maanantai 18. lokakuuta 2021

Mihin tarvitaan seerumia?

Yritän aina perustella asiakkaille mahdollisimman hyvin, miksi mitäkin tuotetta käytetään ja uskon sen motivoivan niiden käyttöön. Ilmeisesti aika moni, joka ostaa ihonhoitotuotteensa ilman asiantuntijan apua, käyttää niitä väärin ja menettää niiden tehosta paljon.


Dermalogican Tähtitarjous Overnight Repair Serum (NYT 55€) ehkäisee ihon kuivumista ja kuivuuden aiheuttamaa ohentumista. 


Ihossa on useita kerroksia

Yritän antaa ohjeita jokaiselle asiakkaalle niin, että he ymmärtävät, miksi jotain tuotetta käytetään. En tee sitä siksi, että leveilisin tiedoillani, vaan se on minun työtäni. Joskus huomaan, että asiakasta ärsyttää perusteluni ja en sitten enää vaivaa niillä asioilla. Toivon kuitenkin, että kaikki asiakkaani tiedostaisivat minulla olevan selvät perustelut sille, mitä suosittelen. En vetele hatusta hoito-ohjeita, vaan niihin on aina joku syy.
Tehokkaimman vaikutuksen kotihoitoon saa, kun käyttää seerumia ja voidetta yhdessä. Tarkoitus on, että seerumi imeytyy ihon syvimpiin kerroksiin ja siitä ei jää mitään suojaa ihon pintaan. Seerumilla on yleensä täsmävaikutus yhteen iho-ongelmaan paitsi nyt uudella Dermalogican SMART RESPONSE SERUMilla (136€) eli älyseerumilla, joka pystyy vaikuttamaan neljällä eri tavalla. 
Seerumien päälle laitetaan aina hoitovoide, joka jää suojaamaan ihon pintakerrosta. Jos pitää valita vain yksi tuote, se on ilman muuta voide, koska ihon suojaaminen ja kosteuden sitominen on ihonhoidossa välttämätöntä. Pelkän seerumin käyttö yksinään jättää ihon alttiiksi kaikille ulkoisille ärsytyksille, mitkä eniten rypistävät ja veltostuttavat ihoa. Pidänkin kotihoidon suurimpana virheenä sitä, että käytetään pelkkää seerumia, joka ei ole tarkoitettu yksin käytettäväksi.


Overnight Repair Serum estää ihon kuivumista

Dermalogican OVERNIGHT REPAIR SERUM NYT 55€ (69€) tuli myyntiin lähes kymmenen vuotta sitten ja se oli ensimmäinen öljymäinen seerumi. Se sisältää arganöljyä, joka on monipuolisesti tehokas hoitoaine iholle. Argan hedelmä on erittäin vitamiinipitoinen ja siitä saatu öljy ohittaa teholtaan muut tunnetut ihonhoidossa käytetyt öljyt. 
Overnight Repair Serum ehkäisee ihon kuivumista ja kuivuuden aiheuttamaa ohentumista. Sisälämmityskausi haihduttaa ihosta runsaasti kosteutta ja kuivuminen aiheuttaa ihon ohentumista, kimmosäikeiden veltostumista sekä rypistymistä. Overnight Repair Serumin kosteutta sitova vaikutus vähentää monella tapaa ihon vanhenemisprosessia. Sen öljymäinen koostumus on todella hienojakoista ja sitä voi käyttää myös pintakuivalle rasvaiselle iholle. Mielestäni Overnight Repair Serumin hinta-laatusuhde on erinomainen, koska sillä on suuret vaikutukset ja se riittää käytössä pitkään. 
Tätä öljymäistä seerumia voi levittää 2-3 tippaa ensimmäiseksi puhtaalle iholle ja sen päälle hoitovoide. Todella hyvä valinta voiteeksi on nyt myös tarjouksena oleva iS Clinicalin SHEALD RECOVERY BALM NYT 69€ (87€). Tämä sama kotihoito tehdään aamulla sekä illalla ja iho ei kuivu tai hilseile talvisään takia. Tämä seerumi&hoitovoide-yhdistelmä on ollut jo useampana talvena asiakkaiden suosikki ja varsinkin atoopikot ja yli nelikymppiset kuivaihoiset ovat näihin tuotteisiin hyvin tyytyväisiä.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

1 kommentti:

  1. Anonyymi21:41

    Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista