maanantai 25. lokakuuta 2021

Ennaltaehkäise myös vartalon kuivuminen

Itsekin taas huomaan, että sääret ja selkä alkavat kutisemaan, niin kuin aina talven tullessa. Paras hoito kutisevan kuiville säärille ja vartalolle on iS Clinicalin YOUTH BODY SERUM (15ml 35€ ja 200ml 148€) vartaloseerumi, joka on helppo levittää suoraan spraypullosta.


iS Clinicalin Youth Body Serum -vartalosuihke imeytyy helposti ihoon antaen tehokasta kosteutusta ja suojaa.


Sisälämmitys kuivattaa myös vartalon ihon

iS Clinicalin Youth Body Serum vaikuttaa monella tavalla ja juuri siksi tuo helppo spraypullo onkin niin mukava. Youth Body Serum hajottaa selluliittia ja silottaa turvonnutta rasvakerrosta sekä kosteuttaa ihon pintaa. Vuonna 2020 olin mukana Trendi-lehden bloggarijutussa ja minulta kysyttiin mieleisintä hoitotuotetta. Nimesin juuri tämän Youth Body Serumin, koska olin niin ihastunut sen nopeaan ja monipuoliseen vaikutukseen. Yleensä suomalaiset naiset eivät hoida vartaloaan juuri ollenkaan ja siinä he eroavat täysin eurooppalaisista sisaristaan. Myyntitilastojen mukaan ranskalaiset naiset ostavat vartalovoidetta tuplasti enemmän kuin kasvovoidetta. Meillä taas ostetaan korkeintaan atooppisen ihon perusvoidetta, mutta ei mitään kuivuutta ennaltaehkäisevää tuotetta. iS Clinicalilla on myös toinen vartalovoide BODY COMPLEX (79€), joka on tehokas kosteusvoide vartalolle. Se ehkäisee vartalon ihon kutinaa ja hilseilyä, mutta on kevyt ja hyvin imeytyvä.


Vartalokin tarvitsee kuorintaa

Dermalogican THERMAFOLIANT BODY SCRUB (47€) on kuorintavoide, joka poistaa iholta kuivaa ja hilseilevää ihosolukkoa. Paras vaikutus saadaan saunan yhteydessä, kun iho on lämmin ja kostea. Vartalon ihoa kannattaa kuoria vähintään 1-2 kertaa viikossa.
Tämän hetken suosituin vartalonhoitotuote on TUOKSUSAIPPUASIENET (19€), jotka myös kuorivat ihoa. Nämä Tuoksusaippuasienet ovat meidän suosikkituotteita, koska kerran kokeiltuaan, asiakas ostaa niitä taas lisää. Myös lahjatuotteena ne ovat erittäin suosittuja.
Kevytöljy PHYTO REPLENISH BODY OIL (56€) imeytyy hetkessä, mutta on myös tehokas ja pitkävaikutteinen. Näin talven lähestyessä tämä kevytöljy on myös hyvä valinta vartalon kosteuttajaksi.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti