lauantai 9. lokakuuta 2021

Hyödynnä Tähtitarjoukset!

Vielä maantaina 11.10. asti teillä on mahdollisuus tilata Tähtitarjoustuotteet ja ne ovat iS Clinicalin suursuosikki YOUTH EYE COMPLEX NYT 89€ (119€) silmänympärysvoide ja Dermalogican SOUND SLEEP COCOON NYT 59€ (78€) yövoide.


Nämä Tähtitarjoukset enää pari päivää eli ma 11.10. asti


Levollista yöhoitoa

Sound Sleep Cocoon yövoide on ainutkertainen vaikutuksiltaan. Sen lisäksi, että se voiteena korjaa ihon kosteutta ja vahvistaa pinnan lipidikerrosta sen tuoksu tuottaa mielihyvää ja antaa levollisen yöunen. Kuullessani tästä voiteesta ensimmäisen kerran tuomitsin sen heti ihan huuhaa jutuksi. Ajattelin jopa, etten nosta asiakkaille edes esiin tätä voiteen tuoksun stressiä vähentävää vaikutusta, koska se oli mielestäni outo väite. 
Sound Sleep Cocoon voidetta käyttäessäni huomasin, miten hyvältä tuo mieto tuoksu tuntui. Sound Sleep Cocoon geelivoiteessa on liikeaktivoitu mikrokapseli, jossa on laventeli-patsuli-santelipuuöljyä ja tuoksu tulee tästä öljystä. Yöllä ihmisen kääntyillessä näistä mikrokapseleista purkautuu tuota öljyä ja kevyen tuoksun aistii nenässään. 
Laventeli on perinteisesti ollut tuoksu, mitä käytetään tuoksupusseissa, joita laitetaan vuodevaatteiden joukkoon kaappiin. Näin vuodevaatteisiin tulee tämä rauhoittava laventelin tuoksu. Kun tuoksu ei ole mikään keinotekoinen esanssi se ei ärsytä, eikä ole liian voimakas herkillekään asiakkaille. Tämä laventeli-patsuli-santelipuuöljy on myös ihoa hoitava ja ennen kaikkea se vahvistaa ihon suojamekanismeja. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä mielihyvää tuovaa yövoidetta.


Silmänympärykset kuntoon

Youth Eye Complex silmänympärysvoide nousi kaikkien tietoisuuteen, kun suomalaiset kauneusbloggarit valitsivat sen pari vuotta sitten markkinoiden parhaaksi silmänympärystuotteeksi. Sen jälkeen tämä silmänympärysvoide on ollut hoitolan myydyimpiä tuotteita. 
Olen myös itse tykästynyt Youth Eye Complexiin, koska siinä on niin monipuolinen vaikutus. Lähinnä tätä silmänympärysvoidetta käytetään silmän alapuolella oleviin ryppyihin ja ohimolle leviäviin ”harakan varpaisiin”. Ensisijaisesti Youth Eye Complex on ryppyvoide, mutta samalla se poistaa turvotusta, vähentää silmäluomien tummuutta. 
Näin talven tullen silmänympärys voi olla ongelmallinen, kun lämmönvaihtelut, tuuli, ja kyynelneste kuivattavat ohutta ihoa. Monilla valuu silmistä vettä pienessäkin tuulessa, koska liian kuivat silmät vuotavat helposti. Kyyneleistä märkä silmänympärys kuivuu ja ärsyyntyy helposti ja ennaltaehkäisy on paras apu tähänkin.Youth Eye Complex vahvistaa ohutta silmänympärysihoa ja myös suojaa ihoa talven tuomilta haasteilta. Tämä voide riittää käytössä noin 2-3 kuukautta aamulla ja illalla käytettynä. 
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti