perjantai 1. lokakuuta 2021

Tänään tehdään pimeää kauppaa!

Tänään perjantaina 1.10.-21 on Hämeenlinnassa pitkään odotettu Pimeän kaupan ilta. En ole perjantaille ottanut ollenkaan hoitoasiakkaita, vaan keskityn palvelemaan ostoksilla kävijöitä ja olen paikalla kello 10-20. Kaikki samat tarjoukset ovat verkkokaupassa saatavilla sunnuntaihin 3.10. kello 24.00 asti koodilla PK2021


Nyt kannattaa hankkia kaikki perushoitotuotteet ja meikit alennettuun hintaan!

Kaikista normaalihintaisista hoitotuotteista ja meikeistä on -20% (paitsi uutuuksista BioLumin-C Gel Moisturizer (67€) hoitovoiteesta ja Smart Response Serum (112€) seerumista).

Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi ESSENTIAL MULTIVITAMIN KITin (arvo 39€) ja pakkauksessa on Dermalogican suosikkituotteet pikkukokoina MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE naamio, MULTIVITAMIN POWER FIRM silmänympärysvoide ja SKINPERFECT PRIMER SK30 meikinpohjustusaine. 

Huomioikaa myös, että tämä -20% alennus koskee myös kaikkia meikkituotteita mm. YOUNGBLOOD ja XTREME -sarjoja. Meikit kannattaa nyt uudistaa, etenkin niiden, jotka ovat olleet etätöissä ja meikkituotteita ei ole juurikaan käytetty. Jos meikit ovat olleet käyttämättä lähes koko korona-ajan, on parasta tarkistaa ne kunnolla, etteivät ne ole pilaantuneita. Pilaantumisen tunnistaa epämiellyttävästä hajusta ja tuotteiden kuivumisesta. 

Muutenkin kannattaa hankkia uusia meikkisävyjä, koska muoti muuttuu koko ajan. Xtremen luomivärikynät ja rajauskynät (35€-20%) ovat laadultaan niin hyviä, että niitä kannattaa kokeilla, ellet ole tutustunut niihin aiemmin. Luomivärikynistä sävy Mauve on lähes kaikille sopiva sävy ja vaaleat beiget Rose ja Nude toimivat hyvin rajausvärin kanssa. Rajauskynistä väri Sapphire eli safiirin sininen on todella kaunis ja käyttökelpoinen sävy sekä Velvet Tail, joka on tumma turkoosi ja tuo meikkiin pientä jujua. 

Dermalogican värillinen päivävoide SHEER TINT SK20 (49€-20%) on meikkivoiteita kevyempi, mutta peittävämpi kuin SKINPERFECT PRIMER SK30 (49€-20%). Sheer Tintin sävyistä Medium on ehdottomasti paras väri ja muita värejä ei juurikaan koskaan myydä. 

Meikki pitää aina puhdistaa hyvin pois ja kaksoispuhdistus on paras pesutapa. Dermalogicalta alkupuhdistukseen käytetään PRECLEANSEa tai PRECLEANSE BALMia (46€-20%), jotka puhdistavat hyvin myös silmämeikin. Sen jälkeen käytetään ihotyypin mukainen puhdistusaine ja se voi olla vaikka iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€-20%), joka on hoitolan eniten myyty puhdistustuote. Alkupuhdistukseen voi käyttää myös iS Clinicalin CREAM CLEANSERIA (52€-20%) ja sen jälkeen tämä Cleansing Complex tai kevyesti kuoriva WARMING HONEY CLEANSER (52€-20%).


Tervetuloa tekemään Pimeää kauppaa!

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti