torstai 21. lokakuuta 2021

Söpö suu vai törröhuulet?

Suu ja huulet ovat tällä hetkellä tärkeä osa kasvojen kauneutta ja niihin on keksitty monenlaista kaunistusmenetelmää. Muodin mukaan suun pitää olla erittäin näyttävä ja huulien pitää törröttää pulleina ja niihin käytetäänkin täyteaineita.


Huulten ja suunympäryksen hoitoon löytyy useita hyviä tuotteita Dermalogicalta, iS Clinicalilta sekä Dermatudelta.


Ovatko törröhuulet kauniita?

Vastaan itse tähän otsikon kysymykseen ja mielestäni nämä ylileveät huulet ovat järkyttäviä ja niistä on kauneus kaukana. Ihmettelen sokeutuuko ihminen niin omaan ulkonäköönsä, ettei enää huomaa, kun täyteaineet menevät liiallisuuksiin. 
Itselläni on hyvin kapeat huulet ja näin vanhemmiten näkyvissä on vain tiukat viivat. Kuitenkaan mieleeni ei ole hetkeksikään tullut, että lähtisin plastiikkakirurgin juttusille. Kyllähän näitä täyteaineita pistetään kauneushoitoloissakin ilman mitään koulutusta, mutta jos niitä on pakko pistää, parasta olisi teettää se osaavalla lääkärillä.
Itse en ole juurikaan perehtynyt näihin pistoshoitoihin, koska en ole niistä kiinnostunut. En halua sellaisia itselleni, enkä tekisi niitä muille. Huulten ja suunympäryksen alueen hoidosta olen kyllä kiinnostunut ja onneksi siihen löytyy paljon hyviä kosmeettisia tuotteita. Dermatude-kasvohoidossa (170€) käsitellään myös suunympärystä perusteellisesti ja se madaltaa syviä pystyjuonteita.


Huulien hoitoa kosmeettisin keinoin

Ihan perustuote huulille ja suunympärystään on Dermalogican RENEWAL LIP COMPLEX (29€), jonka asiakkaat ovat löytäneet kiitettävästi. Sitä voi käyttää huulille sekä suun ympärille ja se estää huulten rohtumisen ja ennalta ehkäisee suunympärysryppyjä. 
Tehokkain on Dermatuden ANTI-AGEING LIP PADS (49€/5kpl), joka on kiinteyttävä naamiolappunen ja sen annetaan vaikuttaa huulilla vartin verran. Kollageeni ja elastiini vaikuttavat ryppyjä pehmentävästi ja runsas kosteutus tuo täyteläisyyttä kapeisiin huuliin. Itse käytän näitä lappusia pari kertaa viikossa ja nyt pikkujouluajan lähestyessä kannattaa ennen juhliin lähtöä laittaa nämä lappuset vaikuttamaan.
Dermalogicalla on toinenkin tuote huulia varten eli NIGHTLY LIP TREATMENT (49€) ja se on enimmäkseen tarkoitettu suunympärysryppyihin ja tuomaan pulleutta sekä täyteläisyyttä huulille. 
Vastaavan tyyppinen tuote on iS Clinicalin YOUTH LIP ELIXIR (75€), joka myös pehmentää suunympärysryppyjä. Itselleni suunympärysalueen hoitaminen on vähän pakkomielteistä ja teen samat systeemit päivittäin.
Pesen meikit pois heti kotiin tullessani samalla, kun vaihdan kotivaatteet. Tämän pesun jälkeen käytän aina Youth Lip Elixiriä suun ympärille ja huulille. Nukkumaan mennessä käytän pariinkin kertaan Dermalogican Nightly Lip Treatmentia. Se estää myös huulten kuivumisen talvella makuuhuoneen kuivassa sisäilmassa. 
Päivällä käytän huulirasvan tapaan tämän Renewal Lip Complexin ja varsinkin aamuisin muistan sen aina laittaa. Auton ilmastointi on niin julma, että jo tuossa alle puolen tunnin työmatkassani huulet menevät karrelle ilman huulirasvaa. Näiden päivittäisten hoitotuotteiden lisäksi käytän Dermatuden Lip Pads -lappusia pari kertaa viikossa. Suosittelen kokeilemaan nämä Lip Padsit, niin näette niiden vaikutuksen. Muutenkin muistutan, että suunympärysryppyjen hoidossa ennaltaehkäisy on tärkeintä, joten käytössä kannattaa pitää ainakin yksi suunympäryksen hoitotuote.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti