perjantai 15. lokakuuta 2021

Upeita uutuustuotteita!

Dermalogica ja iS Clinical ovat todella keskittyneet kehitystyöhön koronan aikana ja kumpikin on esitellyt upeita uutuustuotteita. Esittelyt on tehty maailmankongresseissa, jotka ovat olleet webinaareja ja niihin alkaa jo tottumaan.


Sekä Dermalogicalta että iS Clinicalilta on tullut vuoden sisään useita todella upeita innovatiivisia uutuustuotteita.


iS Clinical keskittyy uv-säteilyyn

iS Clinicalin loppukesän uutuudet ovat keskittyneet ihon terveyteen sekä uv-säteilyltä suojautumiseen, tosin tuotteet eivät ole nyt Suomessa ihan ajankohtaisia. Kuitenkaan ei mene montaa kuukautta, kun uv-säteily on meilläkin pahimmillaan heijastuessaan lumesta ja jäästä. 
PERFECTINT POWDER SK40 (95€) ja EXTREME PROTECT SK40 (95€) ovat kevätaurinkoa varten tehokkaita ja helppoja tuotteita. Tulossa on vielä huulivoide suojakertoimella 35 ja se on erittäin hyvä lisäys näihin suojatuotteisiin. Huulisyöpä on lisääntynyt huimasti ja varsinkin miehillä. Se johtuu siitä, että naisten käyttämä huulipuna suojaa myös auringolta, mutta miehillä ei ole käytössä mitään suojaa. Toivonkin, että tämän uuden huulisuojan tullessa myyntiin, jokainen ostaa sen puolisolleen. Ja toivotaan, että sitä saadaan jo isänpäiväksi tai viimeistään jouluksi.
Extreme Protect SK40 on kosteuttava päivävoide hyvällä suojakertoimella ja siitä on olemassa myös useampi värisävy. Se on hoitavampi ja kosteuttavampi kuin suosittu ECLIPSE SK50 (54€), jota on myös värillisenä. 
PerfecTint Powder SK40 on puuterimainen värillinen aurinkosuoja. Se on helppo levittää päivän mittaan iholle ja lisätä suojaa sekä korjata meikkiä. Aurinkosuojavoiteen lisääminen päivän aikana on ollut meikin kanssa mahdotonta, mutta nyt iS Clinical ratkaisi tämän ongelman. Ihana satiinimaisen ohut puuteri levittyy nopeasti ja siistii samalla ihon pinnan, supistaa huokoset sekä vähentää kuivan ihon kireyttä ja hilseilyä. Tämä tuote tulee olemaan ensi kesän hitti, koska se on aivan uudenlainen tapa suojata ihoa ilman mitään rasvaa ja tahmeutta.
iS Clinicalin uutuuspakkaukset seerumeista ovat tulleet myös tarpeeseen. The Essentials CLARITY TRIO (117€) ja VITAMIN C TRIO (112€) ovat erinomaiset kolmen viikon tehopaketit, joilla saa aikaan näkyvää muutosta iholle.


Dermalogican uutuudet kosteuttavat

Dermalogicalta on tullut useampiakin uutuustuotteita ja uutuuspakkauksia loppukesän aikana. POWERBRIGHT DARK SPOT SERUM (98€) on pigmenttiläiskiä vaalentava ja ihonväriä tasoittava seerumi, joka vaikuttaa nopeasti. Jo viikon käytön jälkeen tummat läiskät vaalenevat ja ihon kirjavuus tasoittuu ja 3-4 viikon kuluttua iho on jo huomattavasti tasasävyisempi.
SMART RESPONSE SERUM (136€) eli älyseerumi tulee olemaan talven suosikki, koska siinä on neljä eri vaikutusta. Meidän rasittavassa talvisäässä sen kosteuttava, suojaava ja rauhoittava vaikutus tulee tarpeeseen ja se myös tasapainottaa ihon toimintoja. Tämä tasapainottava vaikutus vähentää maskin käytöstä tulevia näppyjä ja hormonaalista rasvoittumista, joten Smart Response Serum sopii aivan kaikenikäisille.
Kahta uusinta tuotetta en voi kylliksi kehua ja toivonkin, että kaikki saavat nämä tuotteet käyttöönsä. MELTING MOISTURE MASQUE (71€) naamio on aivan superinnovaatio ja juuri oikea tuote tähän hetkeen. Se on aivan erilainen käytöltään kuin naamiot yleensä, koska sen voi jättää päiväksi meikin alle tai yöksi yövoiteen lisänä. Melting Moisture Masque reagoi ihon lämpöön ja sen kosteuttava vaikutus on todella tuntuva. Ohut, kuiva ja vanheneva iho saa kerrankin tarpeeksi kosteutta ja nuoret atoopikot pääsevät hilseilystä. Itse olen ihan täpinöissäni tästä tuotteesta, koska en ole mitään vastaavaa kokenut ennen.
BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER (67€) on kosteusvoide kaikille ihotyypeille yöksi ja päiväksi. Sen c-vitamiinia sisältävä geelimäinen koostumus kirkastaa ihon väriä ja kosteuttaa. C-vitamiini on vasta-aine ihon vanhenemisprosessille, mutta voide sopii myös ihan nuorillekin. BioLumin-C Gel Moisturizer täydentää BioLumin-C-vitamiinihoitolinjaa ja se on erinomainen yhdistelmä BIOLUMIN-C SERUMin (78€) kanssa.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti