tiistai 12. lokakuuta 2021

Tähtitarjouksena ihon talvivarustus

TÄHTITARJOUKSET ajalle 12.10.-25.10. ovat Dermalogican OVERNIGHT REPAIR SERUM NYT 55€ (norm.69€) kosteuttava ja korjaava ihonhoitoöljy ja iS Clinicalin SHEALD RECOVERY BALM NYT 69€ (norm.87€) hoitovoide yöksi ja päiväksi.


Näillä Tähtitarjoustuotteilla pidät ihosi kunnossa Suomen talvisäässä.


Talvella pelkkä voide ei riitä

Erilaiset seerumit ovat talvella hyvin tärkeitä, jotta ihon kosteustasapaino pysyy kunnossa. Seerumit imeytyvät syvimpiin ihokerroksiin ja tavallaan ohittavat ihon pinnan. Seerumien päälle laitetaan aina voide, joka sitten hoitaa ja suojaa ihon pintakerroksen. 
Nämä hoitotuotekerrokset toimivat samalla tapaa kuin kerrospukeutuminen talvella. Monta ohutta vaatekertaa päällekäin on lämpimämpi kuin yksi paksu ja samoin ihonhoidossa kaksi hoitotuotekerrosta on huomattavasti tehokkaampaa kuin yksi paksu voide.
OVERNIGHT REPAIR SERUM on aina nimenomaan talvella erittäin suosittu seerumi. Se sisältää arganöljyä, joka saadaan argan hedelmästä. Tämä argan hedelmä on erittäin vitamiinipitoinen ja samoin tämä seerumi sisältää useampia vitamiineja ja muita tärkeitä vaikutusaineita iholle. 
Overnight Repair Serumia levitetään puhtaalle iholle ja myös kaulalle vähintään joka ilta. Pari tippaa öljyä riittää hyvin koko kasvoille ja kaulalle. Tämä tehoöljy silottaa ryppyjä, vahvistaa ohutta ihoa ja sitoo ihon kosteutta. Tämä öljy sopii kaikille yli kolmekymppisille ja sitä voi käyttää myös aamuisin.


Hoitovoide yöksi ja päiväksi

SHEALD RECOVERY BALM  on erinomainen hoitovoide Suomen talvisäässä, missä on useita ulkoisia tekijöitä rasittamassa ihoa. Pahin on sisälämmitys ja varsinkin sen alkuvaihe. Iho pyrkii tasapainottamaan pinnan kuivuutta ja työntää rasvaa sekä kosteutta pintakerrokseen. Näin talineritys helposti lisääntyy ja tulee talitukkeumia, mustapäitä ja hilseilyä.
Sheald Recovery Balm on juuri sopiva hoitovoide tähän vuoden aikaan ja se jättää iholle miellyttävän sileän pinnan. Se ei myöskään tee ihosta tahmeaa, vaan imeytyy täysin. Näin kesän jäljiltä ihoa kannattaa hoitaa hyvin riittävän kosteuttavilla tuotteilla. Tähän tarkoitukseen Sheald Recovery Balm on erinomainen, koska se jättää suojaavan pinnan iholle ja silottaa sekä tasoittaa ihoa. Myös meikin alla Sheald Recovery Balm toimii hyvin ja sen päälle on helppo levittää meikkivoide tai muu värillinen tuote. Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti