perjantai 8. lokakuuta 2021

Melting Moisture Masque pelastaa ihon kuivuudelta!

Dermalogicalta on tullut myös uusi naamio MELTING MOISTURE MASQUE (71€), joka on aivan erityinen kosteuttavalta vaikutukseltaan. Melting Moisture Masque tuli elokuussa myyntiin ja maahantuoja myi sen loppuun parissa viikossa.


Dermalogican uutuusnaamio Melting Moisture Masque on kuin tehty Suomen talveen.


Onnistunutta tuotekehittelyä

Dermalogica on tänä vuonna panostanut tuotekehittelyyn todella paljon ja tulokset ovat loistavia. Uusi BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER (67€) on saanut ennen näkemättömän innostuksen aikaan ja sitä ostettiin Pimeän kaupan tapahtumassa eniten. Sitä en ihmettele yhtään, koska olen itsekin siihen ihan hurmaantunut.
Sama vastaanotto on ollut tällä Melting Moisture Masque naamiolla, joka on kuin tehty Suomen talvisäähän. Tätä naamiota käytetään kuin hoitovoidetta, mutta teho on naamion veroinen. Pumppupullosta otetaan herneen kokoinen määrä tätä voidemaista naamiota ja se levitetään kevyesti hieroen seerumin päälle. Melting Moisture Masque aktivoituu ihon lämmössä ja vapauttaa kosteuttavia ja suojaavia vaikutusaineita monta tuntia. Melting Moisture Masquen voi laittaa vaikuttamaan yöksi tai päiväksi. 


Täydellistä ihonhoitoa

Melting Moisture Masque sopii täydellisesti Suomen kuivattavaan talvisäähän. Moni atoopikko ja kuivaihoiset asiakkaani kiittelevät tuotetta, koska sen vaikutuksen jälkeen iho ei aamulla takuulla kiristä. 
Naamio on myös siitä erityinen, että sen voi jättää vaikuttamaan myös päiväksi ja sen päälle voi tehdä meikin. Silloin naamion päälle voi levittää vielä normaalin päivävoiteen ja meikkivoiteet. Iho pysyy kuitenkin kiiltämättömänä ja meikki levittyy kauniisti. Melting Moisture Masque poistaa pintakuivaltakin iholta kireyden ja hilseilyn sekä tekee ihosta raikkaan näköisen. Meikki pysyy myös siistinä koko päivän, vaikka itse aluksi epäilin, voiko se olla mahdollista.
Suosittelen lämpimästi, että kaikki pintakuivuudesta kärsivät ottaisivat käyttöön tämän naamion. Se on niin ainutlaatuinen tuote, ettei kokeilematta voi käsittää, miten kosteuttava tällainen tuote on. Tämän naamion myötä saa unohtaa sisälämmityksen kuivattavan vaikutuksen. Melting Moisture Masque sopii myös nuorille sekä miehillekin ja varsinkin atoopikot hyötyvät sen vaikutuksista suuresti. 
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti