärysvoide vilkastuttamaan aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa ja siksi se on paras kotihoitovoide hänelle. 
Mitään dramaattista virhettä ei olisi tapahtunut, vaikka nuo voiteet olisi vaihdettu päikseen. Tietysti oli ihan erinomainen juttu, että asiakas otti puheeksi häntä vaivanneen asian. Olisi tosi ikävää, jos olisi jäänyt sellainen käsitys kummallekin asiakkaalle, että heillä on väärät kotihoitotuotteet. 

Erilaiset ihot ja samat hoidot

Toinen ihmetyksen aihe on ollut, miksi teen NANOLIFT-KASVOHOIDON (124€), vaikka toisen iho on rasvainen ja epäpuhdas, kun toisella taas kuiva ja ohentunut. Jokainen kasvohoito meillä tehdään täsmähoitona juuri sen hetkiselle asiakkaalle ja hänen iho-ongelmiaan ajatellen. Jokainen käyttämämme hoitoaine sekoitetaan juuri kyseistä asiakasta varten, emmekä käytä mitään standardituotteita suoraan tuubista. Tämä vaatii kosmetologilta paljon ammattitaitoa ja intoa paneutua kunnolla asiakkaan tilanteeseen. 
Itseäni tämä tapa tehdä hoitoja motivoi todella paljon, koska saan laittaa peliin koko ammattitaitoni ja kokemukseni. Nanolift-kasvohoito tehdään kaikille samoilla hoitovaiheilla eli ensin kuorinta, mikrovirtakäsittely, hieronta ja viimeiseksi naamio. Täsmävaikutus tulee, kun hoitovaiheisiin käytetyt tuotteet sekoitetaan jokaista asiakasta varten erikseen. 



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti