perjantai 22. lokakuuta 2021

Active Serum aktivoi ihoa monella tapaa

Ikääntymisen myötä kaikki ihon toiminnot hidastuvat ja se vaikuttaa ulkonäköön hyvin paljon. Estrogeenin vähentyessä iho ohenee, rypistyminen nopeutuu ja uv-säteily aiheuttaa helpommin pigmenttiläiskiä sekä ihon kirjavuutta. 


iS Clinicalin Active Serum on ikääntymistä ja aknea ehkäisevä sekä ihoa kirkastava. 


Active Serum auttaa ryppyihin ja näppyihin

ACTIVE SERUM (15ml 99€ ja 30ml 165€) on iS Clinicalin suosituin seerumi ympäri maailman. Sen vaikutus on niin monipuolinen, että sen sanotaan sopivan mummolle ja tyttärentyttärelle. Active Serumin uudistava vaikutus tasoittaa ihon rasvoittumista, nopeuttaa näppyjen parantumista ja supistaa huokosia. Samalla se aktivoi kollageenisynteesiä, joka parantaa ihon kimmoisuutta ja silottaa ryppyjä. 
Omilla asiakkaillani se on ollut erinomainen rauhoittamaan suusuojan tuomia näppyjä, hilseilyä ja kirjavuutta. Stressi ja suusuojan käyttö on aiheuttanut monelle 40-50-vuotiaalle rypistymisen nopeutumista, ihon harmautta ja hilseilyä sekä epämääräisiä finnejä ja näppyjä. 
Näissä tilanteissa Active Serumin ihon toimintaa kiihdyttävä vaikutus on tasapainottanut näkyvästi ihon tilannetta. Kesällä voimakkaassa auringossa tulehtuneista finneistä jäi helposti pigmenttiläiskää muistuttava pitkäaikainen jälki. Pigmenttikasautumaa se onkin, koska yleensä finnin aiheuttama tulehdus osuu juuri pigmenttisolukerrokseen ja saa aikaan pigmentin kasautumista. Active Serum ei ole varsinainen pigmenttiläiskien hoitoseerumi, mutta näihin tulehdusten aiheuttamiin tummentumiin se on erinomainen. 


Aktivoi niin, että tuntuu

Active Serum aiheuttaa lievää kihelmöintiä ja jopa kirvelyä iholla, kun sen levittää. Suurin osa asiakkaista pitää tunteesta, koska se kertoo tehokkaasta vaikutuksesta. Yleensä se ei aiheuta punoitusta ja kihelmöintikin menee vartissa ohitse. Ainoastaan hyvin herkällä iholla verenkierron lisääntyminen aiheuttaa lievän punoituksen, joka menee nopeasti ohitse.
Herkkäihoiset voivat sekoittaa Active Serumin ja HYDRA-COOL SERUMin (15ml 69€ ja 30ml 109€) keskenään ja näin rauhoittaa tuota aktiivisuutta. Muutenkin tämä Hydra-Cool Serum on hyvä pari Active Serumille ja toista kannattaa käyttää aamulla ja toista illalla.
Näin sisälämmityksen aikaan Active Serumin päälle hyvä hoitovoide on Tähtitarjouksessa oleva SHEALD RECOVERY BALM NYT 69€ (87€), joka antaa suojaa ja kosteutta. Nuorelle ja rasvoittuvalle iholle suosittelen MOISTURIZING COMPLEX (105€) voidetta, joka on ohutta, mutta erittäin kosteuttavaa. 
iS Clinicalin uutuuspakkaus THE ESSENTIALS CLARITY TRIO (117€) sisältää kolme 5ml kokoista seerumia ja siinä on tämä Active Serum, Hydra-Cool Serum ja PRO HEAL SERUM. Tämä pakkaus riittää noin kolme viikkoa ja sillä pääsee näkemään, miten upea vaikutus näillä seerumeilla on. 




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti