lauantai 2. lokakuuta 2021

Kaikkien aikojen paras Pimeän Kaupan tapahtuma!

Olen ikionnellinen, että perjantainen Pimeän kaupan ilta keräsi väkeä kaupunkiin ja itselläni ostoksilla käynti oli vilkkaampaa, kuin pitkiin aikoihin. Tämä varmaankin johtui siitä, että koronarajoitukset ovat päättymässä ja ihmiset haluavat jo nähdä toisiaan ja osallistua.


Pimeää kauppaa tehdään vielä sunnuntaihin 3.10. klo 24.00 asti koodilla  PK2021


Pimeän kaupan ALE jatkuu verkkokaupassa sunnuntaihin 3.10. klo 24.00 asti. Kaikki tuotteet ovat -20% paitsi uudet Smart Response Serum (112€) ja BioLumin C Gel Moisturizer (67€) ja yli 100€ ostoksesta saat ESSENTIAL MULTIVITAMIN KITin (arvo 39€). Verkkokaupasta alennuksen saa koodilla PK2021.

Nyt kaikkia tuotteita pitäisi riittää ja onneksi niitä saa pikaisesti lisää aivan kuin ennen koronaakin. Maahantuojilta oli loppu ainoastaan Dermalogican ANTIOXIDANT HYDRAMIST (46€-20%) ja iS Clinicalilta YOUTH INTENSIVE CREME (50g 229€-20%). Kummankin myynti on noussut niin paljon, etteivät maahantuojat olleet siihen varautuneet. Minulla on vielä hoitolassa muutama kumpaakin ja jo ensi viikolla saa maahantuojiltakin lisää. 

Postilaitos aiheutti jännitystä entiseen tapaansa, koska alkuviikolla oli joku valtakunnallinen katkos yrityspuolen toimituksissa, enkä itsekään päässyt verkkokaupan paketteja lähettämään. Ehdin taas saamaan sydämen tykytyksiä, kun tuotetilausten piti olla hoitolassa tiistaina, mutta ne tulivatkin vasta torstaina. Hyvä kuitenkin, että ne ehtivät perjantaiksi.


Pimeän Kaupan Top Ten

Teen tähän listausta, mitkä olivat perjantaina hoitolassa eniten myytyjä tuotteita ja kerron ensi viikolla kokonaisuuden ostojärjestyksestä.


Näiden lisäksi XTREME LASHES -luomiväri- ja rajauskynät olivat todella suosittuja ja muutenkin meikkituotteita meni enemmän kuin aikaisemmissa Pimeän kaupan tapahtumissa. Varmaankin tämä kertoo siitä, että ihmiset siirtyvät etätyöstä pois ja palaavat ”ihmisten ilmoille”. 
Itse toivoisin, että seerumit kiinnostaisivat asiakkaita enemmän. Seerumit ovat kaikista vaikuttavimpia hoitotuotteita ja niillä saa apua moniin iho-ongelmiin. Nyt, kun tulossa on taas ihoa kuivattava kausi, suosittelen lisäämään seerumin voiteiden alle sekä aamulla että illalla. Talvea silmällä pitäen erinomaiset seerumit Dermalogicalta ovat SMART RESPONSE SERUM NYT 112€ (136€) ja PHYTO REPLENISH OIL (73€-20%). iS Clinicalilta suosittelen HYDRA-COOL SERUMia (15ml 69€-20% ja 30ml 109€-20%) ja PRO-HEAL SERUMia (15ml 109€-20% ja 30ml 179€-20%).

Olin myös tosi tyytyväinen siihen, että asiakkaat ovat löytäneet iS Clinicalin YOUTH BODY SERUMin (148€-20%). Ne jotka ovat tätä kosteussuihketta käyttäneet keväästä lähtien, kävivät hakemassa sitä uuden pullon. Tämä kertoo siitä, miten tyytyväisiä asiakkaat ovat tuon vartaloseerumin vaikutuksiin. Sitä kannattaa kokeilla, koska talven kuivattavaa vaikutusta pitää ennaltaehkäistä juuri nyt.

Pitää vielä mainita nämä TUOKSUSAIPPUASIENET (19€-20%), koska ne meinasivat loppua. Suosituimmat tuoksut olivat Lemon ja Mango ja kyllä tuo kestosuosikki Strawberry piti myös pintansa. Tuoksusaippuasienet ovat kiva tuliainen ja lahjatuote muutenkin. Se on sopivan hintainen, käytännöllinen ja mielihyvää tuottava. 

Pimeän kaupan ALE -20% koko viikonlopun verkkokaupassa koodilla PK2021
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti