sunnuntai 24. lokakuuta 2021

Kaikkien iho tarvitsee kuorintaa

Kuorinta on hoitotuote, jonka avulla saa nopeasti näkyviä vaikutuksia iholle. Valitettavasti vielä nykyäänkin elää vanha käsitys siitä, että kuorinta olisi iholle jotenkin haitallista. Unohtakaa vanhat ennakkoluulot ja hyödyntäkää kuorinnan hyvät vaikutukset.


iS Clinicalin Tri-Active Exfoliating Masque on kuorintavoide, joka taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan, kuorii ja tasoittaa ihoa. 


Kaikkien iho hilseilee

Ihon normaaliin toimintaan kuuluu, että uusien ihosolujen syntyessä vanhat kuolleet solut hilseilevät pois. Silloin, kun iho on nuori tai muuten hyvässä kunnossa, uudet ihosolut työntävät kuolleet solut pikaisesti irti ihon pinnasta, eikä näkyvää hilseilyprosessia synny. 
Vanhemmalla iholla uusien solujen syntyminen on sen verran hidasta, että ihon pintaan kerääntyy paksu kerros kuollutta solukkoa. Tämä kuollut kerros saa ihon näyttämään harmaalta, ihon pinta on ryppyisempi ja mikään hoitotuote ei imeydy kunnolla. Iho tuntuukin kiristävän kuivalta ja meikki ei levity kunnolla, vaan jää kasoihin hilseileviin kohtiin. 
Tähän tilanteeseen paras apu on tehokas, mutta hellävarainen kuorinta. Itse olen tosi tykästynyt iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIATING MASQUE (119€) kuorintaan, joka elvyttää ja kirkastaa ihoa näkyvästi. Loppukesästä olin sukulaisnaisten yhteisessä saunaillassa ja vein tuon kuorinnan sinne mukanani. Tuskin kukaan oli aikaisemmin käyttänyt kuorintaa ja olin suorastaan ällistynyt, miten suuren muutoksen jo yksi kuorintakerta teki heidän iholleen. Porukan ikärakenne oli 50+ ja jokaisella oli kesän jäljiltä enemmän tai vähemmän kirjava ja kuiva iho. 
Tri-Active Exfoliating Masque levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa pari minuuttia. Sen jälkeen ihoa hierotaan kevyesti kostein sormin ja kuorinta huuhdellaan hyvin pois kädenlämpöisellä vedellä. Tällä naisporukalla ihon väri tasoittui näkyvästi, iho näytti puhtaammalta ja kaikki ihastelivat raikasta tunnetta, mikä iholle tuli. Iho myös näytti ja tuntui sileämmältä ja pehmeämmältä. Sen kokeilun jälkeen Tri-Active Exfoliating Masque on ollut suosikkikuorintani. 


Daily Microfoliant on maailman suosituin kuorinta

Dermalogican suosituin tuote ympäri maailman on DAILY MICROFOLIANT (51€) kuorintajauhe, jota myös taikajauheeksi sanotaan. Se on ollut olemassa siitä lähtien, kun itse Dermalogicakin eli 1990-luvun alkupuolelta asti. 
Daily Microfoliant mullisti aikanaan käsitykset kuorinta-aineesta kokonaan. Siihen asti kuorinta-aineet olivat olleet voimakkaan rakeisia, joilla helposti rikkoi ja ohensi ihoa liikaa. Daily Microfoliant olikin lähes rakeeton vaahto, joka sulatti hellävaraisesti hilseilykerroksen pois. Siitä tuli nopeasti suosikkituote myös Suomessa ja se kuuluu lähes jokaisen asiakkaani kotihoitoon.
Daily Microfoliantia voi käyttää melkeinpä päivittäin, koska se ei vie iholta pois mitään hyviä aineita, vaan pelkän kuolleen hilseilykerroksen. Kuivalle iholle suosittelen tätä taikajauhetta näin talvella joka toinen päivä ja sekaiho voi sitä kyllä käyttää päivittäin. 





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti