keskiviikko 23. maaliskuuta 2022

Varsinaista pimeää kauppaa

Nyt olen alkanut tehdä pimeää kauppaa ihan konkreettisesti. Hoitolan odotustilasta meni rikki joku himputin muuntaja, joka sammutti kaikki kattovalot. Nyt joudun odottamaan korjausta viikon verran, mutta onneksi auringon valoa tulee ikkunoista.


YHEN ILLAN JUTTU on hoitolassa perjantaina 8.4. kello 16-20 ja verkkokaupassa koko viikonlopun.  


Yhen illan juttu

Mitään hätää ei ole, koska muutakin valoa on kuin nuo kattovalot, mutta olen vaan huvittunut tästä pimeästä kaupasta. Korjausta joudun odottamaan siksi, että koronan takia osia puuttuu ja tätä muuntajaakan ei korjata ennen kuin osat ovat tulleet.
Muuten varsinainen Pimeän kaupan ilta ei Hämeenlinnassa ole nykyisin kuin syksyisin, mutta nyt järjestetään YHEN ILLAN JUTTU pe 8.4. Minulle ei ole oikein selvinnyt, mitä meiltä yrittäjiltä vaaditaan tuossa tapahtumassa, mutta asiakkaiden pyynnöstä osallistun siihen.
Tämä tapahtuma ilmoitettiin niin myöhään, että ehdin jo ottamaan sille päivälle kasvohoitoasiakkaita. En pysty enkä halua heidän aikoja siirtää varsinkin, kun olen edellisen ja seuraavan perjantain pois työstä. Edeltävänä perjantaina 1.4. on isäni hautajaiset ja seuraava perjantai 15.4. on pitkäperjantai ja pyhäpäivä. 
Olen nyt päätynyt siihen, että oma tapahtumani on kello 16.00-20.00 ja jatkuu viikonlopun ylitse verkkokaupassa. Laittakaa siis muistiin, että YHEN ILLAN JUTTU on hoitolassa perjantaina 8.4. kello 16-20. 


Logistiikka tökkii taas

Aloitan taas valittamaan näitä logistiikkaongelmia, joihin yrittäjät ovat joutuneet sopeutumaan jo reilu pari vuotta. Tällä hetkellä osa Dermalogican tuotteista on Suomesta loppu, eikä maahantuoja tiedä milloin varaston täydennystä tulee. Tilanne on jo minulle tuttu, mutta erittäin rasittava.
Harmillisinta on, että suosikkivoiteiden isot 100ml koot ovat loppu. Nämä voiteet ovat SKIN SMOOTHING CREAM (saatavilla on 50ml 42€) ja INTENSIVE MOISTURE BALANCE (saatavilla 50ml 47€). Tällä hetkellä edelleen syytellään Kiinaa, joka ei pysty toimittamaan kosmetiikassa tarvittavia purkkeja ja pakkauksia. Toinen hankaloittava tekijä on Venäjän pakotteet. Nyt, kun Venäjä on vientikiellossa, sinne menevät kontit ovat satamissa jumissa ja vievät siellä tilaa ja lisäävät työmäärää. Tämän takia satamien toiminta on hidastunut ja se taas vaikuttaa meihin kaikkiin.
Tietysti tämä on pikkujuttu sen rinnalla mitä Ukraina joutuu kestämään. Toivon todella, että sota saataisiin päätökseen ja pääsisimme normaaliin elämään. Valitettavasti mitkään merkit eivät viittaa sodan loppumiseen ja jää nähtäväksi, mitä kaikkia vaikutuksia se meille aiheuttaa. 



Tähtitarjoukset 4.4. asti



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti