sunnuntai 3. lokakuuta 2021

Tarjoushinnat -20% jatkuvat vielä sunnuntain

Voit vielä tämän sunnuntain täydentää varastojasi -20% tarjoushinnalla ja nyt kannattaa ihonhoitotuotteet vaihtaa talveen sopiviksi. Nyt on tullut myös kivoja uutuustuotteita, jotka sopivat talveen ja niitä kannattaa kokeilla.


Vielä tänään su 3.10. verkkokaupassa -20% ALE koodilla PK2021


Kokeile näitä uutuuksia

Dermalogican uutuusnaamio MELTING MOISTURE MASQUE (71€-20%) on Suomen talveen juuri sopiva. Siinä on naamion teho, mutta hoitovoiteen käyttötapa. Melting Moisture Masque levitetään ohuelti iholle aamuisin seerumin päälle tai puhtaalle iholle. Tuote sulaa ihon lämmössä ja imeytyy täydellisesti ja sen päälle laitetaan päivävoide ja meikki, jos meikkiä käyttää. 
Melting Moisture Masque on hyvin erilainen naamio käyttötavoiltaan ja sen kosteuttava vaikutus on erinomainen. Naamiota voi käyttää kaksi kertaa viikossa tavallisten päivähoitotuotteiden lisäksi.
Dermalogican Clear Start -nuortenlinjan uutuus on COOLING AQUA JELLY (26€-20%) hoitovoide, joka sulaa ihoon lähes vesimäisenä geelinä. Tästä voiteesta teinipojatkin tykkäävät, koska se häipyy ihoon täysin. Cooling Aqua Jelly rauhoittaa tulehduksia, vähentää talineritystä ja finnejä sekä kosteuttaa runsaasti. Tämä geelivoide sopii myös meikin alle ja se pitää ihon mattana koko päivän. 
Uusinta BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER (67€) kosteusvoidetta en voi kylliksi kehua ja onneksi sitä käyttäneet asiakkaat ovat samaa mieltä.

Ihonpuhdistustuote on tärkeä

Olen hyvin tyytyväinen, kun puhdistustuotteita on mennyt niin paljon. Luulen, että enemmän kuin koskaan ennen näissä Pimeän kaupan tapahtumissa. Ehdoton suosikki on iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€-20%), jota moni osti useamman pullon. Monessa perheessä kaikki käyttävät tätä monivaikutteista geeliputsaria, joka on tehokas, mutta ei kuivata. 
Tupakoiville hyvä puhdistustuote on iS Clinicalin WARMING HONEY CLEANSER (52€-20%), joka on kevyesti kuoriva. Niille, jotka ovat tupakoineet vuosikymmeniä, jatkuva nikotiinisavu kellastuttaa ja tummentaa suunympärystää ja nenän päätä. Näin tässä kesällä erään tutun ikäiseni miehen, jonka tiedän polttavan todella paljon. Huomasin heti, että hänellä oli ylähuulessa ja nenässä ihan nokijäljet ja muuten suunympärys oli kellertävä. Tämä on ihan tyypillistä, koska savu imeytyy kuolleeseen solukkoon ja värjää ihon kellanharmaaksi. 
Kuorinta auttaa tuohon nokeentumiseen ja päivittäinen pesu tällä kevyesti kuorivalla Warming Honey Cleanserilla. Muistan hyvin tämän ruskean renkaan suun ympärillä 80-luvulta, kun tein kasvohoitoja, mutta onneksi tupakointi on nyt vähentynyt. Kasvohoidon jälkeen  tupakoitsijoiden iho muuttui totaalisesti, kun savun tuoma harmaus saatiin irroitettua. 
Dermalogican ULTRA CALMING CLEANSER (500ml 58€-20% ja 250ml 38€-20%) on herkän ja punoittavan ihon puhdistusmaito, joka on myös ihan vesiliukoinen. Sillä lähtee kevyt silmämeikki hyvin ja se jättää iholle kevyen suojapinnan. 
Alkupuhdistusaineet PRECLEANSE (46€-20%) ja PRECLEANSE BALM (46€-20%) menevät kaupaksi tasaisesti. Ilahduttavaa on, että meikkiä käyttävät ovat löytäneet nämä alkupuhdistusaineet hyvin ja ne ovat säännöllisessä käytössä. 


3 kommenttia:

 1. Niinhän siinä kävi, että unohdin tilaukseni lähettää Ja maksaa. Tavarat ostoskorissa ja kello 01.00🤭.

  VastaaPoista
 2. Ei hätää. Voit laittaa minulle sähköpostilla tilauslistan ja laitan sinulle niistä laskun alennuksineen. Jos muille on käynyt samoin laittakaa vaan sähköpostilla tilaus. T. Inkeri
  info@kauneushoitolainkeri.fi

  VastaaPoista
 3. Kiitos, olet ihana❤️

  VastaaPoista