tiistai 5. lokakuuta 2021

Ennaltaehkäise kaulan ja suunympäryksen rypyt!

Olen monen asiakkaan kanssa kokenut viime kuukausina ”kantapään kautta” miten ikäviä suun ympärillä olevat pystyjuonteet ovat. Myös kaulan veltostuminen ja ryppyisyys ovat monelle kiusa ja suuri huolen aihe.


iS Clinicalin NeckPerfect Complex muokkaa kaulaa, leukalinjaa ja dekolteealuetta kiinteämmäksi, tasaisemmaksi ja nuorekkaammaksi.


Rypyt suun ympärillä ja kaulassa ovat vaikeita hoitaa

Tarkoitan tällä kantapään kautta oppimisella sitä, että tosi moni on nyt käynyt näyttämässä kaulaansa tai suunympärystää ja kysynyt niihin hoitoa. Olen konkreettisesti miettinyt apua näihin ryppyihin, mutta mitään suurta muutosta ei niille kosmetologin keinoin saa. Siksi neuvonkin ennaltaehkäisemään nämä rypyt, jotteivät ne vaivaisi seitsemänkymppisenä niin paljon.
Dermatude-kasvohoito (170€/4krt 600€) on tehokas ryppyhoito, mutta se pitää tehdä koko kasvoille. Avunkysyjillä on usein mielessä, että jollain koneella vain hiotaan pois suunympärysrypyt, mutta sellaista menetelmää ei olekaan. 
Ainoat konstit, mitkä saattavat auttaa, ovat täyteainepistokset sekä plastiikkakirurgia ja silloin puhutaan monen sadan euron hinnasta. Plastiikkakirurgilla ei enää sataset edes riitä, vaan heidän työaikansa on kallista. Itse en lähtisi ottamaan täyteainepistoksia ja siksi en niitä teekään. Niiden vaikutus pysyy korkeintaan 3-4 kuukautta ja taas tarvitaan lisää. Tietysti se on tekijälle rahakasta hommaa ja siksi siihen moni lähteekin. Minä suosittelen käyntiä plastiikkakirurgilla, joka osaa neuvoa, mitä konsteja heillä on ja mitä kannattaa tehdä. Hämeenlinnassa Mehiläisessä ottaa vastaan Terhi Järvinen, joka on tämän alueen paras plastiikkakirurgi. Järkevintä on soittaa suoraan lääkärikeskukseen ja kysyä hinnat sekä muut asiat sieltä. Minä en yksinkertaisesti tiedä, mitä kaikkea tällä hetkellä käytetään ja hinnoistakaan minulla ei ole käsitystä.

Ennaltaehkäisy auttaa

Joku voi sanoa, ettei se ennaltaehkäisy mitään auta ja ei takuulla autakaan, ellei sitä tehdä. Itse olen kokenut saavani hyvän avun näillä hoitotuotteilla, mitä kaulaan ja suunympäryksille on tehty. Monia myös häiritsee ylähuuleen tulleet pigmenttiläiskät, jotka näyttävät hiukan viiksiltä ja ne ovat juuri nyt kesän loppupuolella eniten näkyvissä. 
Niitäkin pitää ennaltaehkäistä aurinkosuojavoiteella ja ylipäänsä pysyä pois suorasta auringosta. Moni kyselijä on hyvin pettynyt vastauksiini, koska he toivovat jotain helppoa ja nopeaa apua. Siinä vaiheessa, kun puhun auringolta suojautumisesta, he sulkevat korvansa ja pitävät minua varmaan ikävänä ihmisenä. 
Hyvä ikä ryppyjen ennaltaehkäisyn aloittamiseen on 30-40-vuotta ja siihen löytyy useampia kotihoitotuotteita. 
Olenkin kertonut, että itse käytän aamu- ja iltapuhdistuksen yhteydessä iS Clinicalin YOUTH LIP ELIXIRiä  (75€) ja ennen nukkumaanmenoa Dermalogican NIGHTLY LIP TREATMENTia (49€). Kumpikin tuote levitetään huulille ja suun ympärille ja ne nimenomaan ehkäisevät ryppyjen syntymistä. Toinen Dermalogican huulia ja suunympärystää hoitava tuote on RENEWAL LIP COMPLEX (29€). Tämä on tosi suosittu tuote, jota tilataan myös verkkokaupan kautta usein. Ihan ihmettelen, miten asiakkaat ovat sen löytäneet, kun olen kirjoittanut siitä ihan liian harvoin. Renewal Lip Complex estää huulten rohtumista ja pitää huulet pehmeänä talvellakin.
Kaulalle hoitolasta löytyy kaksi tuotetta eli Dermalogican NECK FIT CONTOUR SERUM (83€) ja iS clinicalin NECKPERFECT COMPLEX (95€). Käytän toista tuotetta illalla ja toista aamulla, koska niissä on erilainen vaikutusainekokonaisuus. iS Clinicalin kaulavoide on tehokkaampi vähentämään jo syntyneitä ryppyjä ja epätasaista ”kananlihaihoa". 
Dermalogican kaulavoide on niin kätevässä pakkauksessa, että laiskalla ihonhoitajalla se motivoi voiteen käyttöä. Juuri tähän vuodenaikaan kaulavoide on erittäin tärkeä, koska käyttöön tulee kaulahuivit ja erilaiset kaulukset, jotka vievät iholta viimeisenkin suojan ja kosteuden. 

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti