perjantai 11. maaliskuuta 2022

Älyseerumi on todella fiksu tuote!

Olen suhtautunut hiukan hymyillen tähän Dermalogican uutuuteen SMART RESPONSE SERUMiin (136€) tämän nimen vuoksi. Tuote hymyilyttää myös siksikin, että se on osoittautunut erittäin tehokkaaksi ja myös pidetyksi seerumiksi.


Dermalogican Smart Response Serum reagoi, kun ihosi tarvitsee kosteutusta, kiinteytystä, kirkastusta tai rauhoitusta.

Monipuolinen vaikutus

Smart Response Serumia voi kuvata myös sanalla monipuolinen. Tässä seerumissa on neljä vaikutusta ja se kosteuttaa, rauhoittaa, kiinteyttää ja kirkastaa ihon väriä. Smart Response Serumin raaka-aineet reagoivat ihon mikromuutoksiin ja iholle vapautuu juuri sillä hetkellä eniten tarvittavaa tehoainetta. 
Olen itse tosi ihastunut tämän seerumin vaikutuksiin ja ohuelle sekä kuivalle iholleni se on selvästi tuonnut vahvuutta ja napakkuutta.
Smart Response Serumin hyvistä vaikutuksista on kertonut monet hyvin erilaisen ihotyypin omaavat asiakkaat. Monella talven kuivattava vaikutus tuo esiin myös punoitusta ja iho tuntuu ärtyneeltä. Smart Response Serumin kosteuttava ja rauhoittava yhteisvaikutus on näissä tapauksissa toiminut erinomaisesti.
Monen iho kaipaa talven jäljiltä kirkastumista ja silotusta, koska kuivuus on lisännyt harmaata kuollutta solukkoa, joka tekee ihosta myös epätasaisen ja kirjavan. Tähän Smart Response Serum on auttanut nopeasti ja jo parin viikon käytön jälkeen iho on tasavärisempi, heleämpi ja sileämpi. 
Smart Response Serumin monipuolinen vaikutus on todella fiksu idea, koska harvoin iholla on vain yksi ongelma. Yleensä ihossa on vähän sitä sun tätä korjattavaa ja juuri tähän älyseerumi antaa avun.


Kokeile Awaken Peptide Eye Geliä

Viimeisin uutuus Dermalogicalla on AWAKEN PEPTIDE EYE GEL (57€) silmänympärysvoide ja tähänkin ehdin jo ihastua. Myös Awaken Peptide Eye Gel on monipuolinen vaikutukseltaan, vaikka sen päätarkoitus on poistaa turvotusta ja parantaa silmänympärysten aineenvaihduntaa.
Pidän erityisesti tämän silmänympärysvoiteen koostumuksesta, joka on geelin ja voiteen välimuoto. Se on ohut ja hyvin imeytyvä kuin geeli, mutta tehokkaasti ravitseva niin kuin kosteusvoide. Tänä talvena omat silmänympärykseni ovat olleet todella kuivat. Ilmeisesti käyttämäni silmänkostutustipat kuivattavat ohutta silmänympärysihoa ja olen joutunut käyttämään kostutustippoja useamman kerran päivässä. Awaken Peptide Eye Gel tuntuu todella hyvältä imeytyessään rutikuivaan ihoon ja aamuisin myös silmämeikki levittyy huomattavasti paremmin. 
Käytän Awaken Peptide Eye Geliä aamulla sekä illalla ja se on aina etu, jos tuote sopii sekä yöksi että päiväksi. Noin 2-3 kertaa viikossa laitan yöksi vaikuttamaan STRESS POSITIVE EYE LIFT (57€) silmänympärysnaamion, joka on tehohoito kuivalle ja atooppiselle silmänympärysiholle. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti