keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Sisälämmityksen alkaessa iho tarvitsee suojausta

Suomen ilmastossa sisälämmitys on iholle kaikista pahinta, koska siinä haihtuu iholta kaikki kosteus. Kosmetologeja kouluttavat britit ja jenkit kertovat suurena totuutena, että Suomessa kylmyys ja saunominen on ihon surma, mutta kyllä se on sisälämmitys.


iS Clinicalin Tähtitarjous SHEALD Recovery Balm kosteuttaa, suojaa ja ravitsee vahingoittunutta tai kuivaa ihoa.


Paksu voide ei ole paras

Jossain vaiheessa suositeltiin talveksi oikein paksua voidetta. jonka piti suojata jopa pakkaselta. Tämä neuvo on jo syytä unohtaa, jottei tuki ihoaan jollain vaseliinirasvalla. Talvella kannattaa käyttää kosteuttavia tuotteita, jotka myös sitovat ihon omaa kosteutta. Syy kuivumiseen on siinä, että iho haihduttaa omaa kosteuttaan, kun ihon pinta alkaa kiristymään. Kuiva sisäilma tekee ihosta kireän ja iho itse pyrkii korjaamaan tilannetta työntämällä kosteutta pintaan päin, josta se nopeasti haihtuu kuivaan huoneilmaan. 
Aina on hyvä muistaa, että kaksi ohutta tuotetta päällekäin hoitaa ihoa paremmin kuin yksi paksu voide. Kannattaa ottaa esimerkkiä kerrospukeutumisesta, jossa monta ohutta vaatekertaa pitää lämmön paremmin kuin yksi paksu toppatakki. 
Viimeistään talvella kannattaa käyttää seerumeja, elleivät ne ole jo muuten käytössä. iS Clinicalin tehokas kosteuttava ja kiinteyttävä seerumi on YOUTH SERUM (183€), joka on kuivan ihon paras silottaja. Se on täyteläinen geeli, joka sopii myös silmien ympärille. Toinen suositeltava seerumi talvella on PRO-HEAL SERUM (15ml 109€ ja 30ml 179€), joka kosteuttamisen lisäksi rauhoittaa punoituksia ja hillitsee ruusufinniä ja couperosaa. Kumpaakin näistä seerumeista kannattaa käyttää aamulla sekä illalla tai toista aamulla ja toista illalla.


Suojaa ja kosteutta

Paras talviajan hoitovoide on nyt Tähtitarjouksessa eli iS Clinicalin SHEALD RECOVERY BALM 60g NYT 69€ (87€ ja 15g 35€), joka on balsamimaisen täyteläinen, mutta hyvin imeytyvä. Huomatkaa, että sitä saa nyt myös pikkutuubina, jota voi pitää vaikka käsilaukussa. 
Jenkit pitävät tätä Sheald Recovery Balmia ”joka paikan voiteena” sen runsaan vaikutusaineyhdistelmän vuoksi. Se sopii myös huulirasvaksi, käsivoiteeksi ja kynsinauhavoiteeksi. Tuota pikkutuubia voi pitää yöpöydällä ja hieroa aina iltaisin sitä kynsinauhoihin. Se estää kipeiden kynsinauhatikkujen muodostumista ja vähentää kynsien liuskottumista.
Sheald Recovery Balm sopii kaikenikäisille ja sitä voi käyttää yöllä sekä päivällä. Myös meikinalusvoiteena se toimii hyvin, eikä ole siihenkään liian rasvainen. Kannattaa myös muistaa, että meikki on itsessään hyvä pakkassuoja, joka estää tuulen ja kylmyyden haittoja. Sheald Recovery Balmin päälle kannattaa laittaa Dermalogican SKINPERFECT PRIMER SK30 (49€) ja samalla iho tulee suojattua auringoltakin. 
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti