tiistai 26. lokakuuta 2021

Tähtitarjoukset 26.10.–8.11.

Tähtitarjouksina ovat Dermalogican MELTING MOISTURE MASQUE NYT 59€ (71€) kosteuttava naamio ja iS Clinicalin ACTIVE SERUM 15ml NYT 79€ (99€) ja 30ml NYT 129€ (165€) seerumi tasapainottamaan ja silottamaan ihoa.


Uudet TÄHTITARJOUKSET ovat voimassa 8.11. asti!


Uutuusnaamio Melting Moisture Masque

Melting Moisture Masque tuli myyntiin vasta loppukesästä ja yleensä uutuustuotteet eivät tule tarjoukseen, mutta halusin kaikille mahdollisuuden kokeilla tätä huipputehokasta kuivan ihon naamiota. Melting Moisture Masque on atooppisen ja kuivan ihon pelastaja talvella ja erittäin tärkeä juuri suomalaisille.
Halusin välttämättä tämän naamion tarjoukseen, jotta mahdollisimman moni huomaisi sen tehokkaan vaikutuksen. Melting Moisture Masqueta käytetään aivan eri tavalla kuin naamioita yleensä ja sen vaikutusmekanismit ovat ainutlaatuisia. Melting Moisture Masquen voi levittää iholle aamulla tai illalla ja jättää päiväksi tai yöksi vaikuttamaan. 
Tämä saattaa ensin kuulostaa oudolta, että naamio jää kasvoille päiväksi, mutta sillä on tarkoituksensa. Melting Moisture Masque reagoi ihon lämpöön ja levitettäessä se sulaa täysin ihoon, eikä jätä mitään rasvaista pintaa, joten meikin voi levittää sen päälle. Tämä naamio on tarkoitettu kuivalle tai pintakuivalle iholle sekä atoopikoille. Käytännössä Melting Moisture Masquen käytöstä hyötyvät kaikki yli viisikymppiset, joiden iho on jo ohentunut ja kuivunut. Melting Moisture Masquen voi jättää vaikuttamaan myös yöksi ja aamulla iho on ihanan pehmeä ja sileä. Naamiota suositellaan käytettäväksi kaksi kertaa viikossa.


Active Serum on iS Clinicalin suosituin seerumi

Active Serum on monipuolisesti vaikuttava hyvin tehokas seerumi, joka sopii kaikenikäisille. Se silottaa hiusjuonteita ja poistaa ihon epätasaista väriä ja kirjavuutta. Active Serum nopeuttaa finnien ja muiden tulehdusjälkien parantumista ja vähentää pigmenttiläiskiä tulehduksen ympärillä. Siksi seerumi on erinomainen myös nuorelle, jonka ihossa on rasvoittumista ja tulehduksellisia näppyjä. 
Tästä seerumista sanotaankin, että se sopii isoäidille ja tyttärentyttärelle tai isälle ja pojalle. Active Serum on hyvin tuntuva hoitotuote, niin kuin nimikin jo sanoo. Sen aktiivinen vaikutus tuntuu lievänä kihelmöintinä ja nipistelynä vartin verran sen levityksen jälkeen. Seerumin päälle laitetaan hoitovoide ja se lopettaa kihelmöinnin heti. 
Active Serum ei sovi herkälle couperosa -iholle voimakkaan elvyttävän vaikutuksensa vuoksi. Toisaalta suurin osa asiakkaista ihastuvat seerumiin juuri siksi, että sen vaikutus on niin tuntuva. Se saataa ohuella iholla aiheuttaa punoittelua, mutta se on harvinaista ja yleisen vaikutus on juuri tuo kihelmöinti. Jo parin viikon käytön jälkeen iho on selvästi kirkkaampi, puhtaampi ja sileämpi. 




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti