lauantai 23. lokakuuta 2021

Sinun silmiesi tähden!

XTREME -tuotelinja on amerikkalainen erittäin suosittu meikkisarja. Siinä on ainoastaan silmämeikkiin tarkoitettuja tuotteita ja ne ovatkin sitten superhyviä ja helppoja käyttää. Itse en ole pariin vuoteen käyttänyt silmämeikkiin muita kuin Xtreme -sarjan tuotteita. 


Xtreme Lashes Eye Makeup Remover puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti meikin sekä epäpuhtaudet silmiltä ja iholta.


Uutuutena silmämeikinpoistoaine

Olen jo pitkään etsinyt hyvää silmämeikinpoistoainetta sen jälkeen, kun Dermalogica lopetti omansa valmistamisen. Kokeiluja olen tehnyt kyllästymiseen asti ja lukemattomat pullot ovat lentäneet roskiin. 
Onneksi vihdoinkin löysin tämän Xtreme Lashes -silmämeikinpoistoaineen EYE MAKEUP REMOVER AND FACIAL CLEANSER (120ml 44€ ja 15ml 24€), mikä on ohut neste, jota on helppo käyttää. Sitä käytetään samaan tapaan, kuin muitakin nestemäisiä silmämeikinpoistotuotteita: eli kostuta vanu veteen ja purista se kuivaksi ja tähän vanuun laitetaan muutama tippa tätä silmämeikinpoistonestettä. Vanulla on helppo pyyhkiä pois vahvakin silmämeikki, mutta kaikkiin vedenkestäviin ripsiväreihin se ei ehkä tehoa. 
Tätä Xtreme Lashes Eye Makeup Removeria on myynnissä kahta eri kokoa, jos haluaa ensin kokeilla tuotteen käyttöä. Silmämeikinpoistoaineet ovat makuasioita, niin kuin ripsiväritkin ja sitä en voi vannoa, että kaikki ihastuisivat tähän tuotteeseen. Tosin aivan kaikki, jotka ovat ostaneet tuon pienen pullon, hakevat seuraavaksi isomman koon. 


Peiteaine tummiin silmänympäryksiin

Tässä samasta Xtreme Lashes -tuotesarjasta löytyy nyt myös puikkomainen peiteaine XTREME LASHES SKIN RENEWING CONCEALER (38€). Siinä on kaksi sävyä: hyvin vaalea FAIR ja hiukan tummempi NEUTRAL. Tätä puikkoa voi käyttää myös meikkivoiteena ja peittää sekä tasoittaa muitakin kasvojen alueita. Esimerkiksi punakan couperosan poskipäillä saa hyvinkin piiloon tällä peiteaineella. Samalla tämä Xtreme Lashes Skin Renewing Concealer on vaikutukseltaan hoitava ja kosteuttava. 
Puikossa on kätevä superlon pää, millä on helppo levittää peiteaine silmänympäryksille ja sen jälkeen hiukan tasoitella sitä sormilla. Tuo Fair sävy on hyvin vaalea ja käytän itse sitä ja se sopiikin nyt talvea vasten suurelle osalle asiakkaista. Tummempi Neutral sävykään ei ole kovin tumma ja se taas sopii ruskettuneelle iholle tai muuten tummempaan ihon sävyyn. 
Itse en ole koskaan tykännyt näistä silmänympäryksen peiteaineista, koska yleensä niitä käytetään liikaa ja silmien ympärillä näkyy selkeästi erottuva vaalea alue. Nyt olen itsekin alkanut käyttämään tätä tuotetta, kun se on niin helppo ja se on hyvä häivyttää näkymättömiin. Suosittelen kokeilemaan, koska tuotteen laatu on aivan erityinen ja paljon kätevämpi kuin muut tähän astiset peiteaineet.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti