tiistai 1. maaliskuuta 2022

Aurinkovoiteiden erot

Olen saanut monia kysymyksiä siitä, miten myymäni uv-suojalliset päivävoiteet eroavat toisistaan. Varsinkin nyt, kun iS Clinicalin EXTREME PROTECT SK40 PerfecTint NYT 75€ (95€) on Tähtitarjouksena. 


Viimeistään nyt kannattaa aloittaa päivittäinen auringon uv-säteilyltä suojautuminen.


iS Clinicalin aurinkosuojatuotteet

Huomioikaa, että iS Clinicalin aurinkosuojavoiteet ovat 100g pakkauksia eli tuplakokoja verrattuna yleensä voiteisiin.

ECLIPSE SK50 (54€) saatavana värittömänä ja värillisenä
Eclipse SK50 oli viime kesän suosituimpia päivävoiteita. Varsinkin tuo värillinen versio on ollut erittäin mieleinen asiakkaille. Tuo kevyt sävy on mineraalipigmenttiä ja se jättää hyvin luonnollisen pinnan iholle. Iho ei näytä meikatulta, mutta ihosta tulee tasaisempi ja kalpeus vähenee. Eclipse SK50 on tähän vuodenaikaan hiukan liian ohutta yksinään ainakin kuivalle vanhenevalle iholle. Sen alle kannattaa laittaa seerumi tai muu kosteusvoide.

Tätä tarjouksena olevaa päivävoidetta on saatavana myös värittömänä ja kahtena eri värisävynä. Sävyistä BEIGE sopii suurimmalle osalle ja BRONZE käy parhaiten hyvin tummaihoiselle. Tässäkin tuotteessa väri on mineraalipigmenttiä, joka näyttää iholla hyvin luonnolliselta. Extreme Protect SK40 värilliset voiteet ovat hiukan peittävämpiä kuin Eclipsen värillinen versio.
Extreme Protect SK40 on koostumukseltaan hyvin levittyvä ja ohut, mutta siinä on paljon hoitavia vaikutusaineita. Se sopii erinomaisesti päivävoiteeksi juuri tähän vuodenaikaan, koska se suojaa myös tuulelta, sateelta ja lämmönvaihteluilta.

Tämä voide on iS Clinicalin aurinkovoiteista kaikista täyteläisin ja sitä on ainoastaan värittömänä. Kuivalle yli nelikymppiselle iholle tämä on paras valinta päivävoiteeksi. 

Nämä kaikki iS Clinicalin aurinkosuojalliset voiteet sopivat hyvin meikin alle. Myös värillisten voiteiden päälle voi laittaa peittävämpää meikkiä tai Dermalogican SKINPERFECT PRIMER SK30 (49€) meikinpohjustustuotteen. 

Tämä puuterimainen aurinkosuojatuote on vuosikymmenen innovaatio iS Clinicalilta. Se on aivan loistava tuote ja todella tarpeellinen lisäys aurinkosuojatuotteisiin. PerfecTint Powder SK40 levitetään kosteusvoiteen päälle ja se supistaa huokoset ja tekee ihosta siistin ja tasaisen. Sen värisävyt ovat luonnollisia, mutta tasoittavat ihon kirjavuutta hyvin. Värisävyjä on viisi IVORY, CREAM, BEIGE, BRONZE ja DEEP suosituimmat sävyt ovat Cream ja Beige
Tämän tuotteen suurin etu on siinä, että sitä voi lisätä iholle pitkin päivää ja sen voi laittaa myös kaikkien muiden aurinkosuojavoiteiden päälle. Mikään suojakerroin ei pysy muuttumattomana kuin 3-5 tuntia ja sen jälkeen sitä pitää lisätä. Käytännössä tämä on ollut mahdotonta, jos iholla on meikkiä. Nyt tämä PerfecTint Powder mahdollistaa aurinkosuojan vahvistamisen samalla, kun meikkiä korjataan muutenkin. 


Dermalogican aurinkosuojatuotteet

Dermalogica on poistanut myynnistä kaikki alle SK30 tuotteet, koska Amerikan lääke- ja kosmetiikkalaki tätä vaatii.

On ohut päivävoide kaikille ihotyypeille. Siinä on kevyt ja huomaamaton valoa taittava pigmentti, joka silottaa ihoa. Näin talvella suosittelen, että Prisma Protectin alle laitetaan seerumi tai kosteusvoide, jos iho on kuivempi.

Täysin fysikaalinen aurinkosuojavoide, joka sopii äärimmäisen herkällekin iholle. Tämä päivävoide voidaan laittaa suoraan puhtaalle iholle, mutta se on todella ohut ja hyvin imeytyvä. Kuivuuteen taipuvaiselle iholle suosittelen Invisible Physical Defensen alle seerumin tai toisen kosteusvoiteen.

DYNAMIC SKIN RECOVERY SK50 (50ml 69€ ja 100ml 115€)
Huomioikaa, että tämä isompi 100ml jumbopakkaus on kausituote, eikä se jää pysyvästi myyntiin. 
Dynamic Skin Recovery SK50 on ollut monta kesää hoitolan suosituin päivävoide. Tämä voide hidastaa ihon vanhenemista, kosteuttaa ja jättää kauniin sileän pinnan kasvoille. Dynamic Skin Recovery sopii myös talvella yksinään päivävoiteeksi.

Tämä meikinpohjustustuote on hoitolan suosituin värillinen voide. Moni asiakas käyttää sitä yksinään meikkivoiteen sijalta. SkinPerfect Primer sk 30 levitetään aina toisen voiteen päälle eikä se ole riittävän kosteuttava yksinään puhtaalle iholle. Erittäin hyvä suoja saadaan, jos päivävoiteessa on SK30 ja sen päälle laitetaan vielä SkinPerfect Primer.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti